• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Bugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahah 😆 benim oval duruyormuş öyle dedi😆😆 işin şakası sağlıklı olsun tabi başka beklentimiz yok 🙈

Doktor bana kalp atışından sonra geç döllenme olup olmadığını konuşabiliriz bir önemi de yok önemli olan bebeğin gelişimi dedi, bebeğin ölçümü orada yapılıyormuş. Biz 5+3te sadece keseyi gördük acele gitmek istemediğim için beklemeyi tercih ettim :)

Hayırlı olsunn sizin kalp atışınız duyuldu mu?
Hayır henüz gitmedim kalp atışı 8 haftaya kadar duyulmama olasılığı olduğu için gidip bekleyiş içinde strese sokmak istemedim kendimi 1 buçuk hafta daha beklerim sanırım 8 haftaya yaklaşırken giderim

Yaa bu akşam gideyim ozaman 🥹
Güzel haberlerinizi bekliyorum😊
Bugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahah 😆 benim oval duruyormuş öyle dedi😆😆 işin şakası sağlıklı olsun tabi başka beklentimiz yok 🙈
Hayırlı olsun sizede 😊

Gözün aydın olsun canım

Happy mom da güzel ben ikisini de kullanıyorum happy mom da her gün bebeğin gelişimi ve sizin vücudunuzdaki gelişimi değişimi anlatan bilgiler var oluyor bebeğin gelişen hücrelerine kadar takip edebiliyorsunuz
Ben hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm

Tebrik ederim kalp atisi için ne zaman çağırdı acaba

Selamlar 😇
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum 🥹🧿
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım 😇🌸
Öğleden sonra doktorumla görüştüm 17 ekime kese için ultrason randevusu verdi 🤍😇🌸

Merhaba kızlar inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. 5+1 günlük hamileyim dün keseyi gördük 7 haftada kalp atışı için çağırdı doktorum

Merhabalar son adet tarihine göre 5+0 çatlatmanin 22. Gunu salı günü beta 197 çıktı inşallah sağlıklı ilerler daha doktor kontrolüne gitmedim biraz değerler yükselsin öyle gideceğim

Ay siz anakarada misiniz ? Bende ankaradayim takibi nerede yapacaksiniz ?
Evet Ankaradayım😊 tüp bebek doktoruma gitcem bikaç kere haftaya gelebilirsin demişti. Ama aynı zamanda medical park keçiörenden randevu aldım yarında oraya gideceğim doktorla konuşup kese görmeye😊 tüp bebek doktorum çok geç randevu veriyo direk kalp atışı duycak heralde anlamadım 24 eylülde transfer oldum 17 ekim civarı gel dedi ultrason için

Herkese merhaba😊 . Grupta yeniyim . 33 yaşında 3. Çocuğa hamileliğim. Umarım sağlıklı ilerler😇
Sat 31 ağustos adet düzenim 26 günde bir şeklindeydi 5 gün gecikme ile (30 eylülde) kan sonucum 2.142 betahcg ile 3 ekimde doktora gittim. 3 ekim günü kahverengi lekelenme yaşadım sadece o gün oldu sonrasında olmadı. (Normalde hemen gitmeyecektim doktora fakat kasık ağrısı ve lekelenme olunca daha öncede düşük yaşadığım için gitmek istedim.)
Doktorum karından ultrason ile baktı ve kese göründü çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı pazartesiye randevum var 6+1 olacak o zaman inşallah kalp atışını duyarsam rahatlayacağım.
Şuan 5+5 sabahları bulantı var , kasık ağrısı ara ara gene var, yorgunluk halsizlikve uyku hali devam . Ve tatlıyı aşırı seven ben hamilelik haberini aldığımdan beri ağzıma tatlı sürmüyorum canım hiç istemiyor .tatlı adına hiç birşey yemedim 😬

Back
X