- 25 Ekim 2023
- 540
- 443
- 23
Evet işte benimkide oBen hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte benimkide oBen hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm![]()
3.4 tane indirdim ama en Güzel sanki halilelik+daha iyi gibi geldiBen hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm![]()
Hayır henüz gitmedim kalp atışı 8 haftaya kadar duyulmama olasılığı olduğu için gidip bekleyiş içinde strese sokmak istemedim kendimi 1 buçuk hafta daha beklerim sanırım 8 haftaya yaklaşırken giderimDoktor bana kalp atışından sonra geç döllenme olup olmadığını konuşabiliriz bir önemi de yok önemli olan bebeğin gelişimi dedi, bebeğin ölçümü orada yapılıyormuş. Biz 5+3te sadece keseyi gördük acele gitmek istemediğim için beklemeyi tercih ettim :)
Hayırlı olsunn sizin kalp atışınız duyuldu mu?
Güzel haberlerinizi bekliyorumYaa bu akşam gideyim ozaman![]()
Hayırlı olsun sizedeBugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahahbenim oval duruyormuş öyle dedi
işin şakası sağlıklı olsun tabi başka beklentimiz yok
![]()
Gözün aydın olsun canımBugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahahbenim oval duruyormuş öyle dedi
![]()
Ben hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm
Tebrik ederim kalp atisi için ne zaman çağırdı acabaBugün 5 +2 de kese gördüm kızlar hatta yapay zekaya attım diyor ki yuvarlak kese olunca kız oval olunca erkek denirmiş halk arasında ahahahahbenim oval duruyormuş öyle dedi
![]()
İki hafta sonra gel dedi aslında 6. Haftada da duyulabilir kalp atışı de ben garanti olsun diye dediği gibi 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum.Tebrik ederim kalp atisi için ne zaman çağırdı acaba
Öğleden sonra doktorumla görüştüm 17 ekime kese için ultrason randevusu verdiSelamlar
Tüp bebek 3 Ekim transfer tarihim . Bugün 7.günü doktor kontrole çağırmıştı kan verdim . Cift embriyo yüksek kalite . İnşallah düzenli artar çok mutluyum
Haziran annesi olarak bende yerimi alayım![]()
Ay siz anakarada misiniz ? Bende ankaradayim takibi nerede yapacaksiniz ?Ben etlik şehir hastanesi kadın doğum aciline gidip veriyorum hamilelik şüphem var diyorum sorgusuz sualsiz bakıyorlarr
Bende aptamil ve kamu uygulamasi olan annelik yolcugulugunu indirdim.Ben hamilelik+ indirdim ama daha iyisi varsa onu kullanayım diye düşündüm![]()
Ay benim de 17 ekim :) allahim saglikla ilerletsin aminÖğleden sonra doktorumla görüştüm 17 ekime kese için ultrason randevusu verdi![]()
Merhaba betanız kaç çıktıÖğleden sonra doktorumla görüştüm 17 ekime kese için ultrason randevusu verdi![]()
Bendekide o3.4 tane indirdim ama en Güzel sanki halilelik+daha iyi gibi geldi
Evet AnkaradayımAy siz anakarada misiniz ? Bende ankaradayim takibi nerede yapacaksiniz ?