• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin arkadaslar.
Tekrar arnizda olmak cok güzel.
Aglamak konusuna gelince, ilk haftalarda bende herseye aglardim. mafoldumben
Ama simdi geciyor agir agir.
Benim merak ettigim iki konu var cevap alirsam sevinirim:
1. Sizinde karniniz bayagi sistimi ?
(Benim 3. hamileligim ama ilk ikisinde hic bu kadar büyümemisti ilk aylarda)
2. Aranizda hic 3. sezeryani oldumu ?
(Benim ilk iki cocugum sezeryanla dogdugu icin 3. de olmasi gerekiyormus aksi taktirde normal dogum esnasinda dikis yerlerim yirtilabilirmis cok riskliymis.)

Günaydın Efsane81, benim ilk gebeliğim, karnım daha yeni yeni büyümeye başladı, geçen aylarda hiçbir şey yoktu, bu ay birden çıktı karnım, artık dışarıdan belli oluyor hamile olduğum :))
Sezeryan konusunu bilemem, benim ilk olduğu için, tecrübeli arkadaşlar cevaplarlar sanırım, senin içinde hayırlısı olsun..

Kızlar bende ağlıyorum sık sık, olur olmaz şeylere surat asıyorum, bende kendimi tanıyamaz oldum, bu arada eşimle olan problemler düzeldi çok şükür, şimdi çok üstüme düşüyor, çok ilgili bana karşı, ilk başlarda yaptığı huysuzlukları unutturdu :))

aaa bu da çok güzel haber bak, çok sevindim... Hep böyle devam edin inşallah...
hep böyle bunlar hep...
ben de pazar gününden beri küsmüştüm eşime, annesini idare edemiyor diye. zaten huysuzum ya :)
baktım dün akşam bir buket çiçek alıp gelmiş, pek de bi ilgilendi, özür diledi falan, affettim :)

Dün ben de ağladım...
Annem hatta kızım ne oldu diyor üüüü yapıyorum...
Önce Kocam olsa sırtımı kaşırdı, kocamı özledim diye ağladım. Sonra unutulmaz vardı atv'de, ona ağladım...
Sonunda ağlaya ağlaya gittim yattım...
Manyak mıyım kine acaba?:sm_confused:

Simenaycım teşekkür ederim, ben bugün sorayım bunu.
Vicdan azabı çekiyorum balık yiyemediğim için, bari biraz böyle takviye edeyim.

Kızlar ağlamaktan bahsetmişsiniz.
Ben ağlayamıyorum çok içimden gelse de ama çok huysuz oldum.
Herşeye surat asıyorum, aksileniyorum.
Hatta, utanıyorum söylemeye ama, eşimi annesiyle kardeşinden kıskanıyorum yaw, onlarla çok vakit geçiriyor diye. Ne ayıp birşey ama ben eskiden hiç böyle şeyler yapmazdım :bbo:

bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...[/QUOTE]

sinpac öyle şeyler izlememek lazım tatlım bnde çocuğun annesine ağladım ağladım yazık kocam kızdı en sonunda ya yeter ya bebeğe bişi olucak diye bide ona ağladım ayy gözlerim şişti bi tane parol içtim yattım..
selkie bende aynen öyleyim durduk yere huzursuzluk çıkarmaya başladım demekki bu haftalarda bu belirtiler normal hepimiz aynıyız diye düşünüyorum...
simenay ilacı nerden aldın hayatım bende alayım..balık hapını yani balıktan nefret ediyorum ama bu gün iş yerinde balık var bıykkkkk...

Günaydin arkadaslar.
Tekrar arnizda olmak cok güzel.
Aglamak konusuna gelince, ilk haftalarda bende herseye aglardim. mafoldumben
Ama simdi geciyor agir agir.
Benim merak ettigim iki konu var cevap alirsam sevinirim:
1. Sizinde karniniz bayagi sistimi ?
(Benim 3. hamileligim ama ilk ikisinde hic bu kadar büyümemisti ilk aylarda)
2. Aranizda hic 3. sezeryani oldumu ?
(Benim ilk iki cocugum sezeryanla dogdugu icin 3. de olmasi gerekiyormus aksi taktirde normal dogum esnasinda dikis yerlerim yirtilabilirmis cok riskliymis.)

anım benimde 2. gebeliğim ,benimde çabuk çıktı karnım,2. ve 3. lerde böyle olması normalmiş....karın kaslarımız artık bizim skisi gibi sıkı değil,,,sonuçta daha önçede esnediler...
sezeryan olmadım ama geçenlerde bir bayanla tanıştım da 3. bebeğini dünyaya getireekti,2 haftası vardı,oda sezeryan olaçaktı,ilk bebkleri sezeryandı,dikişleri yüzünden olaçakmış oda öyle söylemişti,,,

bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...

sinpac öyle şeyler izlememek lazım tatlım bnde çocuğun annesine ağladım ağladım yazık kocam kızdı en sonunda ya yeter ya bebeğe bişi olucak diye bide ona ağladım ayy gözlerim şişti bi tane parol içtim yattım..
selkie bende aynen öyleyim durduk yere huzursuzluk çıkarmaya başladım demekki bu haftalarda bu belirtiler normal hepimiz aynıyız diye düşünüyorum...
simenay ilacı nerden aldın hayatım bende alayım..balık hapını yani balıktan nefret ediyorum ama bu gün iş yerinde balık var bıykkkkk...
[/QUOTE]

Dila parol serbest mi bize?

selam kızlar uzun zamandır girmedim çok kötü aksiliklerle karşılaştım allah beterinden saklasın inşallah bayram ertesi amniyosentez için dr gittim ilk girişte suyu alamadı dr ikinci girişte aldı eve döndün eve döndüktenn 3 saat sonra bebeğimin suyunun yarısı geldi apar topar hastaneye gittik tabiki o anki ruh halimi düşünün artık hepten yıkılmıştım bebeğimi kesin kaybettim gözüyle baktım hastaneye gittiğimizde bebişimin kalbi kıpır kıpır atıyordu adete yaşama direniyordu 3 gün hastanede yattık çok şükür bebişimin suyu artmaya başladı şuanda tehlikeyi atlattık inşallah buarada suyumuzda inşallah artmaya devam eder amniyosentez yüzünden az kalsın bebeğimi kaybediyordum o kahrolası testin sonucuda 2 hafta sonra çıkıcak bu zaman sarfında eridim bittim ya bebeğim beni terkederse diye oda benim üzüntüm anlamışki beni bırakmadı o minnacık kalbi pıt pıt attı inşallah rabbim bu kadarla bırakır cinsiyete gelincebenim bebiş nazlı göstermiyo kendini...

Zeliş geçmiş olsun arkadaşım. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak..

abowww kızlar dolmuş listeye maşallah maşallahh...
benimkinin yanınada elvin yaz nilücüm ben kararsız kesin bir karar verene kadar adını elvin istiyorum...mujuk...

bnde o ağlamanın üstüne birde huysuzluk var,geçenlerde yazmıştım buraya... :))) herşeye sinir olur oldum...

[/QUOTE]

Hayırlı olsun isimlerde belli oluyor artık dila senmi buldun ismi bizimkide eşimin babasının adı olacak hele bir sağlıklı doğsunlarda. :CüvCüv:

:ecrin_bebek: günaydın herkese :CüvCüv: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt a.s.

Dilacım, Kızılay daki büyük eczanelerde varmış o balık yağı hapı, ben daha Kızlaya gidemediğim için alamadım, sen yakınsın Kızılaya sanırım, sen alırsan bana da tarif et nereden aldığını..

Günaydın arkadaşlar;
Bugünde herkes duygulu ,ağlamaklı,sinirli, eşine küsmüş haldemi...Bunlar hamileliğin vermiş olduğu duygusal haller olsa gerek...
Selkie; Delta daki bebekleri gördüm asıl şimdi duygulanarak ağladım...Bu duyguyu birde yorumlar eklenmiş onlarda çok güzeldi....
Ben dün gece meleğimi hissettim çok değişik biseydi eşimde gördü elini karnımdan hiç çekmedi.Sonra tam uyuyacağım karın ağrısıyla tuvalete koştum bu vitamin ve kan hapı çok güzel tuvalete çıkarıyor ve kabızlık derdimde kalmıyor...

Günaydın arkadaşlar;
Bugünde herkes duygulu ,ağlamaklı,sinirli, eşine küsmüş haldemi...Bunlar hamileliğin vermiş olduğu duygusal haller olsa gerek...
Selkie; Delta daki bebekleri gördüm asıl şimdi duygulanarak ağladım...Bu duyguyu birde yorumlar eklenmiş onlarda çok güzeldi....
Ben dün gece meleğimi hissettim çok değişik biseydi eşimde gördü elini karnımdan hiç çekmedi.Sonra tam uyuyacağım karın ağrısıyla tuvalete koştum bu vitamin ve kan hapı çok güzel tuvalete çıkarıyor ve kabızlık derdimde kalmıyor...

çok şekerler değilmi?yumuk yumuk,bizimkiler nasıl olaçak açaba,sağlıklı bir şekilde alsaydım kuçağıma,,,,

[Dila parol serbest mi bize?[/QUOTE]

:
sinpac canım bi tek ağrı kesici parol serbest zaten...bana iki kutu parol bir kutuda rennie mi yanlış olmasın mide için ilaç verdi bundan sonra şikayetlerin olabilir evde bulunsun dedi.
simenay canım bakarım yarın öğlen bu öğlen çıkamam ama emin ol burdaysa bulurum onu ben.
mutlucum ben buldum
daha doğrusu eşim bi liste yapmıştı hepsini birer hafta denedik beğendiklerimizin söylerken çağırırken bu daha güzel geldi ama her an değişebilir valla..
çok güzel isimler var çünkü...canım benim sağlıklı olsunda sen onu istediğin isimle çağırırsın hiç önemli değil...aslında karışmasalarda kendimiz koysak ne güzel olur dimi?

Dilacım, Kızılay daki büyük eczanelerde varmış o balık yağı hapı, ben daha Kızlaya gidemediğim için alamadım, sen yakınsın Kızılaya sanırım, sen alırsan bana da tarif et nereden aldığını..

kızlar ben her balık yağı hapının hamilelerde kullanılmadığını okumuştum balıkların farklı yerlerinden yapılan yağlar varmış bazıları bebekler için tehlikeliymiş doktorunuza danışın haftada 1kez bile yeseniz hapa gerek kalmıyormuş

Günaydın arkadaşlar;

günaydın pancuben
bende arada hissediyorum ama pek dişardan henüz farkedilmiyor hareketleri hergünde hissedemiyorum :emir_bebek:

[Dila parol serbest mi bize?

:
sinpac canım bi tek ağrı kesici parol serbest zaten...bana iki kutu parol bir kutuda rennie mi yanlış olmasın mide için ilaç verdi bundan sonra şikayetlerin olabilir evde bulunsun dedi.
simenay canım bakarım yarın öğlen bu öğlen çıkamam ama emin ol burdaysa bulurum onu ben.
mutlucum ben buldum
daha doğrusu eşim bi liste yapmıştı hepsini birer hafta denedik beğendiklerimizin söylerken çağırırken bu daha güzel geldi ama her an değişebilir valla..
çok güzel isimler var çünkü...canım benim sağlıklı olsunda sen onu istediğin isimle çağırırsın hiç önemli değil...aslında karışmasalarda kendimiz koysak ne güzel olur dimi?
[/QUOTE]

hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsun yeter bizlere değilmi
bu arada senden korkulur cinsiyet tahminin tutdu gamyoncuiremsu

arkadişler dün gece okadar saçma rüya gördümki,:roflol: :roflol:anlatmadan edemiycem,.acep ne anlama geliyo,.ben doğum yapmışım,.ve sarı bi muhabbet kuşu doğurmuşum,.:roflol: ondan sonrası acıklı ama,.kuşum uçuyomuş pır pır,bi baktım,sobanın borusuna çarptı,ee sobada yandığı için boru sıcak,benim sarı kuşum sersemledi,.aldım elime sinmişti,.okadar çok üzüldümki,.ya,arkadaşlar nekadar ilginç bi rüya.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar ben her balık yağı hapının hamilelerde kullanılmadığını okumuştum balıkların farklı yerlerinden yapılan yağlar varmış bazıları bebekler için tehlikeliymiş doktorunuza danışın haftada 1kez bile yeseniz hapa gerek kalmıyormuş

Canım, bana zaten doktor verdi, gebeler için olan balık yağı hapı bu, Allah korusun, bilip bilmeden içilmez tabiki öyle her hap, bende bulamadım bulunduğum yerde, Dilaya sen bak Kızılaydan diyordum.. Ayrıca doktorum bana haftada 2 kez yemen lazım dedi, hafta sonu yapar yerim hadi neyse de, hafta içi işten gidince zor biraz valla, ayrıca ben vejetaryenim, çok daha zor oluyor benim için yemesi :))

hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsun yeter bizlere değilmi
bu arada senden korkulur cinsiyet tahminin tutdu gamyoncuiremsu[/QUOTE]

hakikaten ha bir sürü hatuna söyledim bir çoğu tuttu kalbim temiz bebişimmm...

Nilücüm, hakkaten çok ilginç bir rüya, hayır olsun inşalah... Senin için bişeyler buldum bak bakalım,

Rüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir. Üzerine bir kus kondugunu görenin muradi olur. Bir kusun üstünden uçup gittigini gören muradina erer. Ibni Sirin e göre; rüyasinda büyük kus görmek kederdir. Bir yerde kuslarin ötüstüklerini görmek, o yer halki için musibettir. Bir kusla konusmak büyüklük, elinde bir kusun öldügünü görmek kederdir. Bir kusu sirtina aldigini görmek, menfaat görecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kus, taninmiyorsa, Azrail (A.S.) a isarettir. Rüyada görülen ve taninmayan kus, bir hastanin evinden küçük bir tas, yaprak, kurt veya bunlar gibi bir seyi kaldinp beraberce gökyüzüne uçsa, o hasta ölür. Kusun kendi üzerine düstügünü görmek, misafirin gelmesine isarettir. Bazen de bu kusun, basi, sirti, kucaginda veya boynu üzerinde oldugunu görmek, rüya sahibinin yaptigi isine isarettir. Eger kus beyaz ise isi de temiz ve iyi olur. Bulanik ise, isinin karisikligina isarettir. Ancak rüya sahibinin yaninda hamile olan bir kadin varsa ve o kus da erkek ise, kadindan dogacak çocuk erkek, disi ise, dogacak çocuk da disidir. Büyük kuslar reis, tahsildar, alim, tüccar ve zengin kimselere isarettir. Su kuslari, iki cihetten riyasete ve hususi vazifelere nail olmus serefli insanlara isarettir. Bazen de kara ve denizde yolculuk yapan adamlara isarettir. Kuslarin sesi, sesle aglamaya isarettir. Güzel bir sesle öten kuslar, gerek erkek ve gerek disi olsunlar, ses sanatkarlarina isarettir. Kus kümeleri, onlari yiyen yahut onlara rastlayan kimse için, altin, gümüs ve saltanata nail olmaya isarettir. Rüyada kuslan, basinin üzerinde uçtuklarini gören kimse, reislik ve valilige nail olur. Rüyada bir kusun gökyüzünden gelip yanma indigini görse, o kimsenin sevinecegi bir müjdenin gelecegine isarettir. Kus adamin kendi amelidir. Bazen de bilinmeyen kus ögüt ve nasihata isarettir. Rüyada gördügü kus güzelse, onun ameli de güzeldir. Yahut hayirli bir haberle ona bir kimse gelir. Rüyada kendisiyle beraber çirkin bir kusun bulundugunu görse, o kimsenin ameli, kötüdür. Yahut kötü bir haberle ona bir kimse gelir. Bilinmeyen kus riziktir. Bazi tabirciler siyah kuslar, günah; beyaz kuslar, iyilige; alaca kuslar ise, riya ve karisik Amellere isarettir, dediler. Rüyada, düsen kusu görmek, erbabi içinde oyun ve eglenceye, ona sahip olan için yüksek makarna, ferahliga, sevince ve düsman üzerine galip olmaya yahut bunlardan bir seye isarettir. Yirtici ve parçalayici kusu görmek yabani canavara ve yerdeki haserelere isarettir.Yaralayici ve insanlar tarafindan terbiye edilmis kus, izzete. devlete ve faydali rizka isarettir. Eti yenen kusu görmek, kolaylikla elde edilen faideye. öten kuslari görmek de salih bir kavme isarettir. Hayn olmayan serli kusu görmek, düsmana. serri olmayan sadece hayn olan kus da, korkudan emin olmaya, helal rizka ve elbiselere isarettir. Uçmayan kusu rüyada uçtugunu görmek. ahdini bozmaya ve isyan ile mesgul olmaya isarettir. Devamli su içinde bulunan kusu görmek, geçimi su üzerine olan kimselere, yahut takva sahibi kimseye ve temizlige isarettir.

SOBA
Rüyasında soba yakında gerçekleşecek evliliğe yorulur. Rüyasında soba satmak gören kimsenin işleri kötüye gidecek demektir. Soba yakmak, yeni atılacağınız işten çok kazançlı çıkacaksınız demektir.

Soğuk Havada umut, başarıdır. Soba içinde ateş, bolluk ve berekettir.

Rüyada soba yaktiginizi görmek, eger mevsim yazsa keder ve sikintiya; kis mevsiminde iseniz bolluk ve berekete yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada soba görmek, üzüntü, keder ve sikintiya isarettir.

pembedüşlerin 3lü test sonucu belli oldumu kızlar?

canım günaydın evet belli oldu sonuçalrım allaha şükür üçlü testimizde iyi çıktı .darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına.ama dr kilondan dolayı organ gelişimini bebeğin iyi göremedim 9 ekimde bir daha gel bakalım dedi bende bayağ korktum acaba birşeymi var diye çünkü o gün ultr.herşey tamam demişti.ama 6 kilo birden alınca sanırım net göremedi.eşimde acil birşey olsa daha erken çağırıdı dedi.

Back
X