• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse bende Mart sonu annesi olucam. 27 yaşındayım, SAT:25 Haziran, 15.haftaya girdi bebeğim, bu arada oğluşum olacak adıda Yiğit Ege.

Pancuben sen de kızıl saçlıymışsın...
Bir hediye de sana gönderiyorum...

Ama Nilüfer in kini hala göremedim...

Gördüm hediyeni sağol canımmm evet ama şimdi o kızıl saçlı halim yok ama çok özledimmmm kızıl saç benim saçımı besliyordu dökülme olmuyordu 1 sene olucak boya yok saçımda ve acayip döküyor ve hamilelikte de oluyormuş dökülme

ay bizim annelerimizin hepsi çoook güzelmiş,!!!!kıskandım hepinizi,,,,
ya benim bilgisayarda kayıtlı gelinlik fotoğrafım yokki,normal foto koyarım ama isterseniz...
berkem oğluşun için tebrik edrim,hadi bir prens daha gelsin bakalım...

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse bende Mart sonu annesi olucam. 27 yaşındayım, SAT:25 Haziran, 15.haftaya girdi bebeğim, bu arada oğluşum olacak adıda Yiğit Ege.

hoşgeldin cnm Allah bağışlasın oğluşunu :emir_bebek: sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Gördüm hediyeni sağol canımmm evet ama şimdi o kızıl saçlı halim yok ama çok özledimmmm kızıl saç benim saçımı besliyordu dökülme olmuyordu 1 sene olucak boya yok saçımda ve acayip döküyor ve hamilelikte de oluyormuş dökülme

Canım
Benim de saçım sarı röfle idi...
Ben de boyatamıyorum..

Ben 49 kilo ile başladım hamileliğe ilk 2 ayımda 3 kilo aldım 3. ayımda yarım kilo verdim ama inanılmaz iştahsızdım ama şükür 3 gündür iştahım yerine geldide şimde biraz toparladım.

ay bizim annelerimizin hepsi çoook güzelmiş,!!!!kıskandım hepinizi,,,,
ya benim bilgisayarda kayıtlı gelinlik fotoğrafım yokki,normal foto koyarım ama isterseniz...
berkem oğluşun için tebrik edrim,hadi bir prens daha gelsin bakalım...
Saolasın cnm senide görsek ne güsel olur evetttt prensim gelioo

resimlerini ekleyen bütün arkadaşlar hepinize 41 kere maşallah:nazar: çok güzelsiniz keşke benimde yüklü resmim olsaydı bende eklerdim kıskandımmm:çok üzgünüm:

Back
X