- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.881
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse bende Mart sonu annesi olucam. 27 yaşındayım, SAT:25 Haziran, 15.haftaya girdi bebeğim, bu arada oğluşum olacak adıda Yiğit Ege.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pancuben sen de kızıl saçlıymışsın...
Bir hediye de sana gönderiyorum...
Ama Nilüfer in kini hala göremedim...
mutlu,pancuben number one:lepi: :lepi:![]()
![]()
mutlu,pancuben number one:lepi: :lepi:![]()
![]()
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse bende Mart sonu annesi olucam. 27 yaşındayım, SAT:25 Haziran, 15.haftaya girdi bebeğim, bu arada oğluşum olacak adıda Yiğit Ege.
Gördüm hediyeni sağol canımmm evet ama şimdi o kızıl saçlı halim yok ama çok özledimmmm kızıl saç benim saçımı besliyordu dökülme olmuyordu 1 sene olucak boya yok saçımda ve acayip döküyor ve hamilelikte de oluyormuş dökülme
Ben seni hala göremedim...
Saolasın cnm senide görsek ne güsel olur evetttt prensim geliooay bizim annelerimizin hepsi çoook güzelmiş,!!!!kıskandım hepinizi,,,,
ya benim bilgisayarda kayıtlı gelinlik fotoğrafım yokki,normal foto koyarım ama isterseniz...
berkem oğluşun için tebrik edrim,hadi bir prens daha gelsin bakalım...
hoşgeldin cnm Allah bağışlasın oğluşunusağlıkla kucağına alırsın inşallah..
ay bizim annelerimizin hepsi çoook güzelmiş,!!!!kıskandım hepinizi,,,,
ya benim bilgisayarda kayıtlı gelinlik fotoğrafım yokki,normal foto koyarım ama isterseniz...
berkem oğluşun için tebrik edrim,hadi bir prens daha gelsin bakalım...
Hoşgeldin YOYO
canımcım niye göremedinkibenneyaptımki benneyaptımki benneyaptımkibende nazar boncuku istiyommmmmmdelikafadulden delikafadulden