2010 Mart Anneleri Şafak Sayalım mı?:))

vuslat bizimkiler 36 yı beklese keşke 36 da alınacak diyor dr um 63 gün ediyor

ya canım sana bişey söyliycem bizim oğluşlar adaş olucak galiba

daha önce yazıyormuydu benmi dikkat etmedim isimlere bilmiyorum ama bizde doruk ta

karar kıldık

bu arada benim 81 yazdığım 37.haftanın sonu yani bize göre doğumun en son beklendiği tarih yoksa 40 nere biz nere 2 taneyle

şafak 77...tabii 40haftaya göre:):):)ilk doğum yapacaklardan biri de benim galiba....hayırlısıyla inşallah....ki sezaryen olursa şubat annesi olacağım bu gidişle!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis olsunlar adaş ne güzel işte kaydirigubbakcemile3
valla dediğin gibi keşke 40 ı bekleseler onlar beklese dr beklemiyo anacım pimpirikli adam kaydirigubbakcemile5

inşallah canım bana da doktorum dün bebeklerin ikisininde kafası aşağıda normal olur dedi ama eşim izin vermedi :ecrin_bebek:
hayırlısı olsun canım ama ikizleri normal doğurmak zor oluyormuş..eşin belki o nedenle istememmiştir.risk almak istememiştir....korkuyor sanırım biraz...ama doğuracak olan sensin..ne karışıyorki...senin vücudün söz konusu olan...
bende ultrasona göre saydığımda 76 aramızda 3 gün var:ecrin_bebek:

canım ben ultrasona göre saydığumda 68 oluyor...hayırlısı yaaa....sağlıklı doğuralımda...zaten gününü dolduran bebek çok az....ilkim 1 ay erken geldi..30 gün önce...:))

Son düzenleme:
inşallah canım bana da doktorum dün bebeklerin ikisininde kafası aşağıda normal olur dedi ama eşim izin vermedi :ecrin_bebek:
cnm daha erken deilmi normal yada sezeryan kararı vermek benim dr daha çok döner bebek dedi ama..eşine gelincede erkekler imza atacaklar sezeryan için o yüzden sorumlukuk almak istememiştir..hayırlısı olsun cnm..

bugün itibariyle bizim de 84 gün=2016 saat=7257600 saniye

ayy çok sevdim ben bu siteyi CalendarHome.com - 3021 Days saniyeye kadar hesaplıyo opuyorumnanaktan

nasıl anlıyon?ben bişey anlamadım siteden

doğurcak olan sensin bi problem yoksa nie izin vermiyoki

arkadaşının bebeği normal doğumda oksijensiz kaldı şu an kocaman çocuk ve özürlü :gitme: o da korktu türkiye şartlarında normal doğurulmaz diyip duruyor ben de zaten 1 olsa tamam da 2 tane doğuramam yaw kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…