vuslat bizimkiler 36 yı beklese keşke 36 da alınacak diyor dr um 63 gün ediyor
ya canım sana bişey söyliycem bizim oğluşlar adaş olucak galiba
daha önce yazıyormuydu benmi dikkat etmedim isimlere bilmiyorum ama bizde doruk ta
karar kıldık
bu arada benim 81 yazdığım 37.haftanın sonu yani bize göre doğumun en son beklendiği tarih yoksa 40 nere biz nere 2 taneyle
şafak 73..bence daha az var ama...!!!!şimdilik burdaki ilk doğuraçak ben gözüküyorum sanırım...
umarım öyle olur vereliniortak sezeryan mı olacan
çanım bir aksilik olmazsa son anda normal olaçak inşallah...
inşallah canım bana da doktorum dün bebeklerin ikisininde kafası aşağıda normal olur dedi ama eşim izin vermedi :ecrin_bebek:
şafak 73..bence daha az var ama...!!!!şimdilik burdaki ilk doğuraçak ben gözüküyorum sanırım...
hayırlısı olsun canım ama ikizleri normal doğurmak zor oluyormuş..eşin belki o nedenle istememmiştir.risk almak istememiştir....korkuyor sanırım biraz...ama doğuracak olan sensin..ne karışıyorki...senin vücudün söz konusu olan...inşallah canım bana da doktorum dün bebeklerin ikisininde kafası aşağıda normal olur dedi ama eşim izin vermedi :ecrin_bebek:
bende ultrasona göre saydığımda 76 aramızda 3 gün var:ecrin_bebek:
cnm daha erken deilmi normal yada sezeryan kararı vermek benim dr daha çok döner bebek dedi ama..eşine gelincede erkekler imza atacaklar sezeryan için o yüzden sorumlukuk almak istememiştir..hayırlısı olsun cnm..inşallah canım bana da doktorum dün bebeklerin ikisininde kafası aşağıda normal olur dedi ama eşim izin vermedi :ecrin_bebek:
bugün itibariyle bizim de 84 gün=2016 saat=7257600 saniye
ayy çok sevdim ben bu siteyi CalendarHome.com - 3021 Days saniyeye kadar hesaplıyo opuyorumnanaktan
doğurcak olan sensin bi problem yoksa nie izin vermiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?