Merhabalar, biz tuvalet eğitimine (sözde eğitim) başladık ama bir adım yol alamadık. Israrla lazımlığa yada tuvalete oturmuyor. Hep altına yapıyor, halı silmekten helak oldum. Tecrübeli anneler, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tuvalet eğitimi böyle zor mu? Sizce hazır mı değil? YARDIMM EDİNNNN!!!
Biz bayaaa yol aldık, ilk gün fenaydı, şimdi lazımlığa da alıştı. Sadece kendi söylemiyo ben sürekli götürüyorum. Başlayacak annelere tavsiyem, ilk iki gün çok zor pes etmesinler. Ben tekrar beze dönüp daha zamanının gelmediğini bile düşündüm. Zamanı gelmiş:)
merabalar benım oglumda tuvalete tam hazır degıl sanırım yaa ama artık kurtulmak ıstıyorum bezden.. bı de hala mama ıstıyo meme yemedı 6 ay kadar emdı sımdı mamayı bırakamıyo yemegı cok acıkırsa corba falan yıyo o da ısterse.. ıstemeden versem cıkarıyo hemen bıktıımm tuvalete gelınce lazımlık aldık altını actım sabahtan aksama kadar her 2 dkda bır goturdum ama yapmıyo hem tuvaletten hem lazımlıktan korkuyo bıde pıpısınde kırecleme oldu kabızlıgı oldu sımdı bana altını bıle actırmıyo ne yapacagımı bılmıyorum yardım edın nolurr :'(