arkadaşlar ben 2009 mart annesiyim... baktım hiçbiriniz açmadınız bu konuyu... hadi anlatın doğum hikayeleriniziboshayallersmile ben 1 sene oldum doğum yapalı sizlerin konuşmalarınızı yeni doğmuş süt kokulu bebişlerinizi görünce ilk doğum yaptığım günler geliyo aklımaopuyorumnanaktan hadi anlatında bizimde anılarımız yenilensin:CüvCüv::ecrin_bebek:
arkadaşlar ben 2009 mart annesiyim... baktım hiçbiriniz açmadınız bu konuyu... hadi anlatın doğum hikayeleriniziboshayallersmile ben 1 sene oldum doğum yapalı sizlerin konuşmalarınızı yeni doğmuş süt kokulu bebişlerinizi görünce ilk doğum yaptığım günler geliyo aklımaopuyorumnanaktan hadi anlatında bizimde anılarımız yenilensin:CüvCüv::ecrin_bebek:
ıyi yapmışsın, güzel olmuş; ellerine sağlık da, kimsenin bu topiği buraya açmamasının bir nedeni vardı...
Bütün doğum hikayelerinin ayların altında değil de, Doğum Öyküleri topiğinin altında olması gerekiyor, site kuralları...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Neyse bir yetkili taşır elbet doğru yerine....
Sonra bu başlığı bulan olursa topik altında anlatır hikayesini...:roflol::roflol::roflol:
Neyse teşekkürler yine de....