2010 Mart Bebeklerimiz Geliyoooorr

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaşlar bebeklerimiz Gelmeye Başladılarr
Rabbim Evlatlarımıza , Hayırlı Sağlıklı Uzun Ömürler Nasip Etsin.. Rabbim Onların Alınlarına Güzel Yazılar Yazsın ınşallahh
Annelerimize Ve Bebeklerimize 41 Buçuk Kere Maşallahh
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli|Durumu|
1|elitu|34+3|02.03.2010|22.01.2010|ıki Erkek Bir Kiz||Taha Enes Tugce|Sezeryan|2'si Kuvezde|
2|eseda|37+0 | | |Erkek|3360gr| |Sezeryan| | [/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
sinannnurayy senı tekrar burdan tebrik ederimm inşallah en kısa zamanda cadı kızın kucagına gelmesı dılegıylee ü
vee inşallah öteki bebeklerimiz bu kadar aceleci olmazlarr

SıNANNURAY hayırlı ömürlü olsun canım bebeğin..sağlıkla evinize dönün inşallah:Saruboceq:

Sinan Nuraycım tebrik ederiz tekrardan..Allah analı babalı büyütsün..ayy ne garip yaaa...başından beri takip ediyorduk yo doktora gittik mercimek kadardı, yok cinsiyetini öğrendik yok ilk tekmesini duyduk derken işte pıt diye geldiiii...
Allah bizede nasip etsin hayırlısı ileee

hadi bakalım siftahı yapmışınız allal analı babalı büytsün
bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
bende 2009 mart annesiyim

ay şimcik duygulandım.zaman ne çabuk geçiyo,.bebiklerimiz inşallah zamanında gelirler.mafoldumben mafoldumben:gitme: :gitme:

Ağlattınız beni sabah sabah... Ne zaman geçti zaman.

Sinannuray, en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah. Darısı bizim başımıza, sağlıkla...

SıNANNURAY Gözün aydın canım Allah Analı babalı büyütsün tez zamadnda da kavuşursun inşallah bebeğine ....

Bu günleri de gördük ya...
Oysa sanki daha çok var gibiydi... Alışverişiydi, mobilyasıydı, hastane pijamamızdı derken zaman geçti demek.. bilmiyorumkismile
Hayırla gelsin bebeklerimiz..
Doğumdan sonra da kopmayalım olur mu....

gülenciğim topiğin hayırlı olsun....

sinan nuraycığım bebeğin hayırlı olsun...inşallah kısa zamanda kuçağınada gelir..bize güzelliğin fotolarını eklersin....

Listemiz hayırlı olsun... Kalan Bebekler zamanında gelir inşallah...

Sinannuray bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı uğurlu olsun mart 2010 anneleri ... 2010 mayıs annelerinden sevgiler ...

sinan nuraycığım bebeğin hayırlı ugurlu olsun ...inşallah kısa zamanda allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder ....daha dün minnacıktı bizim minnoşlar ne zaman büyüdülerde günleri geldi.. Allah hepimize hayırlı dogumlar bebeklerimizle birlikte saglıklı mutlu huzurlu günler nasip etsin... Tatlım tekrar kutluyor bir ömürboyu mutluluklar diliyorum

sinannuray kocaman tebrikler.en kısa zamanda kucağına alıp evine dön inşallah.aceleci kız seniiii.gerçekten ben de çok duygulandım zaman azalıyor...

bende çok duygulandım ya daha dün gibiydi 2010 mart anneleri listesine adımızı yazdırdığımız... sinannuray canım gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...

topiğimiz hayırlı olsun.tüm bebeklerimiz sağlıkla zamanlarında gelirler inşaallah.

sinanuray gözünaydın canım.inşaallah en kısa zamanda sağlıkla kucaklarsın minik kızını.

sirannuray canım gözün aydın bebeğin de kısa süre içinde kucağında olur işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…