2010 Mart Bebeklerimiz Geliyoooorr

doğum yapan arkadaşlar tebrikler inşallah bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız meleklerinizi.......
heycan yaptım bende okuyunca şimdi....

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Kolay doğumlarınız olsun.
Bebekleriniz sağlıcakla büyüsün inşallah.

Bebeği küvezde olanların bir an önce kucağına alması dileğiyle,..

iki arkadaşımıda tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
bir an önce kucağınıza almayı nasib etsin çok duygulandım
inş geride kalanlar zamanını beklerler ::)))

aaa elitu doğummu yaptı bebeklerinin durumu nasıl kızlar
Allah yardımcısı olsun kuzumun

maşallah elitu da doğum yapmış Rabbim biran önce bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere vakti ve zamanı geldiğinde kolay doğumlar nasip eğlesin yaradanım

allah doğum yapan arkadaşlara analı babalı büyütmek nasip etsin. inşallah yakın zamanda küvezden çıkıp kucaklarına da huzurla alırlar. geride kalan mart anneleri, bizlere ve bizden sonrakilere de rabbim vakti zamanı geldiğinde sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

bebeişleri olanlar gözünüz aydın mat anneleri sizde sağlıkla bir avazda kurtulursunuz inş darısı başımıza

bi de tanısaydık doğuran arkadaşları daha mutlu olacaktık...

Çok duygulandım.. Allahım bebişlerimizi zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et...Anneleri tebrik ediyorum... Kuvezdeki bebekler en kısa zamanda sağlıcakla çıkarlar inşallah.... Gülenciğim bir bebek daha vardı... Arkadaşın adını hatırlamıyorum ama bizim topikte tebrik etmiştik...

tebrikler doğum yapan arkadaşlar ne güzel yavaş yavaş sıra bize geliyo:CüvCüv:
acele etmeden hayırlısıyla herkes yavrularrını alsın kucağına :Saruboceq:

yenı dogan bebeklere saglık sıhat dılıyorum ınsallah bıran once anneleının kollarna kavusurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…