2010 Mart Bebeklerimiz Geliyoooorr

maşallah maşallah ilk bebeğimiz doğdu sağlıkla güzellikle büyüsün inşallah gözünüz aydın sinannuraycım bir an önce kucağına alırsın inşallah bebeğini
bütün bebeklerimiz sağlıkla ve zamanında gelirler inşallahh

sinannuray bebegin hayırlı olsun cnm,tez zamanda alırsın kucagına inşalah,
gülencim topigin hayırlı olsun,
ya bende çok duygulandım, ne çabuk geçti günler..

ıLK bebişimiz geldi maşallah.SıNANNURAY allah analı babalı büyütsün canım bebişini darısı bizlerin başına inşallah bizde zamanlarından önce doğurmayız senin bebek aceleci çıkmış en kısa zamanda kucağına almanı dilerim canım.

sinannuray tebrikler, tez zamanda sağ salim kucağına alırsın inşallah. zaman zaman sizin topiğe bakıyordum. tekrar tebrikler

Sinannuray, Allah analı babalı büyütsün, tebrik ederim, inşallah en kısa zamanda toparlanıp küvezden çıkar cadı kızın..

Bu arada bende çok duygulandım kızlar yaa, ne çabuk geçti zaman, gözlerim doldu şimdi, ilk hamile olduğumu öğrendğim gün geldi aklıma, oysa şimdi birer birer kucağımıza alacaz inşallah, Rabbim hepimize kolay bir doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin..

ne kadar küvözde kalır acabaa.. nuraycım tebrikler tez zamanda kucağına alırsın inşallah

ya bende çok duygulandım..zaman nasılda cabuk geçti....tek tek kuçamıza almaya başlayacağız yakında kuzucukları....

allah analı babalı büyütsün..çok korkmaya başladım demek bu kadar erken teşrif edebiliyor meleklerimiz :)

rabbim tez zamnda kucağına almayı nasip eğlesin inşallah canım bütün mart annelerinede hayırlı doğumlar diliyorum bende nisan annesi olacağım ama doktorum mart sonu gibi her an hazırlıklı ol demişti inşallah vakti ve zamnınında hayırlısıyla gelir bebişlerimiz şimdiden

Elitu senide burdan tebrik ediyoruz
Allah saglicakla Enes ve tugceyude kucağına en kısa zamanda getirsin inşallah kuvezde çok kalmazlar

Nuraya 2hafta kalır demişler

Sinannuray, elitu ikinizide ayri ayri tebrik ediyorum. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. insallah tez zamanda bebislerinizi kucaklariniza alabilirsiniz.

Arkadaslar birde 29. haftada dogum yapan bir arkadasimiz vardi. gecen hafta ya da ondan onceki hafta konusmustuk. o noldu acaba. simdi kim oldugunu hatirlamiyorum ama. umarim onun bebegide iyi durumdadir.

Amanın gelmeye baslamıs bebeklerimiz Gülencim eline sağlık ben daha yen goruyorum bu topiği.
Doğum yapan arkadaşlarımda hayırlı olsun diyorum gözünüz aydın Allahım analı babalı buyutsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagınıza alın bebekleriniz.
Çook heyecanladım valla Rabbim hepimize hayırlısyla zamanında sağ salim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

Elitu, gözünüzaydın, analı babalı büyütün bebişleri, umarım en kısa zamanda toparlanıp küvezen çıkarlar, dualarım sen ve bebişlerle olacak..

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

maşallah bizim topikte 3 üzdemi varmış
elitu hayırlı olsun gözün aydın cnm..

Ay ikinizide tebrik ederim kızlar.Ben şubatta başlar demiştim gelmeye ama daha erken gelenlerde olmuş.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inş. hemen çıkarlar evlerine canım...

oyy oyy maaşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerimize sinannuray elitu tebrik ederim ikinizi de biran önce sağlıklarına kavuşurlar da küvezden çıkarlar inşallah

ay tüylerim diken diken oldu Rabbim hepimizin adını sağlıklı bebeklerimizle ve zamanında yazdırmayı nasip etsin listeye

amin canım inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…