2010 mart bebeklerinin uyku durumları

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
96
40
Kayseri
sizin bebeğinizin uyku durumu nasıl benim bebeğim anne sütü alıyo ek gıdaya başladık ama çok az yiyor gece saat başı kalkıyo ne zaman sabaha kadar uyuyacak?? bir sene olacak doğru düzgün hiç uyumadım.

mrb..canım bizim topiğe hiç gelmiyorsun sanırım ...2010 Mart annelerine bekleriz..orda bol bol konuşuyoruz uyku ve beslenmeyle ilgili...bizim uyku sorunumuz oladı hiç..sanırım hiç gaz sıkıntısı olmadığından öyle alıştı.....iyi uyuyanlar çok az genelde çoğu arkadaş aynı şeyden şikayetçi...en geç 18 aydan sonra düzelir...

Son düzenleme:

Merhaba, bende mart annesiyim. Oğlum bir hafta sonra yaşına girecek ama gece gündüz uykumuz yok bizimde. Seni çok iyi anlıyorum. Bazen diyorum bu kadar uykuyla nasıl büyüyecek diye. Ne denir kiii!!! Çok zorrr Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben fazla kalamıyorum nette en fazla 5 dk giriyorum çıkıyorum takip edemiyorum o yüzden konu açtım :)) inşallah düzelir 18 ay olmadan

aminnnnnn. deliksiz uyku istiyorum

Canım benim, bu araları eskiye nazaran bebeğin uykusunu daha düzenli olması lazımdı.
Bebeğin anne sütünü aldığını ve ek gıdayla az beslediğini yazdın.
Bence gece saat başına kakması sebebi budur.
Anne sütü ile beslenen bir bebek 6 aydan sonra mutlaka ekgıda alması gerek çünkü artık doymuyor.
Doymadığı içi sürekli kalkıyor.
Bence doyurucu mamaları dene ona. Tahıl ve karbohidrat içeren mamaları geçe yatmadan önce verilmesi uygundur. (prinç unu, sütlü irmik, sütlü bisküvi, marketten alınan tahılı mamalar).
İstersen bunları bi dene.
Ayrıca yatmadan önce yoğun fiziksel hareketler gerektiren aktifiteleri yaptır ve banyo yaptır.
Daha kesintisiz bir uyku için yardımcı olabilir.
Bunlardan hiç biri fayda etmiyorsa, bebeğin kendi haline bırak, kendinden düzelecektir.

Bebişini öp benim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…