2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

22+3 haftalik hamileyim. 53 ile basladim simdiden 60 olmusum. 7 kilo aldim simdiye kadar. Cok aldim ama ne yapiyim oyle kisacak birsey de yemiyorum. Hep yediklerim saglikli seyler yani en azindan bence oyle :)

slm!!!!
ben de 51 ile başladım. 23. haftadayım ve 57,5 şimdiki kilom moralim çok bozuk çünkü doktoruma göre tüm hamileliğim de en çok 7 kg almalıydım.gördüğünüz gibi imkansız oldu. mafoldumben

kızlar yalnız değilmişim yaaa çok sevindim yani kızmayın bana ama moralim çok bozulmuştu dün dr a gittiğimde 2 kilo aldığımı farketmişik çok üzülmüştümm..
yani şöyle 20.haftamdayım 63 ile başladım şimdi 68,5..ohaoldumsmile

AAA ilkgün kız konu açmışın haberim yok hemde en sevdiğim konu hemen yazayım 22.haftamdayım 54 le başladım 63 üm tam 9 kilo morali bozulan kim varsa bana baksın moralini düzeltsinkaydirigubbakcemile3 ayrıca 12-16 kilo arası kilo almamız lazım tüm hamilelik boyunca bizimki biraz fazla oldu ama o 7 kilo diye dr kimse aklından şüphe edin bence

20 Haftalık hamileyim arkadaşlar 60 ile başladım şuan 65 oldum son iki hafta tam 2 kilo aldım aslında normal zamanımdan fazla çok birşey yemiyorum ama yinede alınıyo aman bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş.

ilk 4 ayda sadece 2 kilo almıştım ve drum çok iyi gidiyorsun diordu pztesi günkü son kontrolümde bir ayda 3 kilo aldığımı görünce bende dr da şok olduk ve bana kızdı bir dahaki ay böle olmaısn dedi
ya neden acaba bu kadar hızlı aldım. gerçi 5 ayda 5 kilo olmuş oluyo ama bir aydaki kilo fazla olmuş eyvahedigeldismile

aynen bende ozlmgkhn 4 ayda 2 kilo almıştım bu ay 3.5 kilo birden aldım :kedi: Allah sonumu hayır etsin
gerçi annemler bu ay yanıma gelmişlerdi onların bakımının etkisiyle diyorum umarım doktorum kızmaz hep kilo almamışsın iiiiii diyordu en hafif botlarımı giyip su içmeyide muayene ile ultrason arasına alırsam belki biraz yırtarım.:CüvCüv:

Merhaba
23. haftadayım 42 kg.ile başladım şu anda 44.5 kg. oldum.
Ama siz bana bakmayın kimse moralini bozmasın

ben 7,5 almışım toplamda bugüne kadarbilmiyorumkismileohaoldumsmile

gerçekten insanın morali bozuluyorr..son yazdığımdan bu yana yekünde 8 kilo almış oldum ben dee:a015:
25.haftama girerkenn

55le başladık 23. haftadayız. 62 - 63 değişiyo eyvahedigeldismile

merhaba kızlar..
2009 mayıs annelerinden biri olarak sizleri kilo konusnda uyarmak isterim..
ben 60 kilo ile hamile kaldım ve ilk 6 ay diikat etmeme rağmen (yani hep sağlıklı yiyecekler, et, balık meyve falan) son 3 ayda hamilelik psikolojisine girerek biraz abarttım galiba ve 23 kilo alarak 83 kilo ile doğuma gittim..
doğumdan yalnızca bir hafta sonra 72 kiloya düşmüştüm

fakat ilk 6 ay yalnızca anne sütü vermeme ve sağlıklı beslenmeme rağmen hiç kilo veremedim..:sm_confused:
kızım şimdi 8 aylık ve ben 68 kiloyum

gerçekten en fazla 16 kilo almak gerek..hiç zorlanmadan veriyosunuz ama 16 dan bir kilo bile fazlası size kalıyoo..zaten vücut tipiniz de değişiyoo..ne kadar zayıf olursanız olun, göbek size miniklerinizin hediyesi olarak kalabiliyoo..

ben şu an spor + diyet devam etmeye çalışıyorum ama bebeklerle uğraşırken, o psikolji ile yeme isteği çok artıyooo..
dikkat edin lütfen..kimseye pek fazla kulak asmayın..lmaz:sen hamilesin ye bol bol diyenleri dinlemeyin..
ayrıca bu da bilimsel olarak kantlanmış ki, sizin yediklerinizi abartarak bebeğe kazandırabileceğiniz maksimum kilo 200gr. mış...tabi ki sağlıklı beslenin ama çoğu şey genetik ve allah a kalmış...
sağlıcakla kalın, bebişlere iyi tepikleropuyorumnanaktan

ilkgünüm ciğerimden vurdun beni bu topikle mafoldumben 21. haftam bittiğinde 8,5 kilo almış idim aradan 3 hafta geçti ve artık tartılmıyorum cuma günü doktor kilomu kontrol ettikten sonra beğenmezse diyetisyene yollıycak geçen ay öyle korkutmuştu... rekor kimde görücez bu cuma:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…