2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

kızlar bende 63le bşladım.ilk üç ay kilo almadım ama 24 haftalık olacam.şuan 72 kiloyum boyumda çok yok napıcam ben yaa.toparlak bişey oldum çıktımmafoldumben
doğuma daha çok var.ne yapmam lazım.ya veremezsem bu kiloyumafoldumben

ayy senin gibi gram almadım ya olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazsana kız kaç kilo aldınnnolumunekankayizsmile

mrb arkadaşlar ben doğum yapana kadar toplam 12 kilo aldım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım bence önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı hiç kiloları kafanıza takmayın çünkü sizin için dünyadaki en değerli varlığı taşıyosunuz karnınızda ben 100 kiloda olsam hiç üzülmezdim Sizlerde canınızı sıkmayın biraz spor biraz diyet oldu bitti Bebeklerinizle size ççççççççççççççooooooooookkkkkk mutluluklar diliyorum (Şuan 58 kiloyum saolsun kızım üstün perfonmansıyla kilolarımı verdirtti) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazsana kız kaç kilo aldınnnolumunekankayizsmile
65 ten itibaren sayarsak 4 kilocuk cicim ama sizi geçcem bu gidişlekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
tabi canım veririz inşallh kuzucuklar sağlıkla gelsinler bir tek

ayy inş bizde veririrz bu kilolarıı hatta ilk halimizdenn daha da zayıf oluruzz kendi adıma tabii inşşkaydirigubbakcemile2

ayy inş bizde veririrz bu kilolarıı hatta ilk halimizdenn daha da zayıf oluruzz kendi adıma tabii inşşkaydirigubbakcemile2

İnşallah demek istiyorum tüm kalbimle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

23.haftamdayım,toplamda 3kg 400gr almışım bugun itibariyle :)ben memnenum drumda memnun,bu habere moralinizi bozmayın,hadi sizi mutlu etcekde birşey ekliyeyim,72 ile gebe kaldım,75.400 oldum

tam 23 haftam bıttı ve bugun ıtıbarıyla 7 kılo almıs bulunoyurum
bu durumdan hııııc memnun deılım ama malesef gercekler.
63 tum 70 oldum...

ben de toplamda 9 kilo aldım......bugün itibariyle 23.haftada....

merhabalar.bizde 24 haftamızdayız.49 kilo ile hamile kaldım şimdi 63kiloyum dr 10 kilo daha alırsın dediii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…