- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
ilkgünüm sonunda 69 oldummmmmmmmmm
ayy senin gibi gram almadım ya olumunekankayizsmilene olduğunu boşver, kaç kilo aldığını yaz korkmuyosan :roflol: :roflol: :roflol:
ayy senin gibi gram almadım ya olumunekankayizsmile
65 ten itibaren sayarsak 4 kilocuk cicim ama sizi geçcem bu gidişlekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yazsana kız kaç kilo aldınnnolumunekankayizsmile
tabi canım veririz inşallh kuzucuklar sağlıkla gelsinler bir tekmrb arkadaşlar ben doğum yapana kadar toplam 12 kilo aldım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım bence önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı hiç kiloları kafanıza takmayın çünkü sizin için dünyadaki en değerli varlığı taşıyosunuz karnınızda ben 100 kiloda olsam hiç üzülmezdim Sizlerde canınızı sıkmayın biraz spor biraz diyet oldu bitti Bebeklerinizle size ççççççççççççççooooooooookkkkkk mutluluklar diliyorum (Şuan 58 kiloyum saolsun kızım üstün perfonmansıyla kilolarımı verdirtti) kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:65 ten itibaren sayarsak 4 kilocuk cicim ama sizi geçcem bu gidişlekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
mrb arkadaşlar ben doğum yapana kadar toplam 12 kilo aldım 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım bence önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı hiç kiloları kafanıza takmayın çünkü sizin için dünyadaki en değerli varlığı taşıyosunuz karnınızda ben 100 kiloda olsam hiç üzülmezdim Sizlerde canınızı sıkmayın biraz spor biraz diyet oldu bitti Bebeklerinizle size ççççççççççççççooooooooookkkkkk mutluluklar diliyorum (Şuan 58 kiloyum saolsun kızım üstün perfonmansıyla kilolarımı verdirtti) kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
bundan sonrasına bakalım diyorum bennnnn:icecream:
ayy inş bizde veririrz bu kilolarıı hatta ilk halimizdenn daha da zayıf oluruzz kendi adıma tabii inşşkaydirigubbakcemile2
bende 46 kilo ile hamile kaldım şuanda 56 kiloyum ve 24 haftalık hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?