demekki zayıfların daha çok kilo aldığı doğruymuşşşakannehir
ben 47 ile hamile kaldım suan 64 üm ohaoldumsmile
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı 16 kilooo nasıl aldın yaa
bende 11 kılo aldımbilmiyorumkismile
ay canım geçmiş olsun iyimisiniz şimdi bende şaşırdım nasıl aldın bu kadar kiloyu diye tabi önemli olan bebeğinin sağlığı ama senin durumun farklıymış tabi yiyerek almamışsınbilmiyorumkismile canım haplar serumlar benim düşük tehlikem vardı 1 ay hastanede yattık ozman yediğim serumlar bana zaten kilo olarak döndü sonra viyamin hapları ve progestan bunlarda kilo olarak geldi vitamin hala devam ediyoruz artı birde kan surubu gğnde 3 tanede o bunlarda kilo ee bide homini gırtlak olunca sonuc 16 kilobilmiyorumkismile
bende 11 kılo aldımbilmiyorumkismile
ay canım geçmiş olsun iyimisiniz şimdi bende şaşırdım nasıl aldın bu kadar kiloyu diye tabi önemli olan bebeğinin sağlığı ama senin durumun farklıymış tabi yiyerek almamışsın
maşallah .:))
iyiyiz canım allaha şükür bir sorun yok ama hala ilaçlara devam böle giderse bi 80 le doğum yaparız galiba eyvahedigeldismile
80 le doğum yapan okadar çok kişi varki yaa sanki herkes 80 lere endekslenmiş gibi biliyomusun bende 80 olmasada 75 le girerim gibi
zemuszemusvalla canım ben kafaya takmıyorum ara sıra içerliyorum sadece herkes dio cok kilo alırsam kocam beğenmez falan doğacak cocuk sadece benim değil nihayetinde alıyosam sebebi var aklinialirimsmile ben bazen diyorum askım cok şiştim cok cirkin oldum demi diye askım olcan tabi bebeğimiz var sen zayıflarsın zayıflamasanda benseni hep severim her halinle dio kaydirigubbakcemile3 bunu duyuyorumya önemli olan söylemesi benbu gazla zayıflarımda zaten hem calısan anne olucağımız için coğumuz dahada avantajlıyız kilo tutmayız benceguclubacismile
eşiniz desteği çok önemli takdir ettim seninkini valla ben çok kilo almadığım için kimse bişey demiyo sadece eşim popon küçülmüş diyo ee göbek kocama olunca onun dışında heryer küçük gibi görünüyo:)) verirsin tabi senin durumun farklı kızarım ben aslında çok yiyip kilo alanlara ama seninki sağlıkla ilgili bi durum en önemlisi senin ve bebeğinin sağlıklı olması canım verirsin tabi e bide çalışacaksan daha çabuk verirsin :1hug:
bebişlerimiz gelsin sağlıklıca geri hersey bossss allahım bigün onların aldığı kiloları konusmakta nasip olur inşallah canım:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?