2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

3 kilo almıuştım kontrolden sonra öğrendim ki 2 kilo vermişimde 27+1de 1 kilo almış oluyorum. SCHATZİ'nin hesabını yaparsak ben zayıflamış oluyorum. yaşasın inş öyledir

bende 10 kilo aldım.ilk üç ayda bir iki kilo aldım.sonra birden aldım 7.ayda durdu.şuan 10 kilo almş görünüyorum.artık korkuyorum.dikkat etmem lazım bundan sonrası için.

29+4 haftalik hamileyim.64,5 kiloyla basladim suan 72 oldum offfffffffffffffff neden son aylarda bu kadar kilo aliniyor yaaaaaaa.bu arada son 3,5 kilosunu 6 haftada aldim.

:içelim:30+0 6,5 kg
yarım kilo vermiş bulunmaktayım kendi terazime göre 6kilo aldım
doktorcuğuma göre hala 5kilo,bu ay hiç kilo almamışsın dedi,tartısı bozuk sanırım,dilerim bozuk olan benimkidir kaydirigubbakcemile3
ha bu arada klasik kontrolden çıkdığım bir kaç gün kendimi frenliyemiyorum yemek konusunda,3gündür paso yiyorum

benimde evdeki tartıya göre 7 kilo doktora göre 9 kilo almış görünüyorum. şimdi hangisi doğruki .keşke benim doktorunda tartısı almamış gösterse :)))

31+5' de 12 kilo....doktorumun tartısına göre de benim tartıma göre de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…