2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

Bızım de bugun kontrolumuz vardı 27+3 de 78 kılo cıktım.70 le baslamıstım cok fazla dıkkat ettıgım soylenemez doktor normal dedı.Bundan sonra dıkkat edeyım degılmı deyınce et ama asılbu zamana kadar onemlıydı fazla kılo almamak bundan sonra ne kadar da etsen bebek hızlı kılo alıcak odem fılan mecbur kılo alıcaksın dedı.Hayırlısı bakalım

selam kızlarr.bizde dün dr umuza gittik. 1 ay önce gittiğimizde 56 kilo olmuştum.şimdi 66 olmuşum sat tarihime göre 28 hafta 1 gün. ama bebeğin ölçümleri 29 hafta 4 günlük çıkıyo.oda büyümüş 1 ayda fazlasıyla.1400gr 38 cm olmuş.bi terslikk olabilirmii acabaa bi fikri olan varmııı

evet 1 ayda 10 kilo almışımm drumuz bişey demedi ama yarın bi şeker yüklemesi daha istedi bu seferki 75 mg 1 er saat arayla 2 kez aç olarak şekere bakılacakmış?

evet 1 ayda 10 kilo almışımm drumuz bişey demedi ama yarın bi şeker yüklemesi daha istedi bu seferki 75 mg 1 er saat arayla 2 kez aç olarak şekere bakılacakmış?
canım yaa toplamda neyse de 1 ayda 10 kilo çok değil mi??? doktorun nasıl birşey demedii şaşırdımm...ilaç filan mı aldın çok mu yedin??fisfisfis

28 haftalığım.Bazen 9 bazen 10 çıkıyo.Ben 9u kabul ediyorum bayanssulusmile Tam ara dönemde heralde.Ama benim ödemim de var bacaklarım falan bariz şiş.5 kilo da bundan düşsek 4 kilo aldım.1 kilo da bebeğe desek, 1 kilo eşi, suyu ben 2 kilo almışım :roflol:

tuttum bu hesabı harikasın canım:roflol:

:roflol::roflol: hee hee tabi tabii...tam bakkal hesabııııı

hiç bir fikrim yok inanki canımm ilaç falan almıyorum normal 3 öğün haricinde yemekde yemiyorum zaten tatlı falan biöle şeylerle aram hiç yoktur.bakalım şeker yüklemesi bugün yapıldı.sonçları yarın alıcaz

28.haftadayım 8 kilo aldım kızlar..tabi shactzinin hesabına göre 2 kilo hehehehe...zemuszemus

26haftalık hamileyim,5kilo 600gr almış bulunmaktayım,tabi yukarıdaki hesaba bakarsak ben kilo almadım zayıfladım

Dün kontrolde tartıldım ve 7 kilo almışım.Benim de akşamları bacaklarım şiş oluyor, ünlü kilo hesap uzmanı Schatzi'nin hesabını uygularsam ben de 1 kilo falan almışımdır herhalde:icecream:hihoyyyt:, ee 6 ayda 1 kilo da hiçbirşey canım:roflol:

Son düzenleme:
8-9 kilo arası gidip geliyorum, schatzinin hesabına göre 2 kilocuk almışım sanırım :))
bakalım kaçla bitireceğiz hamileliği? ben 13-14 kiloyu göze aldım bu gidişle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…