selmaaaa!! bi daaa seni bu topikte görmücem anacımmmm yıkılll bakam burdannnn!!:dilcikar::mymeka:
kıskananlar çatlasın :jeyyar: :jeyyar: 5 kilo aldım beşşşşşşşşşşşşşşş
kocapopolu gülazer lülülülülülü
:kedi: 66 kilo olmusum ben 19 kilo oldu toplam aldığım suana kadar :kedi:
kız drun bi şey demiyomu neyle besleniyon maaşalahhh
nazar değmesin diycem ama komik olcek
hızına yetişemiyozzz
maşallah diyip nazar boncuğu koyimmidelikafadulden
sen sussssssssssss 5 kilo almışmış hava da atarmışşş ne kaaaaaaaaaaaa sinirlendim şimdiikötükedihüso
:kedi: yuk canım bişey demio benim durum biraz farklı ben serum ve ilaçlardan cok kilo aldım baya bi sorunlu hamilelik dönemi gecirdim allaha sükür anca suaralar rahatız birazda ondan kilolar yani doktorum kilo almam sevinio yoksa ameliyatı kaldıramazssın bile diyor sürekli ben sezaryen olacağım kesin cünkü yumurtalığımın biri yok ve tek tüp dedğim gibi cok karısık canım:kedi:bilmiyorumkismile
merhaba kızlar.28 haftalık hamileyim ve tam 10 kilo aldım eğer almaya devam edersem diyetisyene yollayacağını doktorum.Moralim bozuldu.62 ile hamile kaldım şu an 72yim.ama benim gibi olanlarda varmış.acaba sizede fazla kilo aldığınız söylendimi.
sıkma canını cnm yaa dr işte abartır olarrr şekerin yüksek olmasın menmli olan bu benceee naparsın bünye meselesi bazısı çok alır bazısı azzz
bence bunun için sıkma canını
merhaba kızlar.28 haftalık hamileyim ve tam 10 kilo aldım eğer almaya devam edersem diyetisyene yollayacağını doktorum.Moralim bozuldu.62 ile hamile kaldım şu an 72yim.ama benim gibi olanlarda varmış.acaba sizede fazla kilo aldığınız söylendimi.
kızlar bende 71 oldum 6 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?