2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

ben de şu an itibariyle toplamda 9 kilo aldım....26+0 haftada....

bugün dr. kontrolum vardı 48 le başladım 56 kiloyum..buay kilo almamışım ama toplamda 8 kilobile çok geliyo bana...dr.dahada alıcaksın zaten diyo..bakalımkaçla biticek...hedefim12 kilo amakısmet..bir dahaki kontrolum4 martta bi karar verdim ve bu 3 hafta abur cuburdan uzak durucam...bana kilo aldıranonlar sanırım..

kız drun bi şey demiyomu neyle besleniyon maaşalahhh
nazar değmesin diycem ama komik olcek
hızına yetişemiyozzz

:kedi: yuk canım bişey demio benim durum biraz farklı ben serum ve ilaçlardan cok kilo aldım baya bi sorunlu hamilelik dönemi gecirdim allaha sükür anca suaralar rahatız birazda ondan kilolar yani doktorum kilo almam sevinio yoksa ameliyatı kaldıramazssın bile diyor sürekli ben sezaryen olacağım kesin cünkü yumurtalığımın biri yok ve tek tüp dedğim gibi cok karısık canım:kedi:bilmiyorumkismile

sen sussssssssssss 5 kilo almışmış hava da atarmışşş ne kaaaaaaaaaaaa sinirlendim şimdiikötükedihüso

sanane kızımmmm mayıs annesi olarak en doğal hakkım buraya gelip aldığım kiloyu yazmak ne kıskanıyonuzzzzzzz 5 kilo aldım işt eohhhhhhhhhhalsanaalsanasmile

neyse cnm kilolar öenmli diil sağlıklı olsunlarda

merhaba kızlar.28 haftalık hamileyim ve tam 10 kilo aldım eğer almaya devam edersem diyetisyene yollayacağını doktorum.Moralim bozuldu.62 ile hamile kaldım şu an 72yim.ama benim gibi olanlarda varmış.acaba sizede fazla kilo aldığınız söylendimi.

sıkma canını cnm yaa dr işte abartır olarrr şekerin yüksek olmasın menmli olan bu benceee naparsın bünye meselesi bazısı çok alır bazısı azzz
bence bunun için sıkma canını

sıkma canını cnm yaa dr işte abartır olarrr şekerin yüksek olmasın menmli olan bu benceee naparsın bünye meselesi bazısı çok alır bazısı azzz
bence bunun için sıkma canını

doğru söylüyorsun.Ama ilk 4 ay kadar falan sağlık problemlerinden dolayı hiç kalkmadan yattım.Onunda etkisi olabilir diyolar.Çok şükür şeker ile ilgili bi problem çıkmadı.bol bol yürüyüş yapıyorum şimdi.aman bebeğime bi zararı olmasında alınan kilolar verilir elbet.Bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:ecrin_bebek:

dr senin için söylemiştir canım ben 25 haftalıkken 11 kilo almıştım 16 kilodan fazlası sana miras kalıyo ondan söylemiştir drun bence üzülme ,ben ekmeği makarna pilavı azalttım kilo alımım azaldı bi nebze de olsa senin sağlığın ve bebeğinki önemli olan kilolarda gider inşallah doğumdan sonra

aynen bende ekmeği fazla tüketiyordum ama artık kestim.Sizede oluyomu bilmiyorum ama canım şu anda herşeyi yemek hamede çok fazla yemek istiyo.Tutuyorum kendimi ama canım istiyo herşeyden bu bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…