2010 Mayıs annelerinin tatlı göbüşleri :)

evet evet bence de, ama belki gobegin birden buyurse delik kapanabilir bilemedim. sonra duzeliyor dediler korkma ;)

bir de benim karnim cok buyudu soylemistim ya ondan belki, her goren ikiz mi diyor zaten sinir oluyorum

Devrimim maşallah göbüşüne.Resimdeki köpüş de senin mi.Yerim onu da

maşallah kızlar göbüşlerinize,,,,
benimde deliği dümdüz,patlıcak gibi:)))))))))))))

bu da benim göbüşümmmm :))) 34+1

$RSCN3313.webp

:nazar:şakkıdı
maşallah :nazar: cidden hiç kilo almamış gibisin, ne güzel :)

maşallah canım göbüşüne,,,,

sagolun kızlarrrr... 5 aydır yatıyorum:(( cok korkuyordum tosun gibi olacagımdannn:(( inanın bende fotolarda gordum okadarda şişmediğimi:) aslında 14 kilo aldım ama sanırım bebişim aldı. masallah...

s_g hic kilo almamissin masallah :)

ogret bakim bana nasi resim eklicez ? ben koyayim da gorun siz gobek, millet hakli galiba sokakta gorenler ikiz mi dio :bbo:

ogret bakim bana nasi resim eklicez ? ben koyayim da gorun siz gobek, millet hakli galiba sokakta gorenler ikiz mi dio :bbo:

canım ben gelişmiş mesaj gonder kısmından oradaki ataç kısmına tıklayıp dosyayı bilg. dan yukle kısmından foto ekleyip yukle diyorum. sonra pencereyi kapatıp tekrar ataça tıklıyorum orda yukledişin resmin adı cıkıyor onu tıklayıp yukleme yapıyorum. ama henuz buyuk resim yukleyemedim kucuk oluyor:)

gobişini bekliyoruzzzz:)

tatlım hızlı resim,resim uplaoud vs gibi bir siteye gir,oraya resmi yükle,verdiği linki de burda dağlı resim varrya mesaj panosunda ona tıkla içine verdiği linki yapıştır

Back
X