2010 Mayıs annelerinin tatlı göbüşleri :)

gobuk.jpg

maşallah :) şimdi banada sinir olma ama,haksız değillermiş ikizmi demek de,ama sende sadece göbekden almışsın sanırım,maşallah göbüşüne,büyüsün işde ne güzel,birde senin doğum çizgin tüm göbeğinde,benimki göbek deliğimin altında bitiyor

kızlar maaşallah göbüşlere
devrimim s_g sizlerın iç karnı çok genış sanırım küçücük göbişlerrrrrrr maaşalahh
tütütütütü
saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinede

kizlar saolun

devrimim kocaman di mi valla napim boyle oldu :) cizgim gobek deligimden yukari dogru benim, alt tarafta yok.
catlaklarim da var bayagi fotoda belli olmuyor caktirma:P

pancakee maşallah canım göbüşüne :nazar:
benimki de sana yakın sayılır valla :) çok şeker olmuş göbüşün...

maşallah göbüşlere ve içindeki meleklere. geri sayım başladı bu göbekler mazide güzel bir anı olarak kalacak inşallah

ayyy masallahh kızlar cok tatlışşşş göbüşlerinizzz... benim gobusum devrimm inki kadar asagıda ve kucuk degil::))) aynı pancakee ninki gibi gergin ve sivri yukarıda:)) ama biraz kücügüüü:)) gerci ben ondan gerideyimm belki okadar olmasada yaklasırım bende:)) ama su dogru benim iç karnım geniş galiba 6. aya kadar hiç belli olmadı. bide normalde hiç göbegim yok hatta içeri dogru duruyor gobegimm???

gökkuşak alıntı yapmıyorum maşallah canım senin de kocaaman olmuş,benimki minyatür göbek,göbek bile sayılmaz :)

saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinede

kizlar saolun

devrimim kocaman di mi valla napim boyle oldu :) cizgim gobek deligimden yukari dogru benim, alt tarafta yok.
catlaklarim da var bayagi fotoda belli olmuyor caktirma:P

ayyy masallahh kızlar cok tatlışşşş göbüşlerinizzz... benim gobusum devrimm inki kadar asagıda ve kucuk degil::))) aynı pancakee ninki gibi gergin ve sivri yukarıda:)) ama biraz kücügüüü:)) gerci ben ondan gerideyimm belki okadar olmasada yaklasırım bende:)) ama su dogru benim iç karnım geniş galiba 6. aya kadar hiç belli olmadı. bide normalde hiç göbegim yok hatta içeri dogru duruyor gobegimm???

kızlar hepinizin göbüşleri çok güzel ben yeni gördüm maşallah.allah bebişlerin fotolarınıda koymayı nasip etsin

amanın göbişler çok kocaman geldi bana benimki o kadar yok valla gerçi resimde daha kocaman olabiliyor ama maşallah göbişlerinize süper görünüyor ne giyiniyorsunuz nasıl saklıyorsunuz helal valla ben hala normal insanların giydiği elbiselerin 1 beden büyüğü ile idare ediyorum ama bu kadar sivri bir göbeğim olsa sanırım o elbiselere giremem yalnız süpersiniz sadece göbiş var popo hiç yok helal

Back
X