Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinedekızlar maaşallah göbüşlere
devrimim s_g sizlerın iç karnı çok genış sanırım küçücük göbişlerrrrrrr maaşalahh
tütütütütü
[/URL][/IMG]![]()
buda benm meleğimm:)
maşallah hepinize kızlar çok tatlı olmuş göbüşler...![]()
36 haftalık göbişim.......
alıntı yapmayın kızlarrr............a.s.
gökkuşak alıntı yapmıyorum maşallah canım senin de kocaaman olmuş,benimki minyatür göbek,göbek bile sayılmaz :)
gökkuşak maaşallah baya büyükmüş göbüşün ne güzel
maş. sen baya büyümütmüşsün göbişi![]()
saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinede
kizlar saolun
devrimim kocaman di mi valla napim boyle oldu :) cizgim gobek deligimden yukari dogru benim, alt tarafta yok.
catlaklarim da var bayagi fotoda belli olmuyor caktirma![]()
ayyy masallahh kızlar cok tatlışşşş göbüşlerinizzz... benim gobusum devrimm inki kadar asagıda ve kucuk degil::))) aynı pancakee ninki gibi gergin ve sivri yukarıda:)) ama biraz kücügüüü:)) gerci ben ondan gerideyimm belki okadar olmasada yaklasırım bende:)) ama su dogru benim iç karnım geniş galiba 6. aya kadar hiç belli olmadı. bide normalde hiç göbegim yok hatta içeri dogru duruyor gobegimm???