2010 mayıs annişleri ikinci bebek için fikri olan var mı????

gurbet_elde

benim küçük dünyam canım
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
457
2
96
Diğer
2010 mayıs annişleri kuzucuklar büyüyor artık yürüyor konuşuyorlar eminim sizinde etrafınız da ikinci bir bebek düşünüyomusunuz eğer yapıcaksanız ne zaman yapıcaksınız,araya fazla açmayın ikisi bir arada büyür diyen bir sürü kişi vardır umarım Allah bu mükemmel annelik duygusunu herkese yaşatır eşsiz birşey ama Allah oğluma uzun ömür versin ben şimdilik pek ikinci bir bebeğe sıcak bakmıyorum ileride belki ama daha zamanımız var daha çoooook büyümesi gerek...

gelelim size sizler ne zaman düşünüyosunuz????:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
sanırım kızım 7-8 yaşına gelene kadar düşünmiycem, eşime kalsa 1 tane bile yeter:) geceleri deliksiz uyuyup gündüzleri medeni bi şekilde yemek yiyip gezip oturup kızımla muhabbet edebilecegim zamana kadar hiiç düşünmüyorum, bide kızımın kardeşini ayagında sallıyacak güce kuvvete eriştigi güne kadar:)

sanırım kızım 7-8 yaşına gelene kadar düşünmiycem, eşime kalsa 1 tane bile yeter:) geceleri deliksiz uyuyup gündüzleri medeni bi şekilde yemek yiyip gezip oturup kızımla muhabbet edebilecegim zamana kadar hiiç düşünmüyorum, bide kızımın kardeşini ayagında sallıyacak güce kuvvete eriştigi güne kadar:)

öncelilke cevap yazdığın için teşekkür ederim günlerdir yazan yok ümidimi kesmiştim:((
gerçekten artık bebişlerimiz büyüdü artık ne istediklerini ne istemediklerini ifade etmeye başladılar şu ara en zor dönemi geçiriyoruz bütün gün koşturuyorum peşinden valla bende oğlum büyüyene kadar düşünmüyorum

hayırlısı amaaa bebek düşünmüyorum birdaha. anamı ağlattı bu:)

eşim cok istiyor ben de 2 aydır korunmuyorum ama psıkolojık olarak tam hazır hıssetmedıgım ıcın kacıyorum o arada hamıle kalırsam bılmıyorum artık:1: hayırlısı

benim de 1 kizim var,7 haziran-di gunumuz ama cakma haziran annesi oldum :)) sezeryanla 25 mayista dunyaya geldi.dolayisiyla mayis annesiyim ben de.
2ci cocuk evet dusunuyorum Allah kismet ederse mart-nisan gibi denemek istiyoruz.tek cocuk iyi degil.bende 3 istiyorum.gerci kizim anami aglatti ama buyudukce unutuyorsun )))

eşim cok istiyor ben de 2 aydır korunmuyorum ama psıkolojık olarak tam hazır hıssetmedıgım ıcın kacıyorum o arada hamıle kalırsam bılmıyorum artık:1: hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı canım ikinci bebek... valla bende psikolojik olarak henüz hazır değilim

benim de 1 kizim var,7 haziran-di gunumuz ama cakma haziran annesi oldum :)) sezeryanla 25 mayista dunyaya geldi.dolayisiyla mayis annesiyim ben de.
2ci cocuk evet dusunuyorum Allah kismet ederse mart-nisan gibi denemek istiyoruz.tek cocuk iyi degil.bende 3 istiyorum.gerci kizim anami aglatti ama buyudukce unutuyorsun )))

Allah bağışlasın kızını öncelikle canım inşallah gönlüne göre olur mart-nisan gibi hamile kalırsan ne zaman gelicek ikinci bebek?
ama dediğin gibi hemen unutuyo insan bebekken o gaz sancılarını falan

Allah bağışlasın kızını öncelikle canım inşallah gönlüne göre olur mart-nisan gibi hamile kalırsan ne zaman gelicek ikinci bebek?
ama dediğin gibi hemen unutuyo insan bebekken o gaz sancılarını falan
benim kizimin hic gaz sancisi olmadi,anason cok icirdim cunku )))
ama uyumuyordu ki,hala oyle.2 saat yerinde debeleniyor) ama cok sukur akillanmaya basliyor yavas yavas.
eger mart-nisan gibi hamile kalirsam bebek 2012 aralik-2013ocak gibi gelecek insallah.
o zaman da kizim 2 yas 7-8 aylik oluyor.2,5 yas diyelim.
insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...

benim kizimin hic gaz sancisi olmadi,anason cok icirdim cunku )))
ama uyumuyordu ki,hala oyle.2 saat yerinde debeleniyor) ama cok sukur akillanmaya basliyor yavas yavas.
eger mart-nisan gibi hamile kalirsam bebek 2012 aralik-2013ocak gibi gelecek insallah.
o zaman da kizim 2 yas 7-8 aylik oluyor.2,5 yas diyelim.
insallah Allah hepimizin gonlune gore versin...

ilk bebeğinde hiç zorluk çekmemişsin ne güzel canım
benim oğlumda genel olarak uslu bir çocuktu ve bize gerçekten hiç zorluk çıkarmadı sadece uyuma düzenimiz oturmadı ben hala emziriyorum 2 yaşına kadar emzimek istiyorum tabi eskisi kadar yoğun istemiyo emmeyi ama uykulardan önce mutlaka istiyo huysuzlandığında sakinleşmesinin tek çözümüde emmek...
bu sefer senin bebiş oğlak bebeği olacak desene:))

Son düzenleme:
bugün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 3. bebiş olacak Allah izin verirse kaza düşünmüyorlardı ama kaza olmuş galiba ikinci ilk kızı 10 yaşında ikincisi 18 aylık...şimdi 3. geliyo doktora gitmişler kalp atışını duymuşlar çok heyecanlıydı zor olacak ama diyor yinede çok sevindik diyor bakalım bizde bir alıştırma yaparız artık onunla

selamlar dün 3 aylık hamile arkadaşımla doktora gittik ay o heyecanı yaşadım ne güzel bebişi gördük çok duygulandım yaaa ultrason falan 1,5 senede unutmuşum

Back
X