2010 mayıs ayında hamile kalmak isteyenler liste yapalım

mse121822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
829
1
96
İstanbul
arkadaşlar ben kaç aydır deniyorum hala hamiş kalamadım...bakalım bu ay kalabilecek miyim....beniim beklenen regi tarihim 23 mayıs.. inşallah olamam tabiii

arkadaslar ben de adetimi bekleenlerdenim 3-4 günüm kaldi. bakalim ne olacak? ikinci cizgiyi göremezsem tam gaz devam.. bende varim yani.. :)

canım benimde adet olmam gereken tarih 15 mayıs kaçıncı ay oldum takip edemiyorum 8 ay oldu herhalde.listeye oluştur bakalım.inşallah mayıs hepimize uğurlu gelecek.

inşallah benim de bu ay son denemem olur2 yıldır istiyoruz ama nafile...geçen ay aşılama yaptık tutmadı.bu ay rahim filmi çektirdim bekliyorum adetimi bakalım.20-21 mayısta en geç adet olmam lazım.inşallah görmem bakalım.olmazsa bir daha ki ay yine aşılama yapacağız.

bazen çok üzülüyorum 2 senedir neden bebeğim olmadı diye hatta ilk evlendiğim zamanda neden çocuk düşünmedim diye 6 yıl oldu evleneli yaşıtlarımın çoğunun var çocukları ama yinede herşeyin en doğrusunu yaradan bilir belkide böylesi benim için daha hayırlıydı inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısıyla şuan yumurtlama takibi yaptırıyorum 3 haziran adet günüm 30 mayısda olabilir değişiyor
allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

kısmet olursa bende mayıs ayında hamile kalmak istiyorum
bakalım olcakmı.

pretty ben liste yapmaya çalıştım ama sanırım beceremedim herkes nasıl yapıyo anlamadım..bana yardımcı olurmusn nasıl ilk sayfaya alıcam bilmiyorumm

canım sanırım ilk mesajını düzenle diyip altına ekleyebilirsin.sonra her defasında yine ilk mesajın üzerinde düzenleme yapabilirsin diye tahmin ediyrm.dene bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…