2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ;
mayıs kuzularının ikinci sabırsızı bizdik 19 mart da 1580 gr doğduk 25 gün küvöz maceramızdan sonra birlikte olmanın tadını hergün doya doya çıkarıyoruz ... gelişimimiz mayıs ayına göre bakılıyor tabi,en son düzeltilmiş 1 haftalıkken kilomuz 3200 felandı..
bebeği 15-20 günlük olanlar motor gelişimlerinden biraz bahsedeblirlermi acaba neler yapabiliyorlar , kafalarını ne kadar tutabiliyorlar nesneleri takip ediyorlar mı, sesler çıkarıyorlar mı?... vs.

işte benim savaşçı meleğimm..

Eklentiler

• $100_0806.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 47

Mutluyum, Meryem, Diloş arkadaşlarım bebişlerinize 40 bin kere maaşallah. Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin onlara..

a.s.

kızlar bende 2010 nisan annesiyim.. 1 nisan da doğdu Utku'm... :asigim: oğlum uyurken bi bakınıyım dedim.. ama önceki sayfalarda konuşulanlardan sonra yazmaya bile tereddüt ettim.. ama girmişken bi maşallahh demeden de çıkmak istemedim...

konuşulanlara hiiiç bir yorum yapmıycam... sadece çok şaşırdım ve çok üzüldüm demek istiyorum...

resmi konan,konmayan.. silinen,silinmeyen.. ocak,şubat,mart,nisan,mayıs,haziran,tammuz..... bütün ayların bütün yılların kısacası bütüüüün bebişlere maşallahhh.. Rabbim hepsni nazardan korusun.. :Saruboceq:

maşallah bu savaşçı meleğe...

kızlar bende 2010 nisan annesiyim.. 1 nisan da doğdu Utku'm... oğlum uyurken bi bakınıyım dedim.. ama önceki sayfalarda konuşulanlardan sonra yazmaya bile tereddüt ettim.. ama girmişken bi maşallahh demeden de çıkmak istemedim...

konuşulanlara hiiiç bir yorum yapmıycam... sadece çok şaşırdım ve çok üzüldüm demek istiyorum...

resmi konan,konmayan.. silinen,silinmeyen.. ocak,şubat,mart,nisan,mayıs,haziran,tammuz..... bütün ayların bütün yılların kısacası bütüüüün bebişlere maşallahhh.. Rabbim hepsni nazardan korusun..

bebeg83 aklımdan geçenler bu kadar güzel anlatılır. ben de 2008 mayıs annesiyim her yenidoğan bebek gördüğümde içim pır pır eder hep kızımın doğumu, ilk günlerim aklıma gelir gözlerim dolar....
ben de konuşmalara hem şaşırdım hem üzüldüm .....
tüm bebişlere (ay gözetmeden) maşallah diyorum

rabbim nazarlardan saklasın yavrularımızı bi kaç tanesini gördüm çok tatlılar maşallah:)

bende nisan annesiyim
allah bütün mayis bebelerini korusun insallah allah cümlesini annali babali büyütsün
ayrica gecmise bisey yazmadan gecemiyecem
bebekleri cok seven biri olarak bütün dogum yapmis aylarin topiklerine girip bebelerine bakmak bi takinti oldu bende buraya girdigimde sanki girmemde bir hata varmis gibi düsündüm ve cevap vermeden ciktim
ama su an bakiyorum ki herkes daha farkli düsünüyor buda beni acikcasi sevindirdi
umarim mayis bebeklerinden bizi mahrum birakmazsiniz

sezen mehlika diloş maşallah bebeklerine allah nazarlardan korusunn

ayyy maşallah bebişlerinize arkadaşlar bende temmuz annesi olucam inşallah darısı başımıza :smiley-cool:

SEZEN MEHLıKA DıLOŞ
maaşallah kuzularınıza allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün inşallah

tüm bebeklere 41 kere maşallah allahım hepsini nazarlardam korusun.kaderleri güzel bahtları açık olsun inşallah.rabbim hepsini analı babalı büyütsün,benim minik prensesimide bütün prenses ve prensleride.benim kızımda 11 mayıs,ta dünyaya geldi allahım melike nazımda içlerinde olmakla birlikte hepsini kem gözlerden korusun inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…