2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi söylediğim zora getiriyomuş ? Kimsenin bebeğine bakmamış olman marifetmiş gibi yazıyosun.Baksan ne olur bakmasan ne olur? İşte sizin gibi düşünen insanların nazarı değer asıl bebeklere.Çünkü kalbiniz kötü . Burda kimse kimseyi yargılayamaz. Yargıladığım bir cümleyi çıkarıp göster o zaman. Ben geldim sorumu sordum, birisi de cevap verdi. Ben sizin gibi anneyi ilk defa görüyorum. Burda amaç birşeyler paylaşmak.İnsanları yargılamak veya sizin yaptığınız gibi dalga geçmek değil.Git kendi başlığındaki bebeklere bak demek değil. Ben bunları yazanın bir anne veya anne adayı olduğuna inanamıyorum.Burada hamileliğinizi paylaşıyosunuz, her türlü sorununuzu paylaşıyosunuz , o zaman hamileliğinize de ,sağlığınıza da, mutluluğunuza da nazar değerler.Ailemdeki bebekler yetiyo diyosunuz , o zaman ailenizin sohbeti de size yeter ,ailenizin sorunları da size yeter. Kimseye burda yardımcı olmayın.Ben ilk defa sizin gibi insanlarla karşılaştım bu forumda. İster mayıs annesi ol, ister haziran , hiç kimsenin birbirinden üstünlüğü yok. Kendinizi neden bu kadar yükseklerde gördüğünüzü anlayamadım.

çok gereksiz uzatmakta diretiyorsunuz konuyu,kimi ne ilgilendirir,bunu daha açık nasıl ifade edeceğimizi bilmiyorum,benim türkçem bu kadar da,siz de algınızı biraz zorlayın

çok gereksiz uzatmakta diretiyorsunuz konuyu,kimi ne ilgilendirir,bunu daha açık nasıl ifade edeceğimizi bilmiyorum,benim türkçem bu kadar da,siz de algınızı biraz zorlayın

Aynen yaaa isteyen fotosunu her yere koyar, isteyen koyar kaldırır. Buna kim ne hakla nasıl karışıyor anlamıyorum. Biz arkadaşlarımızın kararına saygı duyuyoruz aynı saygıyı başkalarından da bekliyoruz. Bu topikte foto moto yokk beğenmeyen başka topiğe gitsin. Başlığın adını 2010 mayıs bebeklerinin geçici fotoğrafları olarak değiştircem artık. Takk etti yaaaaaaa!!!klava:

Son düzenleme:
devrimim, tiff, bosverin arkadaslar anlatamiyoruz, beceremiyoruz, hata bizde ;p

bir kalabalik anini yakalayim forumun da ekleyeyim bebegimi sonra hemen silerim

Hepiniz aynı lafı dolamıssınız ağzınıza , siz kimsiniz ki baslığa gelenleri baska baslığa bakın diye kovuyosunuz ? Kendinizi ne sanıyosunuz ? Anlama problemi olan varsa o da sizlersiniz . Biriniz de cıkıp düzgün yanıt veremediniz yazdığıma. Tek yaptığınız insanlara saygısızlık. Allah kimseyi sizin gibi insanlarla karsılastırmasın. Benim size resim koyun diye direttiğim tek bir cümlemi bile gösteremiyosunuz . Çünkü ağzınıza sakız gibi dolamıssınız baska baslığa gidin bakın demeyi.Sizin kalbiniz fesat .

babalarıı istemiyor nete resim koymalarını o nedenle siliyorlar tekrar
1)sorduğun ardından güzelce cevabı verdik berrakada,bak yukarda yazmışım değilmi
bence saçma bebek görmek ıstıyorsan 2010 nısan bebıslerıne bak allah esırger onlarıbende bakıyım bebeklere dedıydım ama sen benım kızıma bak alkisalkisalkis
2)bence saçma diye bir eleştiri olamaz,saçma bulunuyorsan da kendine saklamalısın değilmi

3)o zaman hiç koymayın demiş arkadaş bizde zaten ona cevap yazdık sürekli,evet tekrar yazıyorum cevaben kimseyi ilgilendirmez,istenilen zaman konulur ve silinir

biz kimseye hakeret vs içiren sözler sarfetmedik ama siz genelleyip sürekli hakeret içeren cümleler sarfettiniz,bunların içinde bir kaç kez söylenmiş kalbiniz fesat, anlayışsınız gibi cümleleri ekliyebiliriz
tek tek cümle cümle,yazdıklarının sırayla cevabını verdim,son olarak allah kimseyi sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın demişsin,iyi niyetli bu düşüncen için teşekkür ederiz,özellikle bu duanı kendin için ediyorsun bence de allah bizleri sizler gibi insanlarla karşılaştırmasın,özelikle eğitimci olan arkadaşlarımız var,onları hiç karşılaştırmasın,mazzallah 2 3 den sonra hastenelik olur insan :)
bir söz var çok severim,ne kadar bilirsin bil,karşındakinin anladığı kadar anlatabilirsin
her neyse bu konuda bir daha herhangi bir cümle yazmıycam,eğer sende bizlerle karşılaşmamayı dua olarak bile temenni ediyorsun adı üstünde ''mayıs anneleri''hatta daha da özeli ''2010 mayıs bebeklerinin fotoğrafları'' topiğine gelmezsin olur biter.biz kimseyi burdan kovmuyoruz,sürekli yanlış anlaşılma oluyor,bizim söylediğimiz madem bizim gibilerle karşılaşmak istemiyorsunuz,ne diye sık sık geliyorsunuz.
tekrar ediyorum,bu konuda ne yazılırsa yazılsın bir daha kesinlikle tek kelime etmiycem,yeterince açık ifade ettiğimden eminim

ARKADAŞLAR EKLEDıĞıMıZ RESıMLERı MÜMKÜN MERTEBE SıLMEYELıM, SıLECEĞıMıZ RESıMLERı EKLEMEMEYE ÇALIŞALIM...

AYRICA BıRBıRıMıZE KARŞI DAHA OLUMLU YAKLAŞMAYA ÇALIŞALIM Kı TOPıCıMıZ VE ÜYELERıMıZ ZOR DURUMDA KALMASIN...

TEŞEKKÜRLER...:enbuyukkk:

alkisalkisalkis

yerimseniben vereliniortak

a.s.alkisalkisalkis:enbuyukkk:

vereliniortak

kaydirigubbakcemile5

kızlar buda benim yakışıklı oğlum 3,300 soğsu ayın üçünde trtıldı 4,700 olmuş anne sütü veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…