- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
nisan annesisin işte daha güzel demek ki bebeğin doğmuş
zorla değil ama zora getiriliyor söyledikleriniz. ben kimsenin bebeğine bakmadım. ailemdekiler yetiyor şükür. onlar olmadı mı usg resimlerine bakıyorum bebeğimin. herkesin kendi seçimi resim eklemek yada eklememek siz yargıladınız bizde cevap verdik. nazar diye birsey var ben inanıyorum özellikle kötü gözden değil iyi bakan çok seven kişinin nazarı değermiş annenin çocuğuna değdiği gibi
çok gereksiz uzatmakta diretiyorsunuz konuyu,kimi ne ilgilendirir,bunu daha açık nasıl ifade edeceğimizi bilmiyorum,benim türkçem bu kadar da,siz de algınızı biraz zorlayın
devrimim, tiff, bosverin arkadaslar anlatamiyoruz, beceremiyoruz, hata bizde ;p
bir kalabalik anini yakalayim forumun da ekleyeyim bebegimi sonra hemen silerim
1)sorduğun ardından güzelce cevabı verdik berrakada,bak yukarda yazmışım değilmibabalarıı istemiyor nete resim koymalarını o nedenle siliyorlar tekrar
2)bence saçma diye bir eleştiri olamaz,saçma bulunuyorsan da kendine saklamalısın değilmibence saçma bebek görmek ıstıyorsan 2010 nısan bebıslerıne bak allah esırger onları bende bakıyım bebeklere dedıydım ama sen benım kızıma bak alkisalkisalkis
3)o zaman hiç koymayın demiş arkadaş bizde zaten ona cevap yazdık sürekli,evet tekrar yazıyorum cevaben kimseyi ilgilendirmez,istenilen zaman konulur ve silinirkendı işiyle ilgilensin derken o zaman hıç koymayın koyupta gerı sılmenınne anlamı varkı sankı koyarken sordunuzmu koydugunuzu söyleyınce kızdılar gerı sıldınız bende koydum kızımın resımlerını babası ıstemıyorsa ona danısmadan koymam kı gerı sıleyım
Hepiniz aynı lafı dolamıssınız ağzınıza , siz kimsiniz ki baslığa gelenleri baska baslığa bakın diye kovuyosunuz ? Kendinizi ne sanıyosunuz ? Anlama problemi olan varsa o da sizlersiniz . Biriniz de cıkıp düzgün yanıt veremediniz yazdığıma. Tek yaptığınız insanlara saygısızlık. Allah kimseyi sizin gibi insanlarla karsılastırmasın. Benim size resim koyun diye direttiğim tek bir cümlemi bile gösteremiyosunuz . Çünkü ağzınıza sakız gibi dolamıssınız baska baslığa gidin bakın demeyi.Sizin kalbiniz fesat .
ARKADAŞLAR EKLEDİĞİMİZ RESİMLERİ MÜMKÜN MERTEBE SİLMEYELİM, SİLECEĞİMİZ RESİMLERİ EKLEMEMEYE ÇALIŞALIM...
AYRICA BİRBİRİMİZE KARŞI DAHA OLUMLU YAKLAŞMAYA ÇALIŞALIM Kİ TOPİCİMİZ VE ÜYELERİMİZ ZOR DURUMDA KALMASIN...
TEŞEKKÜRLER...:enbuyukkk:
ARKADAŞLAR EKLEDİĞİMİZ RESİMLERİ MÜMKÜN MERTEBE SİLMEYELİM, SİLECEĞİMİZ RESİMLERİ EKLEMEMEYE ÇALIŞALIM...
AYRICA BİRBİRİMİZE KARŞI DAHA OLUMLU YAKLAŞMAYA ÇALIŞALIM Kİ TOPİCİMİZ VE ÜYELERİMİZ ZOR DURUMDA KALMASIN...
Anneler arasında ayrım mı olur ? Çok ilginçsiniz . Tabi ki kimse size zorla resim ekleyin demiyo , ama gidipte anne olucak insanlara kendi ayınızda doğan bebeklerin resmine bakın denmemeli.Burda her anne ve anne adayları birseyler paylasıyo, her sorunu olan hangi ayda doğum yapıcaksa o ayın annelerine mi sormalı sorularını illaki ? Bir kaç gün belki de birkaç hafta öncesine kadar sizinde bebekleriniz henüz doğmamıstı ,belki siz de bizim kadar heyecanlıydınız.Hiç mi merak edipte ,sizden daha önce anne olanların bebeklerine bakmadınız ? Ben bi anne adayı olarak bu yazılarınıza çok üzüldüm. Halbuki her doğan bebek haberlerine bizde kendimizinmis kadar seviniyoruz. Hiç bir anne adayının ,sizin veya diğer aylarda doğuran annelerin bebeklerine nazar değiceğini hiç sanmıyorum.
kızlar buda benim yakışıklı oğlum 3,300 soğsu ayın üçünde trtıldı 4,700 olmuş anne sütü veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?