Selam kızlar, bebişlerinize bakmak için girdim ama bir tane resim bile yokmuş bu başlıkta, her ekleyen silmiş. Ha 5 kişi görmüş ha 20 kişi, ne farkeder ki , onu anlamadım. Nazardan mı korkuyosunuz ? Eğer öyleyse dışarı da çıkartmıyosunuzdur bebişi . bilmiyorumkismile Üzüldüm valla resim göremeyince. Bi heyecanla girmiştim başlığa. :sinifsinif: :gitme:
babalarıı istemiyor nete resim koymalarını o nedenle siliyorlar tekrar
ant sen sinirlenme,biz bebek resmi değil aylardır tüm gelişimlerini takip ettiğimiz bebeklerinin resimlerini görmek istiyoruz,kendi yiğenlerimizin resimlerini ve 1 kere görmemizde de yeterli,onlar bizim olduğu kadar eşlerimizin de çocukları ve kararlarına da saygı duymalıyız canım,başkalarını hemde hiç tanımadığımız insanları memnun ediceğiz diye eşlerimizle kavga etceğiz,allah kısmet ederse bende sadece mayıs annelerine gösterip silerim resimlerimizi,isteyen boy boy resimelerini göstersin,ayrıca herkes kendi işiyle ilgilensin,kimseyi ilgilendirmez bu durum
valla benmeltem, kusura bakma ama, arkadaslar kendi bebeklerinin resmini, isterlerse koyarlar, isterlerse silerler, isterlerse yine koyar ve yine silerler. kimsenin niye soyle niye boyle gibi birsey demeye hakki yoktur.
kaldi ki ben zevk olsun diye her gun bebegimin baska bir pozunu koyar, MAYIS ANNELERI arkadaslarima gosterip sonra silebilirim... Eglencesine yaparim bunu, kocamla kavga edip yaparim, almanyadaki bilmem ne akrabam geldi diye yaparim, evde soganim bitti diye yaparim, yaparim da yaparim, sebebi sonucu kimseyi ilgilendirmez :)
iyi gunler dilerim...
valla benmeltem, kusura bakma ama, arkadaslar kendi bebeklerinin resmini, isterlerse koyarlar, isterlerse silerler, isterlerse yine koyar ve yine silerler. kimsenin niye soyle niye boyle gibi birsey demeye hakki yoktur.
kaldi ki ben zevk olsun diye her gun bebegimin baska bir pozunu koyar, MAYIS ANNELERI arkadaslarima gosterip sonra silebilirim... Eglencesine yaparim bunu, kocamla kavga edip yaparim, almanyadaki bilmem ne akrabam geldi diye yaparim, evde soganim bitti diye yaparim, yaparim da yaparim, sebebi sonucu kimseyi ilgilendirmez :)
iyi gunler dilerim...
iyi gunler dilerim...
kendı işiyle ilgilensin derken o zaman hıç koymayın koyupta gerı sılmenınne anlamı varkı sankı koyarken sordunuzmu koydugunuzu söyleyınce kızdılar gerı sıldınız bende koydum kızımın resımlerını babası ıstemıyorsa ona danısmadan koymam kı gerı sıleyım
iyi gunler dilerim...
tamam işte kendi bebeğinize kendi haziran anneleri topic bebeklerinize bakarsınız. biz nazardan korkarız
iyi gunler dilerim...
katılıyorum canım sana....helal olsun a.sAnneler arasında ayrım mı olur ? Çok ilginçsiniz . Tabi ki kimse size zorla resim ekleyin demiyo , ama gidipte anne olucak insanlara kendi ayınızda doğan bebeklerin resmine bakın denmemeli.Burda her anne ve anne adayları birseyler paylasıyo, her sorunu olan hangi ayda doğum yapıcaksa o ayın annelerine mi sormalı sorularını illaki ? Bir kaç gün belki de birkaç hafta öncesine kadar sizinde bebekleriniz henüz doğmamıstı ,belki siz de bizim kadar heyecanlıydınız.Hiç mi merak edipte ,sizden daha önce anne olanların bebeklerine bakmadınız ? Ben bi anne adayı olarak bu yazılarınıza çok üzüldüm. Halbuki her doğan bebek haberlerine bizde kendimizinmis kadar seviniyoruz. Hiç bir anne adayının ,sizin veya diğer aylarda doğuran annelerin bebeklerine nazar değiceğini hiç sanmıyorum.
katılıyorum canım sana....helal olsun a.s
bazıları çok ama çokkk ayıp etmiş hiç yakışıyor mu arkadaşlar..
buda benim prensesim
hazıran degıl ben nısan annesıyım ayrıcada 3 bebegım 39 gundur bakıyorum bebegıme merak etme bak sende bak yıllardır özlemle benımde kızım olurmu demıstım rabbım çoook şükürkı verdı 2 oglan bır kız baksın herkeste doya doya baksın rabbım esırger
Anneler arasında ayrım mı olur ? Çok ilginçsiniz . Tabi ki kimse size zorla resim ekleyin demiyo , ama gidipte anne olucak insanlara kendi ayınızda doğan bebeklerin resmine bakın denmemeli.Burda her anne ve anne adayları birseyler paylasıyo, her sorunu olan hangi ayda doğum yapıcaksa o ayın annelerine mi sormalı sorularını illaki ? Bir kaç gün belki de birkaç hafta öncesine kadar sizinde bebekleriniz henüz doğmamıstı ,belki siz de bizim kadar heyecanlıydınız.Hiç mi merak edipte ,sizden daha önce anne olanların bebeklerine bakmadınız ? Ben bi anne adayı olarak bu yazılarınıza çok üzüldüm. Halbuki her doğan bebek haberlerine bizde kendimizinmis kadar seviniyoruz. Hiç bir anne adayının ,sizin veya diğer aylarda doğuran annelerin bebeklerine nazar değiceğini hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?