2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kossssssskocaman maşallah bütün meleklere...hepsini öpüyoruz oğluşumla..opuyorumnanaktan..ediz eymen kızları 2 kere öpüyoooo...yerimsenibenŞeniz

maşallahhhh xara çok tatlı kocaman olmuş boyu kaç ya çok uzun gözükuyo:))

Teşekkür ederiz teyzeleri, Sevdacım 1 ay önce 54,5 tu boyumuz şimdi ne kadar oldu bilemiyorum tahminen 60cm falan vardır herhalde.
Vay vay vay çapkın Ediz Eymenaklinialirimsmile

xara maş yavruna ne tatlı bakmış emzikle öyle:)) Allah bağışlasın

tüm mayıs bebeklerine kocaman maşallah hepsi birbirinden tatlı Allah bahtlarını açık etsin

tıffcığım sağolasın canım.. benim kız çok cadı valla.. daha dün y6ok ikili test yok 3lü test derken kuzucuklarımız doğdu da fotograflarını bile paylaşıyoruz şükürler olsun

Pancake, Psilokum ve Nidah kuzucuklarınız çoook tatlı Allah nazarlardan saklasın, maşallah Kokluyorum hepsiniopuyorumnanaktan

sağolasın canım.. senin kuzunuda allah korusun .. bizde seni öpüyoruz sütlü dudaklarımızla..

kossssssskocaman maşallah bütün meleklere...hepsini öpüyoruz oğluşumla..opuyorumnanaktan..ediz eymen kızları 2 kere öpüyoooo...yerimsenibenŞeniz

antcım sevdanın dediği gibi babamız duymasın :) ha birde bizim kızın 5-6 tane damat adayı var onlarda duymasın.. çevremizde bizden başka kızı olan olmadı.. :1rolleyes:

ayyy maşallah bütün bebişlere. teker teker yazamıyorum allahım hepsini nazarlardan saklasın hepsi birbirinden tatlı

hülya ve güllüşen maşallah yavrularınıza.. allah korusun onları :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…