2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle herkese maşalllahhhhh

buda bizim son resmimiz

hiç adetim değil ama korktum birden sildim :)allah hepimizin yavrucuklarını korusun

Son düzenleme:
DEVRİM e maşallah...tosuncuk olmuş annesi,soranlara 4 aylık felan de bari Allah nazarlardan saklasın...

DEVRİM e maşallah...tosuncuk olmuş annesi,soranlara 4 aylık felan de bari Allah nazarlardan saklasın...
saol teyzesi,amin cümlemizinkini
geçen avmde kadının biri eşime sordu ne kadarlık diye,eşimde 1.5aylık dedi,kadın ya bizimki niye küçük tüh müh diye söylendi,bende maşallah diyin önce dedim,sonrada eşime kızdım 4aylık de dedim,yazık üzüldü oda :)bundan sonra 6diycem dedi

tüm bebişlerimize maşallah epeydir girememişim ne ka resim eklenmiş çok güzell olmuş ama bakarkene tüylerim diken diken oldu ne ka hızlı büyüyolar

maşallah hepsine duru kocaman abla oldu artık yerim onun yanaklarını ben yeriimmmm opuyorumnanaktan

nilüfer bu çok şekerr bir böcek ya maşallahhh allah hepsini nazarlardan korusun.. bende ekliycem ama unutmuşum nerden ekliyorduk

çok sağol teyzesi, amin Allah hepimizinkileri nazarlardan korusun, hepsine maşallah :) hızlıresime girip yüklüyoruz oradaki linki şu dağ resmi gibi olan yeri tıklayıp yapıştırıyoruz cnm, ben de önce link vermişim şimdi resmi koymayı becerebildim :)

ipeknil maşş çok şirin bişey buu

esraa çok fiyakalı olmuş oğlun ya bayıldım 2sine de:)

gamze kızz oturtuyonmu kuzuyu artık maşşş saçlar döküldü mü anammmmm yerim ben onu yaaaaaaaa sıkasım geldi kollarınııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…