2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aradaki tek fark birinin gözleri açık diğerinin kapalı ne kadar çok kendine benzetmişsin bravo vallahiii ... maşallahh

maşallah kızlar bebekler çok tatlı olmuş,,,
Nilüfer canım senein oğluna bayılıyorum çok güler yüzlü bir bebek...benim kızım babası gibi az ve öz gülenlerden...

maşallah kızlar bebekler çok tatlı olmuş,,,
Nilüfer canım senein oğluna bayılıyorum çok güler yüzlü bir bebek...benim kızım babası gibi az ve öz gülenlerden...

çok teşekkürler canım, gerçekten çok güler yüzlü, ağlarken bile aradan gülmeye çalışıyor :)) herkese herşeye gülüyor...

durubaby maşallah papatyaya demek bütün bebeklerin saçlarını tepesi öyle kel:) benimkininde aynı şekilde yaşlanıp saçlarıa dökülen adamlara benziyorlarkaydirigubbakcemile3 çoookkk tatlı maşallah

ipekcim Allah bütün bebeklerle birlikte senin yakışıklı oğlunu da hep güldürsün inşallah

colerko güzel gözlü denizcine maşallah

tıfff çook benziyor resim senin minik kuzuna da maşallah yandan gülüşü çok tatlı

esranilcim seninde güzel kızına da maşallah

Esranill maşallah anne-kız süper görünüyorsunuz..
Teşekkürler Özgecim, amin bütün bebeklerimiz hep gülsün...
Esra sevsinler onun uyku halini, çok tatlı maşallah...

Esranill maşallah anne-kız süper görünüyorsunuz..
Teşekkürler Özgecim, amin bütün bebeklerimiz hep gülsün...
Esra sevsinler onun uyku halini, çok tatlı maşallah...
teşekkür ederim canım şimdi kesinlikle ne yan yatıyor nede sırt üstü sürekli dönüp yüzüstü yatıyor

aradaki tek fark birinin gözleri açık diğerinin kapalı ne kadar çok kendine benzetmişsin bravo vallahiii ... maşallahh

gerçekten öyle maş. ilknur oğluna

tıfff çook benziyor resim senin minik kuzuna da maşallah yandan gülüşü çok tatlı

doğduğunda bi baktık tıpkı ben. allam yaaa oysa hep babasına benzesin diye dua etmiştim, neyseki şimdi babasına benzemeye başladı. kafatası aynı babası fakat sima yine ben yine ben.:roflol::roflol::roflol:

bu arada bütün bebişlere bin maaşallahhhhhh

oy oy oy Sarp, Duru, Kuzey, Oğuzhan kuzucukların hepsi çoook tatlılar maşallah, yerim ben bunları yaaaa.
Özge bayıldım ne hoş bir foto olmuş öyle.

ohh rahatına çok düşkündür benim oğlumkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $Fotoğraf0590.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…