2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnn aminnnnn herkesciklere teşekkür ediyoruzz. Allahım herkesin evlatlarına güzel yazılar yazsın inşallahhh

ayyyyyyy ağlıcam şimdiiiiiii bu ne tatlı bişey maşaallah canım benim Allah sağlık sıhhat versin ne güzel ben de kuzumu almak istiyom kollarıma yaf:)

ayyyyyyy ağlıcam şimdiiiiiii bu ne tatlı bişey maşaallah canım benim Allah sağlık sıhhat versin ne güzel ben de kuzumu almak istiyom kollarıma yaf:)

ya bende yaffff fotoları görünce heyecandan kesin 2 cm daha açılmışımdır hahahahhaa..:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::sm_cool:

allah bağışlasın canım maşallah duru bebeğimiz çok tatlı....
heycan sardı beni şimdi..

ya bende yaffff fotoları görünce heyecandan kesin 2 cm daha açılmışımdır hahahahhaa..:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::sm_cool:

açılmak iyidir canım ya bizde biran önce doğuralım çok sıkıldım ben beklemekten

hayy deli yaaaa çok güldümmm sen 2 cm daha açıldıysan hülyaa kesin 15 cm olmuştur şimdidelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:

gamzecim maşallahhhh:asigim:
canım benim Allah nazarlardan saklasın:Saruboceq::Saruboceq:

amammmmmm allahımmmm bu nekadar tatlı bir bebekkkk:) masallaaaaahhhh binlerce kezzzz....

ay çok çoooooook güzel Duru prenses gerçekten Dupduru canım benim ismi ile müsemma bayıldım şimdi böylle güzelse ilerde kimbilir nasıl olacak ilk 5 nazarboncuk benden Allah analı babalı büyütsün şansı bahtı hep açık olsun, hayat ona harika bir yol hazırlasın darısı bizlere

durucum açılışı yapmış. çooook tatlı maşallah. taze bebek. ne koklanır şimdi o. kızlar buralara böyle tatlışların resimlerini koyarsak milleti özendiririz. Nüfus patlaması yaptırcaz vallaha...

bu daaaa nazar boncukların

ayyy nasıl bir güzellik böyle yarabbim. allahım nazarlardan saklasın gamzecim. allah analı babalı büyütsün inş.

oy maşallah kırkbinkere canım benim Allah bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…