2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41 kere maşallahh inanılmaz birşey ya çoooook güzel Rabbim Eymenle birlikte doğan bütün yavrularımızın bahtlarını da güzel yapsın inşallah

çok yakışıklı bir oğlun var antcım ne mutlu sana

canıııımm çok tatlı bu ya maşallah maşallah maşallah allahım nazarlardan saklasın

ant. canım maşallah çok tatlı gözlerim dolu dolu oldu yaa. Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin. Oyy oyy yerim ben küçük Eymen'i.

ant masallah ogluna gule gule saglıkla analı babalı buyusun eymen bebek ınsallah

maşaallah ant çok tatlı oğlunnn yaa ağlıcam şimdiiiiiii darısı başımızaa

ANT canım maşallah Allah nazardan saklasın,çok tatlı yakışıklı bir oğlun var...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

işte kuzumn teyzeleri 2 günlüğüz burda...alıntı yapmazsanız sevinirim..babamız bu konuda çok hassas sakın nette koyma dedi..yakalanmayalım...[/QUOTE]

Canım 41 kere Maşallah Süphanallah çok tatlı erkeğin Allah analı babalı büyütsün

işte kuzumn teyzeleri 2 günlüğüz burda...alıntı yapmazsanız sevinirim..babamız bu konuda çok hassas sakın nette koyma dedi..yakalanmayalım...

Ayyy MAŞAALLAHH .. Rabbimm nazardan saklasın cok tatlı... Zaten butun bebekler tatlıııı yaaa Hepsi miss gibiii :asigim:

yaaa sona kalan dona kalır misali kimsenin bebeğini göremedim
ama yinede maşallah diyim
bende eklicektim ama şu an kimse yok kalabalık bi günde eklerim bende pamuğumu gösterrim sizebayanssulusmile

Bızı gÖremeyen teyzelerımız ıÇın tekraradan geldıkk..ama yıne sılıcez bı sÜre sonra buldumcuk babamız yÜzÜnden...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…