2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yetişemedik ama eminim çok güzeldir prenses maşallah ona
bizimkilerde ultrason görüntüsünden bi sıyrılsa artık:):)

göremedimmm kaçırdımmmm
41 kere maşallah duru bebeğe allah nazardan saklasın

of ya kacırdık duruyu... annesı nıye hemen kaldırdın bızde gorseydık keskeeeeeee...

yaa olmaz ama ben yokken Duru'nun fotosunu koymuşsun Gamze, ben de görmek istiyorum Duru prensesi.

tatlısı bal kokulusu maşallah duru prensese

canım maşallah duruya Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir kız şimdidien erkeklerin canını yakacak gibi Allah nazarlardan saKlasın

Allah analı babalı büyütsün canım çok tatlı bir bebişin var 41 kere maşallah çok şirin

işte kuzumn teyzeleri 2 günlüğüz burda...alıntı yapmazsanız sevinirim..babamız bu konuda çok hassas sakın nette koyma dedi..yakalanmayalım...

Son düzenleme:
ant maşallah oğluiuna tosuncuk maşalah ağza bak ya yiyesim geldii allah nazarlardan korusun

işte kuzumn teyzeleri 2 günlüğüz burda...alıntı yapmazsanız sevinirim..babamız bu konuda çok hassas sakın nette koyma dedi..yakalanmayalım...

çok güzel maş. kokla benim yerimede mis gibi kokuyordur şimdi o mafoldumben

çok tatlıymış şeyma. eymen bebişin yanaklar ve dudaklar tam öpülmelik. ama 40ı çıkmadan anneciğinden başkası öpmesin

ay maşallah
çok tatlı bir bebek, Allah uzun ömür, güzel yazılar yazsın yakışıklına...

Son düzenleme:

ah canım benim yaaa çektiğin bütün sıkıntılara değmiş bu melek ama yaaa.. opuyorumnanaktan 41 kere maaşallahhhh rabbim nazarlardan korusun. çok güzel bir bebek annesi Allah size bağışlasın.

masallah oglusuna... allahım neguzel bı bebek ya yerım ben onun yanacıklarını.. allahım bahtınıda guzel yapsın ınsallah.. hayırlı bı evlat olsun.. cok tatlı coooooooooook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…