2010 mayıs bebişlerinin en komik fotografları

inşallah annem bu sefer yayamazlık yaptığımı farketmez
kızlat alıntı yapmazsanız sevinirimm

Son düzenleme:
Ay Tuğba bu ne şeker bir kız böyle, maşallah, gözlere bak ya 41 kere maşallah.

ayy hepsi birbirinden tatli 41kere masallah:)) benim oglusumumda var cok seker resimleri ama ekleyemiyorum.mesaj sayim yetersiz galiba..

tuğbacım allah bağışlasın çok tatlı kızınnn aynı sen yaa nasıl benzettin kendine bu kadar:) benimkinin bakışı bile babası alsanaalsanasmile

ay tugba bittim ben buna yaaa oyyyyyyyy maşallahhhhhhhh

tam sıkıştırmalık kızın tugba masallah ona cok seker Allah bagıslasın
amin canım hepimizin yavusunu
tuğbacım allah bağışlasın çok tatlı kızınnn aynı sen yaa nasıl benzettin kendine bu kadar:) benimkinin bakışı bile babası alsanaalsanasmile
inş kızın olursa sana benzer esracımmm benzesin ya oka sıkıntısını çekiyoz eşiin tarafı hep kendi taraflarına benzetiyo ama bencede aynı benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay tugba bittim ben buna yaaa oyyyyyyyy maşallahhhhhhhh
saol canımm

tuğbacım çok tatlı maşallah. ilk fotoya koptum özellikle. senki de tombişmiş maşalllaaah kızımızaaa

anooooooooooooooom ben yerım onu tuba cok guzel bi kızın var... bu guzel kızları gordukce heveslenıyom valla yapsak mı netsek...

anooooooooooooooom ben yerım onu tuba cok guzel bi kızın var... bu guzel kızları gordukce heveslenıyom valla yapsak mı netsek...
saol canımm bende sizin oğlanlara hevesleniyom hepsi birbirinden tatlı maşallah kuzularımıza

kızlar maşallah bebişlerin hepsi birbirinden tatlı ben daha yeni gördümde :))allah hep böyle fotolar çekmeyi nasip etsin yüzleri hep gülsün bebişlerimizin.bende becerebilirsem ekliyecem kuzumu teyzeleri

küçüklerden büyük diyologlar :)) devri(m)urat

devrim:anne beni bırakma bu çocukla,anneee bi dakika gitme lütfennn

murat:çekin şu çocuğu şamar geliyor bakkk
devrim:anne al beni yaaa

murat:gözünü oyabilirmiyim?

devrim:annneee imdattttt
murat:ben size söylemiştim teyzeee

murat:çocuk ağladı yaa,yazık bebeğe

annemlere gittiğimizde hep benzer sahneler yaşandığından,yan dairemde oturan anneme sadece akşam 6 ile 6.30 arası gidebiliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…