2010 Mayıslı Prenses Mina' nın 6. Ay Kınasına hoşgeldiniz

10101010

Ol iz vel !
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
2.620
63
363
İlk resimler kına kutlarımıza ait.Pembe kutular yaptırdım.İçlerinde bebeğimin magnetli resmi, renkli badem şekerleri, kına kesesi, hoşgeldin bebek kartları var.Kına yakılırken kalabalıktan belki korkar diye düşündüm ama resmen ilgiyi anladı ve çok eğlendi bebeğim.Kınamızı yaktık, eğlendik, akşam babamızın cebinden kınalı elimizle para aldık.Çok güzel geçti.Buyrun kınamıza

Son düzenleme:
oyyyyyyy çok güzel gözüküyo prensesim ne kadar mutlu olduğu ve de güzel geçtiği belli canımm ne şanslıki senin gibi ince düşünceli annesi var ikinizede kocaman maşallah eee anaya bakıpta kız alcan tabeee:81:

Tuğba ya ama resmen eğlendi.Oynattık falan biraz.İlgiyi de farketti heralde herkese nası gülüyo laf atıyo bi görsen.Öyküm'e güzel kızıma da yaparız annesi.güzel bi anı oldu gerçekten

kınalı ellerini yerimmm onun bennnnnn fıstığımmm

evet canımben mevlütte yapamamıştım toplu yaparım allahım izin verirse inşallah

Maşallah prensese. Çok tatlı görünüyor. Kutlaması da pek güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Rabbim gelin kınalarını da göstersin

evet canımben mevlütte yapamamıştım toplu yaparım allahım izin verirse inşallah
inşallah canım.okumalı da yapıyolar bunu.ikisi bir arada olur.
Maşallah prensese. Çok tatlı görünüyor. Kutlaması da pek güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Rabbim gelin kınalarını da göstersin
teşekkür ederim.Ben Defne Ablamızı tanıyorum O da çok güzel maşallah

Sağolasın canım. Büyüsün de Defne ablası gibi cadı olsun o zaman prenses

maşallah canım prensese allah gelin kınalarınıda göstersin sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin inşallah.

ah kuzum benim ne kadar da yakışmış kırmızı kırmızı maşallaahhhhhhh
darısı kız olursa benim bebeişimin başına erkek olursa da askere giderkenmiş :)
Allah o günlere erişmemizi nasip eder inşallahhh

ayyy maşallah pek tatlı Allah uzun sağlıklı ömürler versin.. ben ilk defa duyuyorum bu 6 aylık kınasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…