- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
Sağol Ömür teyzesi.Kaynana buraya dedik kınayı yakarken.duymadınmaşallahhhhh kuzumaaaaaa allahım uzuun ömürler versin anne güzel kız güzel maşallah ......
teşekkür ederizcok guzel hazirlamissin, kuzu da super masallah :))
amin.ay ben kaynana da olucam di mimaşallah canım prensese allah gelin kınalarınıda göstersin sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin inşallah.
teşekkür ederiz Gökçencimmaşallahh minaya çok güzel olmuş:)
sağol canımhersey cok güzel gözüküyor elinize sağlık hayırlı olsun kınanız
hamiş annemiz teşekkür ederiz darısı başınızaah kuzum benim ne kadar da yakışmış kırmızı kırmızı maşallaahhhhhhh
darısı kız olursa benim bebeişimin başına erkek olursa da askere giderkenmiş :)
Allah o günlere erişmemizi nasip eder inşallahhh
sağol canım.Bizde adettir kız bebeğe kına yakılırayyy maşallah pek tatlıAllah uzun sağlıklı ömürler versin.. ben ilk defa duyuyorum bu 6 aylık kınasını
sağol canımmaşallah mina yaa...bayıldım kıyafetinee
bizden de öpücük ozaman41 kere hemde
aminnn
cok tatli, Allah hayirli uzun omerler versin, kocaaamaaaan akilli bir kadincik olsun insallah...:79:
teşekkür ederiz canımçook tatlı olmuş hayırlı olsun kınanız minayada kocaman bi maşallahhh
çok güzel olmuş bayıldım valla ...bende hiç bişey yapmadım artık bize de fikir veririsin
Amin .teşekkür ederiz.Allah hepimizin kuzularını bize bağışlasınayyyyyy süperrr maşallahh...rabbim gelinlik kınasnıda göstersin cnm
İlkgüncüm, güzel annem teşekkür ederiz.Efemiz'i öperizkuzummmmm gelin kınları da yakarsın inşallahhhh..çok güzelsin anan da çok güzel:86:
amin canım sağolçok güzel olmuş görkemcimmm maşallahhhh Allah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün inşallahhh. bahtları açık olsun
ayyyyyyyyy ne tatlı bırsey rabbım nazardan korusunn
teşekkür ederiz.Allah hepimizin evlatlarını korusun
hersey cok guzel gorunuyor
teşekkür ederiz Hülücüm.Facede de link ekledik kkda da farketmemişsindir şekerim.Kınalı kuzum benim oyyyykuzum ben niye görmemişim bunları, niye kimse dimedi banaa, elbisesini yiyim, kınalı ellerini öpeyim maşallah kızçene
Amin Allah tüm bebişleri korusun evlatlarımızın iyi günlerini görelimhayırlı olsun canım kınanız..ben ilk defa gördüm çok hoş olmuş....allah gelin olduğunuda görmeyi nasip etsin....
teşekkür ederizçok tatlı olmuş maşallah bindallı çok yakışmış kırkbir kere maşallah
bizde yapılır canım.Ege bölgesinde adettir.bi de arnavutlar yapıyomuş sanırım.6 aylık olunca kız çocuğuna kına yakılır eğlenilir.İsteyen de okumalı yapıyomuş.sonra da işte babasının cebinden para alıyo babaya bereket vermek için ve helal baba parası yesin diye çok güzel bi anı oldu amabayıldım kızına hiç duymamıştım kına olayını bende düşünüyorum şimdi allah uzun ömürler versin
amin canım sağol
teşekkür ederiz Hülücüm.Facede de link ekledik kkda da farketmemişsindir şekerim.Kınalı kuzum benim oyyyy
Amin Allah tüm bebişleri korusun evlatlarımızın iyi günlerini görelim
teşekkür ederiz
bizde yapılır canım.Ege bölgesinde adettir.bi de arnavutlar yapıyomuş sanırım.6 aylık olunca kız çocuğuna kına yakılır eğlenilir.İsteyen de okumalı yapıyomuş.sonra da işte babasının cebinden para alıyo babaya bereket vermek için ve helal baba parası yesin diye çok güzel bi anı oldu amabebişim bile eğlendi ilgiyi anladı
Aminn çok teşekkür ederizmaşallah prensese ne kadarda tatlı:))) Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah herzaman
masallah kızınıza allah bagıslasın allah analı babalı buyutsun
canım ne güzelde herşeyi özenle hazırlamışsın Allah hep böyle güzel günler yaşatsın prensesine çok tatlı olmuş gerçekten maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?