2010 Mayıslı Prenses Mina' nın 6. Ay Kınasına hoşgeldiniz

cok tatli, Allah hayirli uzun omerler versin, kocaaamaaaan akilli bir kadincik olsun insallah...:79:

maşallahhhhh kuzumaaaaaa allahım uzuun ömürler versin anne güzel kız güzel maşallah ......
Sağol Ömür teyzesi.Kaynana buraya dedik kınayı yakarken.duymadın

cok guzel hazirlamissin, kuzu da super masallah :))
teşekkür ederiz
maşallah canım prensese allah gelin kınalarınıda göstersin sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin inşallah.
amin.ay ben kaynana da olucam di mi

maşallahh minaya çok güzel olmuş:)
teşekkür ederiz Gökçencim
hersey cok güzel gözüküyor elinize sağlık hayırlı olsun kınanız
sağol canım

hamiş annemiz teşekkür ederiz darısı başınıza
ayyy maşallah pek tatlı Allah uzun sağlıklı ömürler versin.. ben ilk defa duyuyorum bu 6 aylık kınasını
sağol canım.Bizde adettir kız bebeğe kına yakılır
maşallah mina yaa...bayıldım kıyafetinee
sağol canım
bizden de öpücük ozaman

cok tatli, Allah hayirli uzun omerler versin, kocaaamaaaan akilli bir kadincik olsun insallah...:79:
aminnn
çook tatlı olmuş hayırlı olsun kınanız minayada kocaman bi maşallahhh
teşekkür ederiz canım

çok güzel olmuş bayıldım valla ...bende hiç bişey yapmadım artık bize de fikir veririsin

teşekkür ederiz canım.bugün gördüm hazır pembe pankek unları falan varmış.Bi de kelebek kek.bilsem ondan da alırdım.Kurabiyelere Mina yazmak için gıda kalemi de almıştım ama telaştan kullanmayı unutmuşum

kuzummmmm gelin kınları da yakarsın inşallahhhh..çok güzelsin anan da çok güzel:86:

çok güzel olmuş görkemcimmm maşallahhhh Allah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün inşallahhh. bahtları açık olsun

kuzum ben niye görmemişim bunları, niye kimse dimedi banaa, elbisesini yiyim, kınalı ellerini öpeyim maşallah kızçene

hayırlı olsun canım kınanız..ben ilk defa gördüm çok hoş olmuş....allah gelin olduğunuda görmeyi nasip etsin....

çok güzel olmuş görkemcimmm maşallahhhh Allah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürsün inşallahhh. bahtları açık olsun
amin canım sağol
ayyyyyyyyy ne tatlı bırsey rabbım nazardan korusunn
teşekkür ederiz.Allah hepimizin evlatlarını korusun
hersey cok guzel gorunuyor

kuzum ben niye görmemişim bunları, niye kimse dimedi banaa, elbisesini yiyim, kınalı ellerini öpeyim maşallah kızçene
teşekkür ederiz Hülücüm.Facede de link ekledik kkda da farketmemişsindir şekerim.Kınalı kuzum benim oyyyy
hayırlı olsun canım kınanız..ben ilk defa gördüm çok hoş olmuş....allah gelin olduğunuda görmeyi nasip etsin....
Amin Allah tüm bebişleri korusun evlatlarımızın iyi günlerini görelim
çok tatlı olmuş maşallah bindallı çok yakışmış kırkbir kere maşallah
teşekkür ederiz
bayıldım kızına hiç duymamıştım kına olayını bende düşünüyorum şimdi allah uzun ömürler versin
bizde yapılır canım.Ege bölgesinde adettir.bi de arnavutlar yapıyomuş sanırım.6 aylık olunca kız çocuğuna kına yakılır eğlenilir.İsteyen de okumalı yapıyomuş.sonra da işte babasının cebinden para alıyo babaya bereket vermek için ve helal baba parası yesin diye çok güzel bi anı oldu ama bebişim bile eğlendi ilgiyi anladı

masallah kızınıza allah bagıslasın allah analı babalı buyutsun

maşallah prensese ne kadarda tatlı:))) Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah herzaman

canım ne güzelde herşeyi özenle hazırlamışsın Allah hep böyle güzel günler yaşatsın prensesine çok tatlı olmuş gerçekten maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…