çok teşekkür ederim.sizin de evladınızı Allah bağışlasınmaşallah Allahım gelinlik kınalarını göstersin çok tatlı bebegin var
sağol canım benim.e yap sen de topla bikaç yakınını bebişine kına yakıp eğlenin.Güzel bi anı kalıyo.maşallah görkem çok güzel olmuş...hayırlı olsun 6 ay kınanız bu arada ben ilk defa duydum 6 ay kınasını...kıyafetine de bayıldım çok güzel olmuş...özendim resmen....Allah gelinlik kınasını da göstersin inşallah...
Teşekkür ederiz.Sizin de yolda sanırım.Allah tamamına erdirsinmaşallah yaaa elelrini ısısrırım onun...çok tatlı..kınanızda çok güzel olmuş..
Canım çok şeker olmuş rabbim nazarlardan korusun inşallah
enemmmmmmm ben yenı gördum bu kuzunun kına fotolarını kız ben sneı yerım yerım yerım
maaşalahh sana prensesım benım darısı gelınlık kınanana olsun ınşalahh teyzesının kuzusuuuu
Bebegin cok tatli masaAllah gelinlik kinalarini da görürüz insaAllah canim ya ben ilk defa duyuyuorum bu kina olayini bu bir yöreye ait özel birsey mi yoksa tamamen senin düsüncen mi süper birseymis ay benim kizim 4 yasinda bilseydim bende yapardim özendim kiz......
teşekkür ederiz Şule Teyzesi.Kızım da arkadaşı Eda'yı öpüyorcanımmmm....
ne kadar güzel görünüysunuz öyle
herşey harika görünüyo ne güzel hazırlık yapmışsın.burdan bile herşey mükemmel görünüyo.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın hep böle mutlu etsin inşallah
darısı gelinlik kınasına inşallah
harika gözüküyo
İlk resimler kına kutlarımıza ait.Pembe kutular yaptırdım.İçlerinde bebeğimin magnetli resmi, renkli badem şekerleri, kına kesesi, hoşgeldin bebek kartları var.Kına yakılırken kalabalıktan belki korkar diye düşündüm ama resmen ilgiyi anladı ve çok eğlendi bebeğim.Kınamızı yaktık, eğlendik, akşam babamızın cebinden kınalı elimizle para aldık.Çok güzel geçti.Buyrun kınamıza
ayyy ayyy maşallahhh çok tatlı olmuş kınalı kınalı eğlendiği de her halinden belli
6 ay kınası herhangi bi yöreye mi ait yoksa kendi isteğinize göre mi yaptınız diş çıkarınca buna benzer şeyler yapıldığını gördüm de buna ilk kez rastlıyorum ama gerçekten güzel bi fikir çok hoşuma gitti kızım olursa mutlaka yapıcamUmarım büyüdüğünde kınasında tekrar bu şekilde eğlenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?