öncelikle tarhancığım hayırlı olsun topiğimiz eline sağlık canım benim bencede canım bu olay fazladan moral bozdu nisan topiğinde valla midesine kendine güvenmeyen rahatsız olan girmesin bu yüzden yorum yapılıyodu canım yok katılıyorum yok katılmıyorum yok haklı yok sen haksızsın varya son olay beni zaten iyice çığırdan çıkarmıştı ama neyse burası güzeelllllllllllllllll tam benlik gelsin bakalım burdada karşı çıkanlar o zamn kısaca girme diyecem o kadar canımcım valla bugün ben sirkeli yaptım şeker pancarından canım canım çekti şöyle kızımla afiyetle yedik valla isteyen olursa hemen yapar yollarım canım ahhh bir şurdada bana bir takılan olsa yok niye yemek yazdın ne yapıcaz yok haklısın yok değilsin yok tartışma diyen olsada ağzına lafı yapıştırsam artık kimse karışmasın karışanda girmesin LÜTFEN....
zeyracım burası serbest bölge boşver tatlım eski tartışmaları bu arada pancarı ben pek sevmem size afiyet olsunopuyorumnanaktan
bu arada hayırlı olsn topicimiz tarhancım :)
kızlarrr benim canımda hiç yemedigim bir yemek olan kaz cigeri istiyor hayatta sevmezdim kaz cigerini ama tv de görünce öle bi canım çektiki kocişte mesaide saat 22:00 da gelecek ozamana kadar açık biryer bulabilirmi acaba canım öyle istedikii of ya :S bu sabahta kalkar kalkmaz canım tavuklu pilav çekti annemde hemen geldi yaptı ben yaparım dediysemde yaptı bende afiyetle yedim :)
kızlar laptopumun üstünde biber dolması tabağı var size yazamıyomkaydirigubbakcemile3iyice görgüsüzleştim ayolkaydirigubbakcemile3
kızlar eşim getirdi pişirdim migdem bulandı yiyemedim ya :S kız tarhan ben okadar çok şey yiyorum ama kilo alamıyorum ya bebişime gidiyo yediklerim :) neyse pilavlı tavugun yanına biber dolması yapmıştı annem kıymalı gene onu yiyem bakam
ayyyy ne güsel bi topik böyle.eve kıslar ne yiyelim.ay tarhancığım ne güzel yaptın şu topiği açmakla herşeyi konuşcaz artıkın bayılırım ben buraya...
ımmmmmm canım ızgara istiyo haftasonuna inşallah hava güzel olursa arkadaşlarla yapıcaz.birde kiraz turşusu istiyodu onu bugün yaptım sağolsun kaynanam yolladııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?