2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

budebecim ızgara iyi fikir de biz burda nerde nasıl yaparız bilmiyom neyse canım ben niye düşünüyom eşim düşünsün. bu haftasonu dedemler abim kardeşim geliyolar onlar gitsin de ben bi ızgara işini gündeme alayımkaydirigubbakcemile3

tarhancığım coştu topik valla yakında nisan topiği gün boyu burda olucak sanırım

midenin gücü zeyracım. kim demiş erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye asıl hamilenin kalbine giden yol midesinden bir de rahminden (bebişinden) geçer

töbee bu topikin hali ne böle neler yemis bu hamislerr cokacimcoookbende gündüz yiyip artik aksamlari yürüyüse gidiyorumm bendeeee

ayy bayıldım bu topiğe çok güzel yaa konuşamıyordum içim gidiyordu neyse artık konuşabiliriz geçen canım bi balık istedi anlatamam bide hamsi 15 20 tane abartısız yedim bide hamsiyi hiç yiyemem neyse pazar günüde adanadayım malum adana kebap olmasa olmaz bi yedim evde yaptı eşim çoook güzel olmuştu neyseki bugünlerde rahatım yemek güzel yiyorum bugünde canım ekşili acılı bide tabiiki zeytinyağlı sarma istedi hehen mutfağa girdim yaparken bile çiğ çiğ yiyordum kuru biber bide patlıcanda varı hemen onlarıda haşladım bi yedim ki sormayın daha saymayayım ama söylediklerim herheyrde bulunuyor mutlaka am kızlar hamileliğimin başından bu yana canım felaket yeşil sulu sulu ekşi erik çekiyor ama burda bütün marketleri araştırdık yok mecburen limonu tuzladım yedim ama banamısın demiyor eşimi fazla yormakta istemiyorum neyse insanın iştahı açılacak bu topikte

haceroğuz cnm ahh ahh içimin yagları eridi ekşi ekşi erik bayılırım canımda istedi bak şimdi okadar yiyorumki okadar canım herşey istiyorki pis boğaz oldum çıktım eşimde kızıyo bana be hanım okadar yiyorsunda nasıl kilo almıyorsun diye şaşıyorum bende deli gibi yiyorum 1gram alsam ya :S

kaydirigubbakcemile3 ayy gülmekten karnımaağrılar girdi valla sabah sabahh... kızlarr herkes sanki içinde bastırdığı gerçek düşüncelerini pörtletiverdi ortayaa :))) kaydirigubbakcemile3 maşallahh.. maşallaahhhh.. topiğimize deee , bebişlerimize deee, hepimize dee....

yiyelim yiyelim de kendimize kilo almayalım inşallah.. bebişler beslensin yeterrr zemuszemus

ayyyy süpper bu topikkk valla tarhan çok iyi ettin düşündün...
ben yine yine sölüyorum bugun yıycem ama kaç gündür içim çıktı KEREVİZ istryom yaaaa............

ruzenincim bula bula kerevizimi buldun isticek öğğğ hiç sevmem neyse zevkler ve renkler tartışılmaz sana afiyet olsun şekerimopuyorumnanaktan

umudunsunbebeğim bende sneingibi yiyorum ama kilo almıyorum çok şükür üstelik ters tepiyor 7 kilo vermişim şimdiye kadar bebeğimde çok şükür gelişiyor
bebeğim valla gerçekten yaa iyice basıtrmışız söyleyemiyorduk ya ama en güzeli burda duyup aa bende yesem dememiz çok güzel olur
bişey çekiyor ama söylemim yaa nefsiz diyeceksiniz kız bana

yaaaa ama ben nedense böle iğren sebzeler istyrum size göre ıyyyy:))))
ama çok faydalı bikerem oğluşum vitamin alıyo....
dün pırasa günümüzde,bugun kereviz,yarında karnıbahar......
canım bişi çekmiyo hadi kızlar coşturalım şu topiği yaaaa................

Benim canim toprak istiyor. Topraga alip yiyesim geliyorkafamçokkarıştı inanin kizlar önceki iki gebeligime de öyle olmustu. Onun yerine falim sakizi çigniyorum, toprak hayal edipte -tatlicadiarzu- En tuhafi benim galiba laelaelaelaelae

kız benim kuzenimde hep toprak yerdi hatta ne yapardı biliyormusun toprak alırdı çayırdan balın içine koyar afiyetle yerdi :s doktor vitamin eksikliginden oldugunu söylemişti bebişi dogdu oda çayıra gittiginde mutlaka toprak yer anasına çekmiş

anaaa toprakmı....
kömür yemek isteyeni dersin ,yada sigara külü mü dersin ne garip istekler ya ama duydum valla gecenlerde dükkana hamile bir kadın geldi kil çekmiş canı varmı dedi:)))
annemde diş macunu yermiş ıyyy,bide çıra kokusu canı ekmiş tuaf olarak....
allahtan istediğim kerevizdi onuda yedim......

bende hamileliğimin ilk zamanlarından beri canım ekşi sulu erik istiyor.böle çötür çötür yiyeceksin.ay ağzımın suyu aktı resmen........

[B]UMMUDUMSUNBEBEGIM[/B] evet canim demir eksikligi yuzunden, ama kalkipta toprakta yemen açikçasi. Falim sakizi çigniyorum onun yerine, onu hayal ederek :))

karadenizli olanlar bilir bayadır canım hodan(galdirik) turşusu çekio ama kimsede bulamıoruz baharda kurulur turşusu giresunu ayağa kaldırdım ama kimsede yok:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
karadenizli olanlar bilir bayadır canım hodan(galdirik) turşusu çekio ama kimsede bulamıoruz baharda kurulur turşusu giresunu ayağa kaldırdım ama kimsede yok:çok üzgünüm:

ayy canım ya bende blirim annem karadenizli....gercekten bu mevsimde bulman zor....
bakalım topiği okuyan karadenizden kızlar belki sana yardımcı olur....

canım bende turşusu yoktu ama kayınvalidem dondurucuya koyup bırakmış bir poşet inan varya dün görümcem geldi orda yaptık yenilsin diye keşke daha önce yazsaydın ben sana yollardım inan ordan alırda yollardım canım ama yinede bir bakayım çevremde olan birileri varmı kendi annemede sorarım olmazsa bulursam özeline mesaj atarım canım ben cokacimcoook

neptunee canım bende de yok ama bakarım yinede.ay canım çekti şimdi oh ekmekle bide güzel olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…