2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

yaa benim canım '' ali nazik'' kebabı çekiyor bugun yemessem çatlarım heralde inşlh tam yiyeceğim sıraada vazgecmem böle tuaf şeylerde olmaya basladı binbir hevesle canım çekiyor önüme konulduğu zaman vazgectim yemiycem diyorum......

ruzennnn bi guzel kerevız yapmısım gıbıı hımmmmm mıs gıbı kokuyooo tapıyorum bu kerevıze yaaa...ayyy zeytınyaglı pırasada yapıcammmm ayyyy şimdi düşüp bayılıcammmm mutfaga gıdıyorum hemen yapmam lazımmm

anaa valla süper kız kokusu taaa buraya kadar geldi ımm ımm ne lezzetli olmuştur eminim...sende bendensin ye valla kereviz çok sağlıklı bende yiyyim bari koca bi tencere pişirmiş annem saolsun....

özgecım dün pişirdim pırasamıı amannn bi lezzetlı oldu bi lezzettliii sıktımlimonu ohhhhh ...

ay karnım acıktı öğlen yemekte ne var acaba..bugün canım ne istiyor bılemedım daha

amaann zeytinyağlı pırasaa.. hemde limonluu.. of aman aman... köyden gelen pırasalarım var dolapta.. bugün ne pişirsem diye düşünmicem en azındann.. okul dönüşü yaparım bende :))) yanına ne yapsam acaba ?

benim canım acaba bugun ne çekiyor evvttt kızlar ya yokmu fikri olan pırasayı yedim istemiyrum....
ne yesek acep???

düşünüyorum düşünüyorummm aslında canım balık istiyooo bebegcım önden balık yap guzelım yıyebılıyosun üzerıne lımonlu lımonlu pırasaaaa ohhh

başka başkaaaa ne olabılırrr aslında şöleee salcalı makarna da olur ama yada mantar soslu falan hamur işi oldugu için ondan kacıyoruz

yaaa balıkmı yaaa kavus gibi ben hiç sevmem.....
5 aydır tavuk ve balık nedir unuttum valla baska bişi olsun şöle kolay öğlen yemeği olcak tarzda ....

cnm benm topiğin hayırlı olsunnopuyorumnanaktan

h.g. civcivcim topik hepimizin hepimize hayırlı olsunopuyorumnanaktan
ya benim canım yine kumpir istiyo ama eşim çok güzel yapıyo evde de kalabalığız bugün kıyamıyom parmakları kopuyo bilekleri ağrıyo başbaşayken yaptırayım en iyisi. sizlerle bir kumpir muhabbetimiz vardı hatırlarsınız o günden beri başka hiçbir yiyecek beni kumpir kadar mutlu edemedi. canım eşim de o patateslerle tereyağı ve kaşarı öyle güzel karıştırıyoki dakikalarca dışardakilere 5 basar süper oluyo oyyyy ilk fırsatta yicem kaydirigubbakcemile3 birde bikaç gündür künefe istiyo canım bi ara onu da yerim.
amaaaa bugün yada yarın bir güzel balık keyfi yapcaz biz abimler bizde, o çinekop ya da çupra sever allaahh şenlik var bizde kızlar hadi gelin bi güzel yiyelim hep beraberkaydirigubbakcemile3

kıslar tavuk pirzolayı alınnnnnnn sonracıgımaaaa fazla derısını atınnn sonracıgımaaa bi kapın ıcıne bı tatlı kasıgı salca yarım dış sarımsakkk sonaaa kekik azda pul bıber atın birazda zeytinyagı tabıı.tavuk pırzolalarıda içineeee iyice karıstırın hatta zamanınız var sa yarım saat 1 saat bekletın ıyıce sosu ceksınn sonaaaaa yagsız tavada agzını kapatıp arada cevırın 20 dkda yemegınız hazırrrrrr yanınadaaaa nohutlu pilavvvv nedersınızzz

tarhancımmm ohh afıyet olsun yarasın canım ha bu arada topıc ıcın tesekkur etmedım sana..ellerıne saglıkk

Kızlar, bizde bugün yayla çorbası, biber dolması ve salata menüsü hazırlayacağız kendimize. Birazda dolmaya kuru dolmalık biber ekleyeceğim.cokacimcoook

off off bu topik almış başını gitmiş valla birde tarifler verilmiş amanınnn......
ben gecen tutan kumpir krizimi durdurdum artık işyerinede çağıryruum paket servis süper oluyo....benden çıkmıştı bu kumpir mevzusuda:)))
ama ben genede tavuk almıyım canım istemiyo hele balık hiç almıyım baska baska nohutlu pilav cazip geliyo bak olbülüüüü.....
bende düşündüm düşündüm kıymalı bezelye yaptım bide tursu yanına ımm.....

ben deliler gibi kabuklu deniz ürünleri ve balik yiyorum ha birde canim hep ahtopot salatasi aseriyor

amanınnn elif ne yaptın sen .....
aslında çok faydalı bilyrum yarasıın bebişine.....
keşke bende balık yiyebilssem ama nerdeee unuttum tadını....
oyuzden duyunca bile içim gidiyoooooooo..............................

amanınn amanınn kabuklu deniz mahsülünden başlayasım geldii hayatımda yemediimm yiyemem deee... 8-10 yaşlarındayken bir kere midye dolma yemeye yeltenmiştim sadecee son oldu :)) altapot salatası ( ama yiyebilenlere yarasınn...

kumpiri c.tesi yedim daha canım çekmiyo o yüsden :)))

birperi.. cnm tarif süpermiş ama tavuk yiyemiyorum ben yaa.. pişerken kokusunu duymazsam ve tabakta hazır pişmiş önüme gelirse ızgarasını belki :)))

dünde çupra yedik :) toprak balık tepsisinde üzerinde tereyağı parçalarıyla fırında pişiriyorum ben.. severek yiyebildiğim balıklar zaten çupra,levrek,somon.. diğer küçük balıkları hamiş kaldığımdan beriihiç yiyemedim.. bazen ızgara hamsi de çekiyo cnm ama eltime temizletip kocam pişirirse yiyorum :))) yoksa temizlemek aşıyo benii.. armut piş ağzıma düş hahaheheheh.. :)))

pırasam piştii.. 1-2 kaşıkçık tadına bile baktım :))) yanına da nerden geldiyse aklıma düğün çorbası geldi şimdi yaa.. yaparım evett yapıcam yapıcamm.. eşimde bayılıyo onaa.. kavurmam da varr.. parçalayıveririm içine hazır sayılır :)))

ayy karnımacıktı yinee. :)))

buralar almanya hayatim nerdeee (gözünü sevdigim vatanim)taze balik bulabilme sansi sifir ama iste türk bakkallari sagolsun 5 yil önce izmir den geldim bu gurbete kursak alistigini istiyor tabiki balik severim ama hamsi istavrit degil zahmetli oluyor ama hep izgara yapmaya calisiyorum birde kendi kendime bile inanamiyorum ama tonbalikli salata hastasi oldum haftada 3-4 yemezsem olmuyor onun disinda kabulku istakoz karides ne bulursam afetmiyorum ev akvaryum gibi bende balina gibi oldum vesselam 3 ay önce eksi yerken simdi simdi oglusum olacagini ögrendikten sonra baliga ve tatliya döndüm ne is anlamadim ama sizdede böyle ucuk kacik seyler oldumu ??

Son düzenleme:
bak simdi kumpir canim istettiniz kizlar bir soluk ben papates alip geleyim bari is bogza gelince hic üsenmiyorum vallahi bence aksama en iyisi ton balikli salata ve kumpir alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…