2010 Nisan Anneleri

tarhancığım geçmiş olsun canım.benimde çok nadir olur mide yanmam.bu aralar sırtım belim çok ağrıyor.doktoruma mutlaka diyeceğim gerçi yapılacak bişeyde yok çok fazla.ben yatıyrum canım.kendinize iyi bakın iyi geceler.

Tarhancim benim iki oglumada çok fena yanardi, annelerimiz mide yaninca bebegin saçlari uzuyor derler :)) Kizimada yaniyor ama senin dedigin kadar degil. RENNIE ilaci kullan, faydasi oluyor. özeliklede aksamlari oluyor mide yanmalari (( Sanada geçmis olsun canim

teşekkür ederim zeyracım. aslında ben 2-3 aydır kullanıyorum gavisconu çok memnundum ama artık oda uzun süre etki etmiyo. tavsiye ederim canım çok rahatlatıyo. kızz söylesene nelere aşeriyosun benim de canım çeksin de yiyeyim :))) ben bayılıyorum böyle çok canım bişiler çeksin de severek yiyeyim. çünkü iştahım çok açık ama canım ne istiyo ben de bilmiyom hiç bişi çekici gelmiyo açlıktan yiyom:)

rabiacım saolasın senin de bayramın mübarek olsun. doğumdan sonra bana endoskopi yolları görünüyo sanırım bu mide yüzünden akannehir cumaya kontrolüm var sorayımm belki daha etkili bi ilaç kullanabilirim.

iyigeceler tatlımmmm ne güzel işte canım ben de eşim geç yatıyo diye kızıyom ona. hoşuma gitmiyo onsuz yatağa girmek bende o yatana kadar kanepede kestiriyomkaydirigubbakcemile3

sanada geçmiş olsun tatlım çok ağrın varsa belki ağrıkesiciye izin verir opuyorumnanaktandoktorun

canım valla bu sefer daha az yanmasına sevindim. hiç bulantı yaşamadım ama bu yanma beni bezdirdi.görcez bakalım bizim oğlan rapunzel olacak bu gidişlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rennie hapını daha önce kullanmıştım ama şurubunu hiç içmedim. hamilelikte öncede mide yanmam vardı hamilelikle birlikte arttı o yüzden hemen hemen her tür mide ilacını denemişimdir önceden ama doktorum gaviscon verince bebeğe zararı yok demekki dedim bakalım daha etkili zararsız bir ilaç varsa isticem size de yazarım. kızınıda oğluşlarını da öpüyorum canımopuyorumnanaktan

süper dünürler sizi :)
sağolun iyi dilekleriniz için...
valla zeynep dediğin gibi, nasıl büyümüş gördüm anlatamam. muayenenin ilk 15 dakikasında aptallıkla karışık bi şaşkınlıkla baktım resmen monitöre :) "şimdi bu benim içimde mi, benim bebeğim mi" diye düşündüm durdum..
Allah isteyen, yana yakıla dua eden her kadına yaşatsın bu duyguyu.. şu mutluluğu onlara vermeden almasın canını..
aşı için de geçmiş olsun canım, azıcık zonklama olur ama üstüne yatmamaya çalış, iki güne olduğunu bile unutursun..a.s.

fundacıım.. boyu kilosu yerinde mi diyorsun?? ben hiç anlamıyorum bu işlerden. doktora normal mi diye sordum sadece o da olması gerektiği gibi dedi... geçmişe bakındım biraz sizlerin ölçümleriniz kaçtı diye ama kimsenin yazdığına denk gelemedim, site de öyle tuhaf ki, hata verip duruyor.

demek sen de ayın 18inde göreceksin senin oğlanı.. ah insan nasıl özlüyor di mi..
ben normalde ayda bir gidiyorum doktora, ama "bu haftalar çok önemli, tüm bu bakılan şeylere kontrol amaçlı tekrar bakıcaz" dedi doktorum, iki hafta sonra tekrar çağırdı..
ben de 15ini bekliyorum şimdi. beraber gün sayarız artık seninle :)

tarhancım.. demek yanmaların hala devam ediyor
ah herkesin hamileliği de ayrı yerden zorluyor işte.
çok geçmiş olsun..
benim şu hamilelik boyu iki kez falan tuttu midem, ne yapacağımı şaşırdım.. çok fena şeymiş insanın karnının içinde kamp ateşi yanıyormuş gibi oluyor.
doktorun kullanabilirsin dediyse, ilaçlarını düzenli al bari, sabah da içmemezlik etme, boş yere çektirme kendine..

kızlar bu arada dünün gündem maddesi pipiler ve memelermiş :)))

eğer oğlum olsaydı ben kesinlikle doğumdan sonra sünnet yaptırırdım.. o bölgede ilk bilmemkaç gün his olmuyormuş zaten, üstüne bi de lokal anestezi yapıyorlar. hiç bir şeycik hissetmiyor bebekler..
ama ben bebeğin doğduğu gün yaptırtmazdım, çünkü doğum şişliği oluyor...bebek eve gelsin, şişlikleri insin, üç beş gün sonra hastaneye götürür öyle yaptırırdım ben olsam.

çevremde iki kuzenim de oğullarını doğumun ertesi hafta sünnet ettirdiler.. içleri gitti, ağlaya ağlaya verdiler sünnete ama ikisi de acayip memnun.. yara yeri üç beş güne inanılmaz hızlı iyileşmiş. bi de o bölgede henüz hisleri olmadığı için bebek açısından cidden acı, zorluk falan olmuyor.
yaptırırsanız, olan sizlere olacak içiniz gidecek. ama bence en sağlıklısı bu. doktorlar da öyle öneriyor artık..

babaları sünnet düğünü istiyorsa, ileride yaptırırsınız ne var ki ?
kıyafeti de alınııır, yemeği de veriliiir. hem de çocuk acı çekmeden sefasını sürer düğününün.

meme meselesine gelince :)
bende süt falan yok ama mutasyon geçiriyor göğüslerim. :)
uçları karardı, halkası koyulaştı, süt kanalı mıymış neymiş nokta nokta pıtırcıklar belirginleşti..
bi de büyüdü, acilen çıkıp sütyen almam lazım evde göğüsler fora şeklinde dolaşıyorum ama sokağa çıkınca çok rahatsız oluyorum üzerime olmayan sütyenle.

bu arada kimsecikler yok diye mahallenin delisi gibi kendi kendime konuşmaya daldım ama,
günaydın diyeyim topicimize :)

hadi saatler ilerlesin de dökülün bari :)

günaydın güzel nisan anneleriii nasılsınız bakem rönesans ,ikikedilideli bizden başka kımse uyanmamısmı ne...gerçi bende ayakta uyuyorum hala ama...ay çok fena oldum ben yahu aksam yemekten sonra bi gecıyorum tv karşısına 1 saat anca takılabılıyorum sonra ver elını uyku

aaa kendımı kızıyorum bazen ..

günaydın birperi , rönesans.
hoşgeldiniz :)

ben hamileliğimin ilk 3 ayında falan acayip uyudum. gözümü açamıyordum. ama özellikle son 20 gündür falan acayip durumdayım. gece dönüp duruyorum. kalkıp evi turluyorum. her yerim ağrıyor..
sabah da ennnnn geç 7'ye kadar uyuyabiliyorum. bu sabah da 6'ydı uyandığımda
uykumu da alamıyorum ama ne yapayım uyuyamıyorum..

bunların dışındaaa..
süperim ben valla birperi :)
kızımı gördüm dün, pek güzeldi, bunun mutluluğu bi on gün götürür beni opuyorumnanaktan

canım benım yaa gözun aydın..iyi gelmıstır tabı kızını görmek gelmezmı dimi ama saglıklı sıhhatlı bısekılde görmek...darısı başıma ınsallah cuma randevumuz var bakalım bızımde oğlumu görücem.özledım bende..ama görene kadar doktor hersey yolunda dıyene kadar heyecandan ölüyorum inan .bir ay rahatım sonra o kontrol gunu panik atak oluyorum resmen.delimiyım neyım..sendede oluyomu bu.

bu arada gecelerı dönüp duruyorum bende hanı sola yatma meselesı varya.aaaa bi bakıyorum sırtüstü olmusum hadıiiii sola dön sanki yarımsaat gecmıyor yine aynıı. :))

sağol canım.
valla dediğin gibi onların sağlık haberini almak kadar insanı mutlu eden bir şey yok..
ben de ayda bir gidiyorum doktora, ilk haftalar gene idare ediyorum ama son üç beş gün kabusum oluyor. vesvese yapmamaya, iyi düşünmeye çalışıyorum ama acayip heyecanlanıyrum nasıldır iyi midir her şey yolunda mıdır diye..
yani sen yine iyi bi tek son gün panik oluyormuşsun :)
ben dün değil evvelsi gece heyecandan 2 saat ancak uyumuşumdur.. sabahı sabah ettim ama çok şükür kızımı monitörde cok cok parmağını emerken görünce geçti tüm gerginliğim :)

darısı başına güzelim..cuma günü sen de iyi haberler vereceksin bize inşallah.
bu seferki detaylı ultrason olacak senin de di mi ?

günaydın kızlar biz geldik oğluşumla:))gamyoncuiremsu
hepinizi çok özledimmm..
geçmişi hiç okuyamadım baya birikmiş
hasta olan varsa çok çok geçmiş olsun...

mersindeydim bayram boyu baya iyi
geldi tatil yaptık bir güzel oğlumlaa..
tabi düne kadar dün sabah
8:30 da adanadan kalkacak olan uçağımıza
8:15 de gittiğimiz için uçağa alınmadık klava:neymiş uçak kapıları
kapanmış(( gün içindede hiç boş uçak yoktu istanbula
mecbur otobus yolculugu yapmak zorunda kaldım
hemde 12 saat(( gece gelebıldık ıstanbula hala yorgunum ama
Allaha şükür sorunsuz bir şekilde geldik.. oğlum depikleyip durudu
otobuste anne neden sürekli oturuyorsun diye:))):icecream::icecream:

günaydın ilkenurcum :)
tatilin güzel geçmesine çok sevindim, oh iyi gelmiştir oğluna da sana da ..
dönüş yolu çileli olmuş biraz ama, her işte bir hayır vardır derler, demek otobüsle dönmeniz gerekiyormuş.
gerçi yol uzunmuş bayaa ama Allahtan sağ salim gelmişsiniz..

amin canımcım aminnnnn. bakalım ne dıycek doktorumuz 1 ay önce gittiğimizde 22.haftada yaparız ayrıntılıyı demıstı ama ama bakalım cuma bellı olur ne olacagı..tek isteğim şu an saglıklı sıhhatlı bısekılde görmek kuzucugumu...

günnaydınnnn kızlar ben geldim oğlumda depikleriyle size günaydın diyor teyzeleriopuyorumnanaktan
bende yarın oğlumu görücem inş dopler ultrasonumuz var inş
sonrada doktorumuza gidip göstereceğiz umarım sonuçları iyi çıkar:Saruboceq:
ilke-nur hoşgeldin canım
ikikedili deli sende hoşgeldin bacım
birperi sende hoşgeldin canımmm
ay bugün başım ağrımıyor çok iyi hissediyorum inş böle kalır

canım tatilinin güzel gecmesıne sevındım..ama uçağa alınmamanız kötü olmus öle yapıyolar kapılar kapanınca birdaha almıyolar malasef.uçak daha kalkmamısda olsa .eşiminde başına gelmıstı..

otobüs yolculuguda gercekten sıkıcı olmustur.ama neyse sagsalim gelmişiniz ya şükür...dinlen bi guzel hayatım bugünde belkı yıne sersem gıbı geçer ama yarına bıseyciğin kalmaz.

evet canımya bizde eşim ile herşeyde bir hayır vardır deyip güldük:)) ne yapalım.. olan uçak biletlerine oldu tabii(
yol uzundu ama sağolsun şoföre söyledik kısa molalarda verdii..

günaydın kızlar........

günaydın canımm a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…