teşekkür ederim zeyracım. aslında ben 2-3 aydır kullanıyorum gavisconu çok memnundum ama artık oda uzun süre etki etmiyo. tavsiye ederim canım çok rahatlatıyo. kızz söylesene nelere aşeriyosun benim de canım çeksin de yiyeyim :))) ben bayılıyorum böyle çok canım bişiler çeksin de severek yiyeyim. çünkü iştahım çok açık ama canım ne istiyo ben de bilmiyom hiç bişi çekici gelmiyo açlıktan yiyom:)canım yaa geçmiş olsun bendede arada oluyo aynen ama ben ilaç yazdırmamıştım geçen ay iç olmuyodu ama bu gidişimde bende alıcam gaviscon canım artık mideye baskı zamanı geldi kuzuların ondan bitanem benimd arada oluyo artık aynen meyve yiyince birde bende hiç aşerme olmamıştı sanırım yeni başlıyo durup durup aklıma bişeyler geliyo yaa hiç böyle olmamaıştım ben:)))
geçmiş olsun canım geçmiş bayramın da mübarek olsuna.s.
aslında şöle bi bakim dedim yazmayacaktım yarın elirim diye ama dayanamadım mide yanması çok zor olsa gerek ben pek bilmiyorum ama doktoruna sor canım belki daha etkili bi ilaç verir
iyi geceler:))
dünürcüğüm ,tarhancığım iyi geceler sizlere benim kociş bensiz uyumuyo devamlı çağırıyo yattı kendileri şu anda kızını özlemiş öyle diyo bahanede hazır yani hepinize rabbim sıhhıyet versin iyi geceler yarın görüşürüz öptüm kocaman:)))
tarhancığım geçmiş olsun canım.benimde çok nadir olur mide yanmam.bu aralar sırtım belim çok ağrıyor.doktoruma mutlaka diyeceğim gerçi yapılacak bişeyde yok çok fazla.ben yatıyrum canım.kendinize iyi bakın iyi geceler.
Tarhancim benim iki oglumada çok fena yanardi, annelerimiz mide yaninca bebegin saçlari uzuyor derler :)) Kizimada yaniyor ama senin dedigin kadar degil. RENNIE ilaci kullan, faydasi oluyor. özeliklede aksamlari oluyor mide yanmalari(( Sanada geçmis olsun canim
zeynocuğum gözün aydın canım demek dila hatunumuzu gördün sever teyzoşu kıymam yaa canım benim maşallah prensesine canımcım sana dün demiştim canım o kadar büyümüş olcakkki şaşırcaksın demiştim öylede olmuş varmı annelik gibisi yaa rabbime şükürler olsun kimseye aratmasın inşallah canım bu yaşadığımız mutluluğu bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın rabbim inşallah bende bugün tetonoz vurdurdum canım sağlık ocağından dün demiştim sana birazcık kolum ağrıyo ama hafif olsun artık sitede sorun var inşallah yarına düzelir canımcım
canım maşallah kızına boyu kilosu negüzel.yerim ben onun parmaklarını mı emiyomuş.dila hanım büyümüş ne güzel.ayrıntılı ultrasonunda iyi çıkmasına çok sevindim zeynocuğum.bende oğluşumu özledim.ayın 18 nde bizimde ayrıntılı ultrasonumuz olacak inşallah....
iyigecelerr site düzelmiş gibi:)
kızlar midem yanıyoooo hatta yanmıyo resmen sırtımı deliyo ağrıyo artık. ciddi ciddi reflü oldum galiba akşam birazcık meyve bisküvi atıştırayım dedim. ağzımdan burnumdan geliyodu nerdeyse. of yaa hiç meyve yiyemiyorum oğluşum vitaminsiz kalacak. özellikle meyveler yakıyo midemi. bir ayda 5. şişe gaviskonu açıyorum. gün boyu o kadar da direniyorum içmemek için ama gece mümkün değil ağrıdan yanmadan duramıyorum offf offf...mafoldumbenmafoldumben
günaydın güzel nisan anneleriii nasılsınız bakem rönesans ,ikikedilideli bizden başka kımse uyanmamısmı ne...gerçi bende ayakta uyuyorum hala ama...ay çok fena oldum ben yahu aksam yemekten sonra bi gecıyorum tv karşısına 1 saat anca takılabılıyorum sonra ver elını uyku
aaa kendımı kızıyorum bazen ..
günaydın birperi , rönesans.
hoşgeldiniz :)
ben hamileliğimin ilk 3 ayında falan acayip uyudum. gözümü açamıyordum. ama özellikle son 20 gündür falan acayip durumdayım. gece dönüp duruyorum. kalkıp evi turluyorum. her yerim ağrıyor..
sabah da ennnnn geç 7'ye kadar uyuyabiliyorum. bu sabah da 6'ydı uyandığımda
uykumu da alamıyorum ama ne yapayım uyuyamıyorum..
bunların dışındaaa..
süperim ben valla birperi :)
kızımı gördüm dün, pek güzeldi, bunun mutluluğu bi on gün götürür beni opuyorumnanaktan
canım benım yaa gözun aydın..iyi gelmıstır tabı kızını görmek gelmezmı dimi ama saglıklı sıhhatlı bısekılde görmek...darısı başıma ınsallah cuma randevumuz var bakalım bızımde oğlumu görücem.özledım bende..ama görene kadar doktor hersey yolunda dıyene kadar heyecandan ölüyorum inan .bir ay rahatım sonra o kontrol gunu panik atak oluyorum resmen.delimiyım neyım..sendede oluyomu bu.
bu arada gecelerı dönüp duruyorum bende hanı sola yatma meselesı varya.aaaa bi bakıyorum sırtüstü olmusum hadıiiii sola dön sanki yarımsaat gecmıyor yine aynıı. :))
günaydın kızlar biz geldik oğluşumla:))gamyoncuiremsu
hepinizi çok özledimmm..
geçmişi hiç okuyamadım baya birikmiş
hasta olan varsa çok çok geçmiş olsun...
mersindeydim bayram boyu baya iyi
geldi tatil yaptık bir güzel oğlumlaa..
tabi düne kadar dün sabah
8:30 da adanadan kalkacak olan uçağımıza
8:15 de gittiğimiz için uçağa alınmadıkklava:neymiş uçak kapıları
kapanmış(( gün içindede hiç boş uçak yoktu istanbula
mecbur otobus yolculugu yapmak zorunda kaldım
hemde 12 saat(( gece gelebıldık ıstanbula hala yorgunum ama
Allaha şükür sorunsuz bir şekilde geldik.. oğlum depikleyip durudu
otobuste anne neden sürekli oturuyorsun diye:))):icecream::icecream:
sağol canım.
valla dediğin gibi onların sağlık haberini almak kadar insanı mutlu eden bir şey yok..
ben de ayda bir gidiyorum doktora, ilk haftalar gene idare ediyorum ama son üç beş gün kabusum oluyor. vesvese yapmamaya, iyi düşünmeye çalışıyorum ama acayip heyecanlanıyrum nasıldır iyi midir her şey yolunda mıdır diye..
yani sen yine iyi bi tek son gün panik oluyormuşsun :)
ben dün değil evvelsi gece heyecandan 2 saat ancak uyumuşumdur.. sabahı sabah ettim ama çok şükür kızımı monitörde cok cok parmağını emerken görünce geçti tüm gerginliğim :)
darısı başına güzelim..cuma günü sen de iyi haberler vereceksin bize inşallah.
bu seferki detaylı ultrason olacak senin de di mi ?
günaydın kızlar........
günaydın kızlar biz geldik oğluşumla:))gamyoncuiremsu
hepinizi çok özledimmm..
geçmişi hiç okuyamadım baya birikmiş
hasta olan varsa çok çok geçmiş olsun...
mersindeydim bayram boyu baya iyi
geldi tatil yaptık bir güzel oğlumlaa..
tabi düne kadar dün sabah
8:30 da adanadan kalkacak olan uçağımıza
8:15 de gittiğimiz için uçağa alınmadıkklava:neymiş uçak kapıları
kapanmış(( gün içindede hiç boş uçak yoktu istanbula
mecbur otobus yolculugu yapmak zorunda kaldım
hemde 12 saat(( gece gelebıldık ıstanbula hala yorgunum ama
Allaha şükür sorunsuz bir şekilde geldik.. oğlum depikleyip durudu
otobuste anne neden sürekli oturuyorsun diye:))):icecream::icecream:
günaydın ilkenurcum :)
tatilin güzel geçmesine çok sevindim, oh iyi gelmiştir oğluna da sana da ..
dönüş yolu çileli olmuş biraz ama, her işte bir hayır vardır derler, demek otobüsle dönmeniz gerekiyormuş.
gerçi yol uzunmuş bayaa ama Allahtan sağ salim gelmişsiniz..
günaydın kızlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?