2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk canım.. sende hoşgeldin.. inşallah guzel haberlerle gelırsın opuyorumnanaktan bizimkide ayın 10 da heycanla beklıyorum..

evet birpericim bizide bu nedenden almadılar.. ama istanbuldan giderken bir saat on dakika uçağın içinde moskovadan gelen yolcuları beklettıler.. adamıma göre muamele aslındaa.. biraz buyuk iş adamı yada bürokrat olsaydık alınıdık kesın kaydirigubbakcemile3

biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?

kızlaaar.. siz yeni geliyorsunuz ama ben 6'da kalkan biri olarak günü yarıladım bile

bugün çok heyecanlıyım çünküüü bebeğimin ilk alışverişine çıkıcaam.
istanbullu olanlarınız bilir, bayrampaşa'daki ikea'nın yanına forum istanbul açıldı.
orda süper bebek mağazaları varmış.. oraya gidicez annemle. yarım saate çıkıcaz.
oraları gezicem, mimlediğim birkaç şey var, onların fiyatlarına bakıcam.. uygun gelirse alırım bile belki.

ayy kızımın sonunda bir adet beyaz dondan başka bir şeyi olacak :)
yaşasın ki ne yaşasın :))

kendinize iyi bakıın.. döndüğümde gelirim, bir şeyler almış olursam da eklerim ciciler bölümüne :)

biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?

ahahaha
ademir, tam gidiyordum şu soruyu görünce iki satır yazmadan edemedim :))
alemsin ya..
ama işte her evlilikte, hepimizin aklından geçiyor bu soru bazen :)

ben bi gideyim geleyim, sorunun cevabını bulan olursa bana da söyleyin :))

sen de sıkma canını... her ne yaptıysa, ne olduysa, geçer gider..
evlilik böyleymiş işte.. iki ileri bir geri. sustuğun, yuttuğun, sineye çektiğin müddetçe senden kralı yok. unutmaz biriktirirsen, balon olur patlarsın zaten..

boşveer. güzel kızını düşün sen.. patlasın kocalarımız da :)

valla 2 mizden biri patlayacak ama sanırım o benim. yarın gazetelerde okursunuz 5 aylık hamile kadın kocasının suratına patladı diyeeee....

günaydın ruzenin nasılsın canım

işde bana neşeli olmak yaramıyor kızlar aha hevesim kursama dikildi gene:((
yarın öğlenden sonra ya randevum sabah gitsin diyorlarmış bizim patronlar müdür öle dedi:mymeka:
ben nededim peki biliyomusunuz :jeyyar zeynep kamil hastanesi benim babamın değil dedim gözler aynen böle:1shok: ben bilmem diyor bana ya adam dedim ben bilirim beklesen
yanında aradım patronu dedim sabah alma şansım yok devlet hastanesi dedim
adam gayet mülayim peki dedi bu müdürün ben varya nese çocuklar var konuşmayım

aman amann tahtaya vur ağrımasın maşallah de

aşk desek sevgi desek ne bilem ne desek kısmet bu işler hayırdır ne olduki:uhm:
biz doktora gidyruz kızlar
öpldünüz......
hayırlı haberlerle gel canım:Saruboceq:
aman amann tahtaya vur ağrımasın maşallah de
başladı sanırım bu müdür beni erken doğurtacak en sonunda :mymeka:

günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım .şöyle bi sabah geçmişine baktım doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin gidenlerin gözü aydın darısı başımıza. canı sıkkın olanlar değmez boşverin sağlığınız yerinde bebekleriniz iyi ya o yeter deyin

alla allaaa yaaa senın yasal hakkını kimse elınden alamaz bikere nedemek sabah gıt öğleden sonra gitmee.hastaneler bizim emrimize amadeler ya..tövbe tövbeeee valla zorla çileden cıkartırlar ınsanı..patrondan çok patroncuklar yokmuu ...

canım sana iyi alısverısler dorum ıstanbulu duymustum bi bak bakalım neler var fiyatlar falan nasıl..bende gitmek ıstıyorum birara...

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar geçmişe bir bakayım geliyorum

aşk desek sevgi desek ne bilem ne desek kısmet bu işler hayırdır ne olduki:uhm:

hayırlı haberlerle gel canım:Saruboceq:

başladı sanırım bu müdür beni erken doğurtacak en sonunda :mymeka:

sakin ol arkadaşım sakinleş. bende bazen soruorum kendime bu soruyu ama geçior.....

herkese günaydın arkadaşlar. oğlum ve ben öpüyoruz sizleri a.s.

kadınları anlamak zor derler amaaaa yoookkk erkeklerı anlamak asıl en zor olanı...

anam adampadişah torunu sanki. dün sabah 10 da çıktım, altın satacaktım borçlarımızı ödemek için. aldım fiyat aradım herifi 'yok in kızılaya bi de orada sor' bak diyorum orası düşük fiyata bozuyo, inerim gelirim bu sfsrde bu fiyatı bulamayız dinlemedi. indim kızılaya 50 dakika tıngır mıngır otobüsle. verdikleri fiyat buradakinden 20-30 aşağıda. aradım diyo git evin oradan bozdur. haydaaa. geldim buraya tabii sabah aldığım fiyat düşmüş. saat 5 te eve girdim. akşam eve geldi canım bi şey çekti evin altı bakkal. inip alır mısın? yok neymiş yorgunmuş, kim gidecekmiş taaa aşağıya kadar. başka işim mi yokmuş. e ben niye dolandım bütün Ankara yı sırıtıyooo. şeytan dedi yol saçını başını, hormonlarımın etkisindeydim hafifletici sebebplerim var, ceza bile almazdım.

günaydın kızlarrr nasılsınız. ben masam da kahvaltı yapıyorum.
ademir cim hayırdır ne olduda bu kadar sinirlendin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…