hoşbulduk canım.. sende hoşgeldin.. inşallah guzel haberlerle gelırsın opuyorumnanaktan bizimkide ayın 10 da heycanla beklıyorum..günnaydınnnn kızlar ben geldim oğlumda depikleriyle size günaydın diyor teyzeleriopuyorumnanaktan
bende yarın oğlumu görücem inş dopler ultrasonumuz var inş
sonrada doktorumuza gidip göstereceğiz umarım sonuçları iyi çıkar:Saruboceq:
ilke-nur hoşgeldin canım
ikikedili deli sende hoşgeldin bacım
birperi sende hoşgeldin canımmm
ay bugün başım ağrımıyor çok iyi hissediyorum inş böle kalır
canım tatilinin güzel gecmesıne sevındım..ama uçağa alınmamanız kötü olmus öle yapıyolar kapılar kapanınca birdaha almıyolar malasef.uçak daha kalkmamısda olsa .eşiminde başına gelmıstı..
otobüs yolculuguda gercekten sıkıcı olmustur.ama neyse sagsalim gelmişiniz ya şükür...dinlen bi guzel hayatım bugünde belkı yıne sersem gıbı geçer ama yarına bıseyciğin kalmaz.
biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?
ahahaha
ademir, tam gidiyordum şu soruyu görünce iki satır yazmadan edemedim :))
alemsin ya..
ama işte her evlilikte, hepimizin aklından geçiyor bu soru bazen :)
ben bi gideyim geleyim, sorunun cevabını bulan olursa bana da söyleyin :))
sen de sıkma canını... her ne yaptıysa, ne olduysa, geçer gider..
evlilik böyleymiş işte.. iki ileri bir geri. sustuğun, yuttuğun, sineye çektiğin müddetçe senden kralı yok. unutmaz biriktirirsen, balon olur patlarsın zaten..
boşveer. güzel kızını düşün sen.. patlasın kocalarımız da :)
biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?
günnaydınnnn kızlar ben geldim oğlumda depikleriyle size günaydın diyor teyzeleriopuyorumnanaktan
bende yarın oğlumu görücem inş dopler ultrasonumuz var inş
sonrada doktorumuza gidip göstereceğiz umarım sonuçları iyi çıkar:Saruboceq:
ilke-nur hoşgeldin canım
ikikedili deli sende hoşgeldin bacım
birperi sende hoşgeldin canımmm
ay bugün başım ağrımıyor çok iyi hissediyorum inş böle kalır
aşk desek sevgi desek ne bilem ne desek kısmet bu işler hayırdır ne olduki:uhm:biri bana dünyada 10 milyar erkek varken niye bu herifi koca diye aldığımı açıklayabilir miiiiiii?
hayırlı haberlerle gel canım:Saruboceq:biz doktora gidyruz kızlar
öpldünüz......
başladı sanırım bu müdür beni erken doğurtacak en sonunda :mymeka:aman amann tahtaya vur ağrımasın maşallah de
günaydın ruzenin nasılsın canım
işde bana neşeli olmak yaramıyor kızlar aha hevesim kursama dikildi gene:((
yarın öğlenden sonra ya randevum sabah gitsin diyorlarmış bizim patronlar müdür öle dedi:mymeka:
ben nededim peki biliyomusunuz :jeyyar zeynep kamil hastanesi benim babamın değil dedim gözler aynen böle:1shok: ben bilmem diyor bana ya adam dedim ben bilirim beklesen
yanında aradım patronu dedim sabah alma şansım yok devlet hastanesi dedim
adam gayet mülayim peki dedi bu müdürün ben varya nese çocuklar var konuşmayım
kızlaaar.. siz yeni geliyorsunuz ama ben 6'da kalkan biri olarak günü yarıladım bile
bugün çok heyecanlıyım çünküüü bebeğimin ilk alışverişine çıkıcaam.
istanbullu olanlarınız bilir, bayrampaşa'daki ikea'nın yanına forum istanbul açıldı.
orda süper bebek mağazaları varmış.. oraya gidicez annemle. yarım saate çıkıcaz.
oraları gezicem, mimlediğim birkaç şey var, onların fiyatlarına bakıcam.. uygun gelirse alırım bile belki.
ayy kızımın sonunda bir adet beyaz dondan başka bir şeyi olacak :)
yaşasın ki ne yaşasın :))
kendinize iyi bakıın.. döndüğümde gelirim, bir şeyler almış olursam da eklerim ciciler bölümüne :)
aşk desek sevgi desek ne bilem ne desek kısmet bu işler hayırdır ne olduki:uhm:
hayırlı haberlerle gel canım:Saruboceq:
başladı sanırım bu müdür beni erken doğurtacak en sonunda :mymeka:
sakin ol arkadaşım sakinleş. bende bazen soruorum kendime bu soruyu ama geçior.....
herkese günaydın arkadaşlar. oğlum ve ben öpüyoruz sizleri a.s.
kadınları anlamak zor derler amaaaa yoookkk erkeklerı anlamak asıl en zor olanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?