2010 Nisan Anneleri

site bozukkk benim yazasım var sitenin yazdırası yok nolcak bilmiyommmkaydirigubbakcemile3

özgecim neden güzel geçmedi bişey mi oldu yoksa çalıştığın için mi böyle diyosun*kuzey nasıl?doktora gittinizmi ?

kızlarr sabahtan beri giremedim siteye.. şimdi de girdim ama bozuk sanırım.. yazılar bile enteresan görünüyo ekranda.. benim bilg. damı sorun var bilmiyorum.. neyse yazabiliyoken yazimm dedim.. umarım herkes iyidirr.. biz dr.agittik geldik oğlumla... herşeyimiz normall.. pipimizi tam gördük bu kez :)) 391 gr. olmuş oğlumm.. boyumuzu söylemedi bu dr. ama 4 ünden sonra kendi dr.uma gidicem.. inş. o daha ayrıntılı söyler herşeyinii.. herkese iyi günlerr.. yemek fln yapıcam .. akşam girerim inş. düzelmiş olur o zamana kadarr.. öpüyorum hepinizii..

kızlar selamlar, hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle. Ben bişey sormak istiyorum göğüslerinden süt gelen var mı acaba?

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. gerçi gitmeden önce kutlamıştım ama olsun. umarım herkesinki iyi geçmiştir. kendinize iyi bakın tabi bebişlere de

site düzeldi nihayet kaydirigubbakcemile2
bebeg cim gözün aydın maşallah yarım kiloya yaklaştı bizim sıpalar valla 3,5 kg olduklarını da görcez inşallah. pipisini gördüm diyon ya hep aklıma bizim minik erkeklerin sünneti geliyo. ben doğunca yaptırmak istiyom ama babası ilerde düğününü hatırlasın sünnetini bilsin istiyo. aradan çıksa pek güzel olcak ama pipi konusunda son söz bence babanınkaydirigubbakcemile3
akarcım bende süt falan gelmedi daha ama göğüslerim çok değişti büyüdü uçları genişledi. hayırdır senden sütmü geldi?
anneee meraba seninde geçmiş bayramın kutlu olsunopuyorumnanaktan

slm kızlar....sünnet kousunda bende kararsızım ama bebekken kolay dahi olsa yaptırmam...
büyüsün biraz kıyamam ya....babasıda öle düşünüyo zaten.....
göğüslerden açılmışken konu;benimkilerde felaket,çok gergin dokunamıyorum ve tanıyamıyorum 85 beden oluverdiler yüzü görürmüyüm bekliyorum merakla...
göbüşümde anlaşılıyor artık belli yani yaşaşın:)))

ruzenincim meraba. göbişinle mutlusun ne güzelopuyorumnanaktan bende tam olarak kıyamadığım için erken yaptırmak istiyorum çünkü doğumdan sonra ilk 2 hafta o bölgede his olmuyomuş canı yanmıyomuş yani. birde yeni doğduğu için yarası daha çabuk kapanıyomuş.

canım ya bende kıyamıyorum oyuzden zamnaı gelince olsun daha güzel olur,mesela yarın komşumuzun kızı doğum yapacak bebek hemen sünnet edilecekmiş ben duyunca bile dayanamadım,kıyamam ya....sende haklısın dediklerini doktorlarda sölüyor ama acil bir müdahale gerekmiyorsa zamanında yaşasın herseyi diyorum.....
sorma canım top gibi göbüşüm var ve gercekten onunla çok mutluyum....hihoyyyt

kızlar bende isterim hemen sünnet yaptırmak,tarhanın da dediği gibi o bölgede his olmuyomuş hemen.hem bebek olduğu için aklında kalıpta korkmaz.yeğenim hala sünnet videosunu bile izlemez korkusundan,nasıl etkileniyosa...birde küçük bir çocuk yine anestezi ile sünnet edilmişti.çocuğa anestezi fazla gelmişti.ben bi bundan korkuyorum.gerçi hiç eşimle konuşmadım bu konuyu

ayy bi geçmişe bakayım dedim içim şişti valla... ara dere gördüğüm sayfalara göre cvplarımı yazıcam artık.. diğer arkadaşlar da kusura bakmasın.. site bi alem yinee..

iki kedili deli... dünürcümm.. denk gelemiyoruz bir türlü.. iyi haberlerini özgeden aldım cnm. sabah konuşmuşsunuz onunla.. gelinim 21 cm olmuş hıı.. maşallah cnmm.. inş. herşeyi iyidir ve normal seyrindedir cnmm.. kızz sana bişey yazarken hep benim oğlan tekmeliyo beni :)))) kaynanasına selam sölüyo sanırsamm :)))

derindeinz... cnm çok sağolasınn.. gördük bugün kesin evet :))

akar... cnmcım benden süt falan gelmiyo valla.. kızımda da doğumdan 3gün sonrasına kadar gelmemişti zatenn.. ama o sıralar hast. de doğum yapan bi ark.ımın 6. aydan itibaren geldiğini söylemiştii.. normalmidir bilemiyorum.. gerçi benimkilerde normal görüntülerinin dışında bi fark da yok aslında.. halkalar genişledi evet ama rengi koyulaşmadı henüzz..

tarhan... çook sağolasın teyzemizz... inş. sağlıkla doğdukları günleri de görücez cnım benimm.. sünnet deme bana kızz...hep derdim erkekler bi sünnet olur bi askere giderr anlatırdurularr . noluyosa ufacık bi parçayı kestirince diye :)) ama şimdi benim oğlumunkini kesilme ihtimalii :))) ne biliyim nasıl olur kii.. bende küçükken kesilmesinden yana olurdum heralde.. ama büyüük ihtimalle babamız sünnet düğününün olacağı gün kesilmesini ister gibi geliyoo banaa.. çevredeki olaylara verdiği tepkiler ve özelliği o gün olması lafı bana öyle düşündürüyoo... :))

iyi akşamlar özgeciim.. bende kafayı yemek üzereyimm.. çıkıyorum bu akşamlıkk.. yarın inş. düzelmiş bi sieyle merhaba deriz :))) iyi akşamlar herkeseee.. opuyorumnanaktan

mehtapçım açık görünüyosun bitanemm.. iyi geceler sana daaa... ben pes ettim artık uğraşmaktan :)) öpüyorum cnm çook...

kızlar selaam :) site delirtiyor, bu mesajı dördüncüye göndermeye çalışışım. bakalım bu sefer olacak mı :)
kimsecikler yok ortada, ama olsun ben yazayım yazacaklarımı, sonra okursunuz artık :)

ben fırsat bulup yazamadım bugün ama nasıl mutluyum anlatamam
sabah kızımı gördüm.. öyle güzel öyle minikti ki...detaylı ultrasona girdik bu sefer, tüm organlarına falan bakıldı..Allah'ıma şükür her şey yolunda..

koltuklarım kabarık kabarık yürüyorum, küçük dağları ben yarattım, büyüklerinde de katkım oldu sanki :)
acayip mutluyum..

iyi haberlerini bekliyoruz diyenleriniz olmuş, hepinizi öpüyorum kocaman. sağolun. birbirimize hep böyle güzel haberlerimizi verelim inşallah....

bi tanecik dünürüm benim yarım saat önce burdaymışın kaçırmışım valla, denk gelemedik bir türlü hayret bi şey.
haberlerimi almışsın özge'den :)
gelinin 21 cm olmuş ve taam 320 gram şekerim :) elleri ayakları minicikti, parmağını emiyordu, öyle tatlıydı ki gözlerimi alamadım üzerinden...

senin oğlanın güzel haberlerini de okudum çok şükür, gözümüz aydın.
Allah sağlık sıhhat versin hepimizinkine... hep böyle gülsün yüzümüz onlardan yana...

zeynocuğum gözün aydın canım demek dila hatunumuzu gördün sever teyzoşu kıymam yaa canım benim maşallah prensesine canımcım sana dün demiştim canım o kadar büyümüş olcakkki şaşırcaksın demiştim öylede olmuş varmı annelik gibisi yaa rabbime şükürler olsun kimseye aratmasın inşallah canım bu yaşadığımız mutluluğu bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın rabbim inşallah bende bugün tetonoz vurdurdum canım sağlık ocağından dün demiştim sana birazcık kolum ağrıyo ama hafif olsun artık sitede sorun var inşallah yarına düzelir canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…