günaydın budebecim. sırt ağrısı bizim yanlış hareketlerimizden kaynaklanıyo çoğunlukla uzun süre cve yanlış pozisyonda oturmak veya fazla ayakta kalmaktan. yatarken mutlaka ayaklarının altına 1 2 tane yastık koy iyi geliyor
hoşgeldin ruzenincim gözün aydın canım. maşallah oğluşuna da sana da annesi. demek şimdiden bişeylere bileniyo baksana yumrukla beklediğine göre :)
aman dikkat et midene şekerim insanı çok zorluyomuş allaha şükür benim henüz öyle bişeyim yok ama o kadar çok acı ve turşu yiyorum ki bu aralar sanırım zorla yapıcam ama ne yapayım çok hoşuma gidiyo önceden asla yemezdim eeee napalım hormonlar :)
o site hangisi budebe yazar mısın
canım tavsiyeni deneyeceğim.çok aykata kalmıyorum canım evdeyim hep ama yanlış hareket etmekten kaynaklanıyo olabilir...
canım site fetal kilo boy uzunluk ölçümü takibi diye yaz google,birde nevra topalismailoğlu diye bir kadın doğumcu var ben onun sitesinden bakıyorum canım...
kızlarrrr hepinizi opuyorumnanaktan
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun vereliniortak ,umarım çok güzel geçmiştir bebişlerle,ailenizle
Günaydın kızlar,herkese güzel günler dilerim...afiyet olsun..cokacimcoook
hoşgeldin ruzencimm.. maşallah kuzey beye ne kadarda büyümüş.. benim oğlumda en son 310 gr dı.. şimdi çok merab ediyorum kaç gr oldu acaba..buarada soruları kocişe söyle canım giderken.. ben unutsam bile o unutmuyor.. biz bebişleri görünce leyla oluyoruzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:asigim: doktor ne dese tamam diyorum bennn :icecream:
günaydın budebecim. sırt ağrısı bizim yanlış hareketlerimizden kaynaklanıyo çoğunlukla uzun süre cve yanlış pozisyonda oturmak veya fazla ayakta kalmaktan. yatarken mutlaka ayaklarının altına 1 2 tane yastık koy iyi geliyor
hoşgeldin ruzenincim gözün aydın canım. maşallah oğluşuna da sana da annesi. demek şimdiden bişeylere bileniyo baksana yumrukla beklediğine göre :)
canım tavsiyeni deneyeceğim.çok aykata kalmıyorum canım evdeyim hep ama yanlış hareket etmekten kaynaklanıyo olabilir...
canım site fetal kilo boy uzunluk ölçümü takibi diye yaz google,birde nevra topalismailoğlu diye bir kadın doğumcu var ben onun sitesinden bakıyorum canım...
tamam canım ihmal etme. bu arada teşekkür ederim canım ben de bakayım şimdi
zeyracım hemen timi kuralım gidelim nazın patronlarını hastanelik edelim derim ben. sonra da karşılarına geçip cık cık cık bugün olmaz yarın öğleden sonra git doktora derizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3varya o patronları ben şimdi yanında olacaktım iki laf ederdim canım tarhancığımla falan aslında biz bir ekip kurcaktık patron timi valla göbişleri yukarda o kadar kadını görünce patronlarda afallar sanırım gerekli böyle bişey sanırım canım yaa şaka bir yana hiç anlamıyorum ne insanlar var yaa hep iş düşünüyolar bir annenin duyguları onlar için hiçmi önemli değil yaa beddua etmek günah olduğu için onlara iki sözüm rabbim vicdan nasip eğlesin canım hepsinekaydirigubbakcemile5
günaydın canımcım valla dün gece sormuşsun canım canın ne çekiyo diye ben çok istersen özelden atarım bitanbem sana valla tarhan seviyorum şu harbi önünü kız senin sende bendensin inan varya 1000 tane isim yazılsın yemek çok canım çekerse kimseye yakınmam ya gider alır yerim yada yaparım valla ohhh iyi bundan sonra özeline atarım bende çeken şeyleri cokacimcoook bu arada biz şu patronlar için tim kuracaktık ne oldu o ekip işimiz nazcığımızın patronu uyuzluk yapıyomuş sanırım halledelim bir ara:mymeka::bbo:
ben aşerme topiğini hemen görmek istiyroum aç valla tarhancım....
ne güzel bende çok seviyorum yemeklerden konuşmayı ama tombalak olmayalım mümkünse sağlıklı beslenelim ve vitaminli seyler aşerelim....
ben dayanamıycam söliycem valla deli gibi kereviz aşeriyourm yok böle bişi yaaa......
iki günde bir yemezsem aklımdan çıkmıyor....
yarasın oğluşuma bol vitaminli......
aman olay olmasın bide zaten herkez bulabilir kerevizi.......kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?