2010 Nisan Anneleri

özgeciğim maşallah kuzey beye canım sever pipisini teyzoşları maşallah canım keşke sorsaydın kız tetanozu zamanı var 20. haftada falan yapılıyo benim gelcek ayda var ayın 4de inşallah bitane daha kolumu oynatamıyordum gece birde sola yatmışım üstüne uyuşmuştu resmen :))))

kızlar birde tetenozdan sonra duş alan oldumu banyo yapıcam o yüzden yapmıyorum bişey olur diye ne bilim hemşireyede sormadım bir zararı olurmu acabahafif ağrıyoda

dünürcüğüm nerelerdesin sen yaa özledim damadımı akşam ben yokum saat 4ten sonra babam gelecek almaya beni annemlerdeyim orda internet yok bilgisayar var ama ne yapalım (

kızlarrrr hepinizi opuyorumnanaktan
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun vereliniortak ,umarım çok güzel geçmiştir bebişlerle,ailenizle

Günaydın kızlar,herkese güzel günler dilerim...afiyet olsun..cokacimcoook

günaydın kızlar size de keyifli günler dilerim

ay ben de oğlumu görmeyeli neredeyse 1 ay oldu ben dew çok özledim allah izin verirse 15 inde görücem kızlar bu heyecanlarınızı keyifle ve heyecanla okuyorum inşallah ben de oğluşumu hayırlısıyla sağlıkla görürüm.

kızlar birde tetenozdan sonra duş alan oldumu banyo yapıcam o yüzden yapmıyorum bişey olur diye ne bilim hemşireyede sormadım bir zararı olurmu acabahafif ağrıyoda

ben birazdan gitcem aşıya sorarım.

çok saolun kızlar hepinize iyi dilekleriniz için.....
valla babamız kendi içinde doktora gidecekti tırnak batması var ondada güya,ama nedense biz muayneden çıktık ve direk arabaya bindik.....dükkana gelince anladıkki soracaklarımız vardır adamacağız doktaora görncekti hepsi silinmiş kafamızdan.....
kuzey bey bizi şimdiden deli divane etti,ekranda bebişimi gördük sanki aklımızda orda kaldı valla......

bu arada bende sadece 1 kilo 300 grm almışım buda gayet iyi bir ilerlemeymiş.....
vücudumda ne ödem nede şişlik hiç bişiyim yok Allah'a şükür,buda iyiye işaret.....
sadece eklem ağrılarım oluyor kramplar yaşıyorum onun için artı olarak magnezyum verdi....
şuanda elevit,kan ilacı,kalsiyum ve magnezyum alıyorum bana çok gibi geldi ama.....

ya sinir oldum siteye zorla girebiliyorm ve sayfaları okumak için çeviremiyorm,siz de de ayn sorun varmı kızlar :uhm:

fundacım sanırım kuzey biraz daha yukarı çıkmış altıncı ayında daha belli olur inşlh biz gene muaynemizi kasıktan olduk ,bakalım inşlh çıkacak gibi......

civciv şimdi kaldırıp atıcam pcyi valla yetti bu site canıma
bende de var aynı sorum offff..

ruzenin banada verdi magnezyum ama ben almadım daha neden bilmiyorum
yarın alırım heralde benimde kramplarım çok oluyor

kıslar iğneden kormuorum ama bu tetenoz aşısının yan etkileri neler?
hastalıktan yeni çıktım halim perişan...
bi daha ateşti kusmaydı bulantıydı uğraşmak istemiorum...

bu mesajı 3. kez baştan yazışım kötükedihüso

zeyracım hemen timi kuralım gidelim nazın patronlarını hastanelik edelim derim ben. sonra da karşılarına geçip cık cık cık bugün olmaz yarın öğleden sonra git doktora derizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayatım aşerme konusunda da bugünlere canım hiçbişi çekmiyo. açım iştahım da açık ama sırf doymak için yiyom. birileri şöyle bişileri ballandırsa da koşa koşa heveslenip yesem diyorum. sen bana özel mesaj at canının çektiklerini olmazsa belki ilham gelir ben de sana yazarım. hatta daha iyi bir fikrim var ben ilk fırsatta müsait olunca aşerme topiği açıyorum başınada yazıyorum midesine güvenmeyen girmesin diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hamilelikte en sevdiğim konu yemekler konuşmaktan çok zevk alıyorum. o topikte birbirimizi azdırıp azdırıp şişko oluruzkaydirigubbakcemile3

evet hadi kuralım şu timi benimki iyice kaşınıyor sabah beri
o bana dalıyor ben ona bakkalım kim kapı dışarı olcak
ben elimdekileri sölersem bugün kapının önüne koyarlar ama gerek yok
dimi kızlar kötü anneler değiliz biz::)))

ben aşerme topiğini hemen görmek istiyroum aç valla tarhancım....
ne güzel bende çok seviyorum yemeklerden konuşmayı ama tombalak olmayalım mümkünse sağlıklı beslenelim ve vitaminli seyler aşerelim....
ben dayanamıycam söliycem valla deli gibi kereviz aşeriyourm yok böle bişi yaaa......
iki günde bir yemezsem aklımdan çıkmıyor....
yarasın oğluşuma bol vitaminli......
aman olay olmasın bide zaten herkez bulabilir kerevizi.......kaydirigubbakcemile2

ayyyy özgeeee bende bayılıyorum kerevıze vallahı burnuma kokusu geldı heee...ya ben zaten acayıp sebze aşerıyorum ne olursaa valla..karnıbahar mesela bol acılı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…