2010 Nisan Anneleri

ruzenin canım bu tickeri ben ayarladım ama o boş tarihlere neleri yazıyoruz anlayamadım yardımcı olurmusun?

canım boş olan tarihhlere sat tarihni diğerinde doğum tarihini yzıyorsun canım hangi siteden nyapıcan bide hepsini kabul ediyormu kk artık bilmyrum.....

lilypie den girdim seninki gibi .. yazıyorum sat ile doğumu 6 weeks diyor bi yanlışlık var ama nerde

ümmühancım hoşbuldum cnmm herkese günaydın ancak geçmişi okudum işleri toparladım ve geldim...

ruzenin bu sefer başardım ama kk kabul etmiyor ya napıcam ben :S

canım ben yapayım diycem ama beyenirmisin bilmiyrum bence en ste olan lilyp adresinde doğum tarihi olcak ikinci satır da sat tarihi diye biliyrom ,lillyp kabul ediyr aslında yanlış kısmımı eklemeye çalışyrsun....

günaydın kızlar..geçmiş baya birikmiş okuyamadım işlerim yoğun (

hoşbulduk canımm a.s.
tarhancım inş iyi haberlerle döneceksin canımm.. selam söyle oğluşuna gamyoncuiremsuopuyorumnanaktan

teşekkür ederim ilkecim selamınıda sölerim yanaklarını da öperim sizin için:asigim:

yoo normal yaptım eklenebilcek heryeri denedim ama kk kabul etmiyor.. tickerfactory dede yaptım onuda kabul etmedi..

yoo normal yaptım eklenebilcek heryeri denedim ama kk kabul etmiyor.. tickerfactory dede yaptım onuda kabul etmedi..

allah allah tuaf aslında ya hepimizin var tickeri neden kabul etmesinki,canım muhakkak bir yerde hata yapmışındır yoksa olurdu......birde ben deniyim istersen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…