birincisi ğrım oluyo bel sırt ağrım canım sol tarafımda bir uyandımmı bir türlü uyuyamıyorum ikincisi rüya çok görüyorum korkuyorum bazen dua okuyorum ama annem okunman lazım diyo nazardan oluyomuş hamilelerde sanırsam canımcım uykum çok oluyo ama uyuyamıyorum:1no2:
kızlar belim çok ağrıdı hepinize iyi geceler,bebişlerinizi ve sizi öpüyorum
herkese merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazabildim sonunda.herkes iyi çok şükür,allah neşenizi hep daim etsin.biz bugün renkli ultrasona girdik:))))herşey çok iyiymiş dedi doktor amca,kilosuda 470 gr.olmuş salladı mı acaba ?normal dedi ama.neyse doktor çıkarken bir şey dedi beni allak bullak etti.pipisini biraz ufak gördüm ama zaten bebek çok ufak şimdi belli olmuyo,doğuma 1,5 ay kala tekrar bakalım dedi.doğuştan sünnetli diye birşey varmış öyle olabilir dedi.ama yanılma payımda var dedi.kızlar sizce yanılmışmıdır birde çok önemli birşey midir?bilen duyan var mı?
canımkızlar herbişeyimiz belli oldu şükür :)) testlerimiz temiz çıktı şeker normal çıktı bebişim ben kızım sinyalleri yaktı bu ay kesin belli olur heralde doktor net göremedi çünki.. nisanın 28-29 gibi doğumumuz :)
adıyla yaşasın.. sağlıkla hayırlı uzun bi ömrü olsun inş.. :Saruboceq:kızlar biz kızımızın ismini değiştirdik :)) önceden saliha istiyorduk vazgeçtik .. kübra mız olacak işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?