2010 Nisan Anneleri

dünür okudum canım.benimde ağrılarım baya fazla,her dönüşte hareket etmeye uyanıyorum.sanırım süt içmeyi arttırmak gerek

Canım geçmiş olsun. Sırt ve bel ağrısı çok zor. Tabi bu hemem hemen hepimizin zamanla muhtemelen yaşayacağı bir sorun.
Canım, bende rüyalar görüyordum, çok üzülüyordum. Sonra annemde aynı şeyleri yaşadığını anlattı. Demekki annelik hissi rüyalarımızda başlıyor endişelerimiz. Birçok kişinin aynı sorunu yaşadığını görünce rahatladım. Şimdi rüyalarım daha iyi. İns sende rahatlarsın. Çok dua et canım bebeğini ve seni Allah nazardan korusun.

ben süt içemiyorum hiç ayran yoğurt canım sütten tiksiniyorum ((

kızlar benim belim çok ağrıdı ben gideyim usul usul yatayım inşallah ağrımaz bu gecede dün annmlerde iki yatak değiştirdim kadıncağız başımda bekledi resmen ne yapcağını şaşırdı oda hepinizi öptüm kocamn rabbim sağlık sıhıyet versin hepinize hayırlı geceler

yine kimsecikler yok site düzelmiş sanki ama geçmişi okumaktan vazgeçtim artık inşallah yarın düzelir işimde olmaz konuşuruz

Günaydınnn, günaydın .Pozitif düşün bugün, önce gülümse ,sonra gül ,kahkaha at ve hatta, ve hatta... Katıla katıla gül, korkma siyah renk gidecek önce, günün pozitifleşecek, gökkuşağı gibi aynen renk renk bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır...
Ve gülmek bulaşıcıdır. Haydi, bulaştır!

maşallah oğluna canımm... pipisini de dert etme bence.. ciddi bi durum olsa dr.un açıkça söylerdi.. içini ferah tut.. önemli bi sorun olmamasına sevindim cnm. gözün aydınn...
canım maşallah bebeğine.. kızmış hıı.. ne güzell.. gelin adayı lazım topiğe kızz :))) sağlıkla gelsin inş..
kızlar biz kızımızın ismini değiştirdik :)) önceden saliha istiyorduk vazgeçtik .. kübra mız olacak işallah..
adıyla yaşasın.. sağlıkla hayırlı uzun bi ömrü olsun inş.. :Saruboceq:

dünürcüm.. gördüm seni opuyorumnanaktan canımm.. bitanecim.. nasılsınn? günaydınlarr.. dila hanım nasıl? biz iyiyiz bugün.. oğlum daha uyuyo sanırım. tepik açılışını yapmadı bu sabah :))) ama göbeğim acımıyo biliyomusunn... gayett iyi durumda şu ann.. inş. acımaz bi dahayaa.. feci bi durumduu.. ama bebişler sağlıklı olsun da katlanıcaz artık napalım zemuszemus

kızlarr unutmadan söyliyim... ayse_denizy.. yani deniz arkadaşımız dr.dan 10 gün rapor aldı.. şu an evde.. dr.a da gitmişler.. mehmet efemiz haftasında ilerliyomuş.. 21 cm. ve 380 gr. olmuş maşallah... deniz haftaya cuma işbaşı yapıcak... benden iletmemi istedi size..

kıslar günaydınlarr

ya bu site çıldırdatacak benı yaaa bi düzeliyo bi bozuluyooo yazdıklarım gitmiyo hata verıoo aaa

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
çok heyecanlıyım 11 de randevumuz var kontrole gitcez zemuszemus

günaydın kızlar.... site düzelmiş sizde döktürmşünüz valla anca okudum biyandanda kahvaltı etmeye çalışıyrum......

hg tarhan hg ruzenin.. tarhancım iyilik sağol hayırlısı olur işallah güzel haberlerle gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…