2010 Nisan Anneleri

ümmühancım bide söle dene belki denemişsindir ama yaptığının üstüne gel sağ tıkla özellikler de orada adres kısmını kopyala yapıştır bakalım olcakmı

birpericimmm sen de umarım güzel haberlerle gelirsin
kızlar ben kaçtım hastaneye gidiyomopuyorumnanaktan

kızlar belki aranızda park yatak almak isteyeniniz ardır ben düşünmüyordum ama fiyatı çok uygun bulunca hafta sonu bakmaya karar verdim resmini ekliyorum....... '' e-bebek.com'' da bulabilirsiniz......

fiyatı 89.00 lira......

bir çok özellikleri var içinde dönencesi,titreşimli,sallanabilirmiş....ve iki yılda garantisi varmış ......

KIZLAR GÜNAYDIN birperi ümmühan ymercm nasılsınız uzun zaman oldu giremedim siteye yaaa( çok sy birikmiş

kızlar sizde de hareketler iyice başladımı,artık daha net hissediyorm kıpırtılarını oğluşumun.çok özledim onu yaa,1ay oldu( yarın detaylı ultrassona giricez inşallahh.sevinçten duramıyorm

ummuhan_d sağol canım anca girdim valla bu ne yaa hiç yazdırmıyor bende ticker ypmaya çalıştım ama olmadı canım yaa hep yaptığm gibi yaptım ama olmadı
bakalım gidecekmi mesajım

kızlar sizde de hareketler iyice başladımı,artık daha net hissediyorm kıpırtılarını oğluşumun.çok özledim onu yaa,1ay oldu( yarın detaylı ultrassona giricez inşallahh.sevinçten duramıyorm

canım kaç haftalıksın,

ben 18+5 haftalığım... hala hissedemiyorumm...normaldir umarımm...

ruzenincm merhaba cnm, gerçekten uygunmuş birde yakından görmek gerek konforunu kullanılabilirliğini,renkleri de güzel

bende de hareket var hemde nasıl bazen rahatsız ediyor sanki karnımda gerilior bi bakıyom alttan kıpırtıyor kasığımın olduğu yerde aynı anda da bazen solda bazen sağda hareket oluyor 17 haftalık iken başlamıştı ama şimdi ikinci olduğu için elini ayağını bile seçebiliyorum ayağıyl çok hızlı oluyor elleri daha yavaş olyor bazen beni hplatıyor kızz benimde 1 ay oldu çarşamba gününe randevu aldık baklım inşallah bebeğim görecem bu defa abisini de götürecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…