- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
bende test sonuclarımı doktoruma fax cektım demın aradı çok sukur bı sorun yokmus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende test sonuclarımı doktoruma fax cektım demın aradı çok sukur bı sorun yokmus
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytbende test sonuclarımı doktoruma fax cektım demın aradı çok sukur bı sorun yokmus
valla nazcığım benden doktorum bugün bazı testler istedi ama rubella faln yoktu sanırım 4 tüp kan verdim şimdi eşim ardı güzel çıkmış sonuçlarım şükürler olsun ayın 15 de gideceğiz sanırım bidahakine sorarım olmazsa izine çıkacak bu hafta benim doktor
inşallahta aynı günde doğururuz canım ne güzel olur burda yazışmalarımız bile onlar için birer hatıra aslında yaşadıklarımızı anlatmamız büyünce okurlar artıkkkkaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol:hımmm birimiz erken doğum birimizinki geç birimizinki de zamanında olursa neden olmasın :dance:
darısı başına kuşummmm:lepi:
Kızlar.Doktordan geldim 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi.Progestsanı da içmeye devam et dedi.Bebişimin kalp atşlarını duydum pıttıtırı pıttırı atıyordu.Bu arada 6 hafta 5 günlük hamileymişim.61 kilo ile başlamıştım 61,5 olmuşum.tahmini doğum tarihi de 18 nisan olarak değişti.Bunlar da düzeltilirse çok sevinirim .
Kızlar.Doktordan geldim 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi.Progestsanı da içmeye devam et dedi.Bebişimin kalp atşlarını duydum pıttıtırı pıttırı atıyordu.Bu arada 6 hafta 5 günlük hamileymişim.61 kilo ile başlamıştım 61,5 olmuşum.tahmini doğum tarihi de 18 nisan olarak değişti.Bunlar da düzeltilirse çok sevinirim .
bu arada ben doktoruma rubella yı sordum bana ''önceden istiyorduk ama hamile kaldıktan sonra bi önemi yok kafa karıştırıyor. hastalığı geçirirsen nasıl olsa müdahale edicez'' dedi. mantıkende hamileyken aşısını olamayacağımız için artık bi önemi kalmıyor o testin CADIARZU
nzcığım sen nasıl oldun canım varmı mide bulantıların falan yine canım kraker falan ye bitanem leblelbi
hımmm.tamam.Ama o kadar etkilendmi ki ağlamaya başladım sevinçten.
tarhancığım doktorum banada sadece gerekli olanları yaptırcam şu an dedi acaba o yüzdenmi yaptırmadı rubella falan sanırım o yüzden yaptırmadı gerek yok diye düşündü oda bence:uhm:
Güzeldir sevinçten ağlamak.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kızlar bu arada ben çok duygusal oldum herşeye ağlıyorum sizde de varmı?