2010 Nisan Anneleri

Zeyra hoşgeldin canım.İyisin inşalllah

hoşbulduk yosuncuğum sen nasılsın şükürler olsun yaradanıma iyiyim canım kan tahlili yaptırdım bugün işte sonuçlarım üç gibi çıkacak bakalım canım inşallah güzel çıkar sonuçlar:Saruboceq:

Evet zeyracım benim de hiç bulantım yok başta çok kafaya taktım ama şimdi umursamıyom kalp atışlarını duyunca hamile olduğuma inandım :emir_bebek:

ben ne zaman kalp atışlarını duyabileceğim kısmetse? kaç haftalıkken bakılıyo kızlar buna!!!

Evet zeyracım benim de hiç bulantım yok başta çok kafaya taktım ama şimdi umursamıyom kalp atışlarını duyunca hamile olduğuma inandım :emir_bebek:

canım dün bende kalp atışlarını duyunca ferahladım gerçi ara ara bulantım oluyo ama çıkartmıyorum şükürler olsun iştahımda gayet normal yiyorum ne bulursam sadece parfüm kokusu ve sigara falan kokusundan tiksindim gerçi evde içen yok ama geçen annemlere iftara gittik orda babam içmişti zor tuttum kendimi o kadar iğrenç koktuki anlatamam canım birde bazı arkadaşlarımız oruç tutuyomuş ben doktoruma sordum bana kızdı dün çok abes bir soru sordun dedi bebeğin gelişimi için vitamin alamn lazım dedi kesinlikle izin vermedi ne yaaplım sonra tutarım bende rabbim hamile annelere zorunlu kılmamış illaki tutucan diye kaza yaparız canım sonraŞeniz

ben ne zaman kalp atışlarını duyabileceğim kısmetse? kaç haftalıkken bakılıyo kızlar buna!!!

canım bende dün tam 7. haftaydı kalp atışlarını duyduğumda şükürler olsun senin kaç haftalıkki:uhm:

slm kızlar ben çok fenayımm bulantılarla başım dertte
benim bugün 6/1 gitsem dr bebişimi görüp kalp atışını duyabilirmiyiz
çünküü
6. hafta 5.0 la 5.6 arası diyor nette
ben 6.1 im ya 7. haftada mı oluyorumm
kızlar bişi söyleyin ona göre dr gitcezz

Zeyra-tarhan dikkat ettimde belirtilerimiz üçümüzün aynı gidiyor:))

inşallahta aynı günde doğururuz canım ne güzel olur burda yazışmalarımız bile onlar için birer hatıra aslında yaşadıklarımızı anlatmamız büyünce okurlar artıkkkkaydirigubbakcemile3

canım bende dün tam 7. haftaydı kalp atışlarını duyduğumda şükürler olsun senin kaç haftalıkki:uhm:

zeyracım benim 6 haftalık tabi artı bir kaç günüde var haftaya gideceğim doktora tekrar. Bende duyabilirim inşallahhhh :)
bi şey daha sorayım mı! şimdi günü gününe nasıl bilebiliyorsunuz kızlar mesela 6+5 gün gibilerinden??? bana doktor sadece hafta söyledi de.:Saruboceq:

slm kızlar ben çok fenayımm bulantılarla başım dertte
benim bugün 6/1 gitsem dr bebişimi görüp kalp atışını duyabilirmiyiz
çünküü
6. hafta 5.0 la 5.6 arası diyor nette
ben 6.1 im ya 7. haftada mı oluyorumm
kızlar bişi söyleyin ona göre dr gitcezz

canım doktoruna bir danışsaydın bitanem bana doktorumun dediği tahrihte 7. haftadaydım ama bazen erkende görülebiliyor sanırım kalp atışları

zeyracım benim 6 haftalık tabi artı bir kaç günüde var haftaya gideceğim doktora tekrar. Bende duyabilirim inşallahhhh :)
bi şey daha sorayım mı! şimdi günü gününe nasıl bilebiliyorsunuz kızlar mesela 6+5 gün gibilerinden??? bana doktor sadece hafta söyledi de.:Saruboceq:

canım inşallah tabiki rabbim izin verirse duyacaksın haftaya gittiğinde büyük ihtimalle o mucize sesi duyarsın canım inşallah bende canım aşşaıda ticker varya birazda ordan takip ediyorum kaç haftalık günlük olduğunu istersen sende yap canım daha iyi oluyo böyle ayrıyetten ultrasyon kağıdındada yazıyo kaç günlük falan olduğu bitanem yanda yazması lazım:uhm:opuyorumnanaktan

bendekinde yazmıyor... haftaya gittiğimde sorarım artık nasıl hesaplarız diye. canım ben işten girdiğim için o çizelgeyi yapamıyorum maalesef :( yasaklı diye çıkıyor karşıma keşke yapabilseydim :(

valla nazcığım benden doktorum bugün bazı testler istedi ama rubella faln yoktu sanırım 4 tüp kan verdim şimdi eşim ardı güzel çıkmış sonuçlarım şükürler olsun ayın 15 de gideceğiz sanırım bidahakine sorarım olmazsa izine çıkacak bu hafta benim doktor

Back
X