2010 Nisan Anneleri

ya bize herşeyi ne kadar büyütüyoruz sanki bir tek biz doğurcaz valla yıllardır bir sürü doğum oluyo. her ihtimali sanki illa başımıza gelecekmiş gibi ciddiye alıp kendimize işkence ediyoz. mesela ben hamile kalmadan önce bebek istemeye başladığımızda kendimi yedim bitirdim gebzede endokrinoloji doktoru yok diye eski guatr hastası olduğum için. nerdeyse gebzeden taşınacaktım yani o kadar kafaya taktım delikafadulden doktora sordum hamile kalınca tiroit hormonların normal şu anda gerek yok endokrinolojiye gitmene dedi.

yok benimki duygusallık alınganlık falan diil onları geçtim ben resmen mızmız ve şımarık oldum ama engel olamıyom :CüvCüv:

ya bize herşeyi ne kadar büyütüyoruz sanki bir tek biz doğurcaz valla yıllardır bir sürü doğum oluyo. her ihtimali sanki illa başımıza gelecekmiş gibi ciddiye alıp kendimize işkence ediyoz. mesela ben hamile kalmadan önce bebek istemeye başladığımızda kendimi yedim bitirdim gebzede endokrinoloji doktoru yok diye eski guatr hastası olduğum için. nerdeyse gebzeden taşınacaktım yani o kadar kafaya taktım delikafadulden doktora sordum hamile kalınca tiroit hormonların normal şu anda gerek yok endokrinolojiye gitmene dedi.

ayy canım aynen bazen abartıyoz ama kendimiz için değil yine bebişler için düşünüyoz keşke her anne bizim kadar evladını karnındayken bile düşünse doğurunca bile umursamayan anneler var etrafta valla benim annem bana şimdi devamlı tlfn açıyo bak şu doktor çıktı izle bak canın bişey çekerse iste baban getirsin yaaa anne eşim var canım çekerse isterim diyorum zaten her gün arayacak haber alacak valla oda ilk torunu olacak kolay değil diyorum birde 5 yıl sonra olunca biraz abartıyoz sadece biz değil ailelerimizle:emir_bebek:delikafadulden

bende kendimi alamıyorum herşeyi düşünüp incelemekten ama yine de bana fazla geliyo. yani bizim ulaşabildiğimiz bilgilere ulaşamayan kadınlar paşa paşa doğurmuşlar işte bebeklerini. ama biz kılı kırk yarıyoz sonra da sakınan göze çöp batıyo bin türlü aksilikle geçiyo günlerimiz:(
ayrıca zeyracım o kadar bekledikten sonra sizinki altın madeni gibi kıymetlidir eminim herşey yolunda gider inşallah:) ayrıca benim annem haftada 2 kere arıyo ben ona sorarım hesabını:))))

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır.ben naptım anlatayım sabah dünkü gibi bulantılar şiddetlı olmayınca hatta yok denecek kadar az bı bulantı hıssı vardı o yüzden korktum noluyo dıye...ilk hamılelıgımde çünkü böyle bulantı kalmadıgında gercı ozaman 10 haftalık falandı tamam bulantılar bıtıyo demıstım ama meger kalbı durmusmus bebegımın kontrole gıttımde ögrenmıstım o yüzdende bu sabah panıkledım veee dogruu doktoraaa halbukı pazartesı gitmiştım daha yenı neyse allahıma şükürhersey yolunda dedı doktorum pıt pıt atıyor pıtırcıgımın kalbı..ferahladım...

bizler çok fazla arastırıyo okuyoruz netten o yüzden kafayı yıyoruz ıyıce ve kendımızı çok dınlıyoruz kendı adıma öle....herseyden nem kapar durumdayım yapmamak lazım aslında ama ıste elde olmuyor hersey elımızın altındaya google yaz cıksın ne varsa..önceden nasıl doguruyomus analarımız bılmem...annem bende mesela iki sefer doktora gıtmısmıs kardesımde 1 ....

işte böle...

Kızlar.Doktordan geldim 1 hafta rapor verdi evde dinlen dedi.Progestsanı da içmeye devam et dedi.Bebişimin kalp atşlarını duydum pıttıtırı pıttırı atıyordu.Bu arada 6 hafta 5 günlük hamileymişim.61 kilo ile başlamıştım 61,5 olmuşum.tahmini doğum tarihi de 18 nisan olarak değişti.Bunlar da düzeltilirse çok sevinirim .

gözün aydın canımmm çok sevındımm..banada 10 gun dınlen demıstı doktorum basta...progestanı bende hala kullanıyorum...

kızlar nasılsınız umarım hersey yolundadır.ben naptım anlatayım sabah dünkü gibi bulantılar şiddetlı olmayınca hatta yok denecek kadar az bı bulantı hıssı vardı o yüzden korktum noluyo dıye...ilk hamılelıgımde çünkü böyle bulantı kalmadıgında gercı ozaman 10 haftalık falandı tamam bulantılar bıtıyo demıstım ama meger kalbı durmusmus bebegımın kontrole gıttımde ögrenmıstım o yüzdende bu sabah panıkledım veee dogruu doktoraaa halbukı pazartesı gitmiştım daha yenı neyse allahıma şükürhersey yolunda dedı doktorum pıt pıt atıyor pıtırcıgımın kalbı..ferahladım...

bizler çok fazla arastırıyo okuyoruz netten o yüzden kafayı yıyoruz ıyıce ve kendımızı çok dınlıyoruz kendı adıma öle....herseyden nem kapar durumdayım yapmamak lazım aslında ama ıste elde olmuyor hersey elımızın altındaya google yaz cıksın ne varsa..önceden nasıl doguruyomus analarımız bılmem...annem bende mesela iki sefer doktora gıtmısmıs kardesımde 1 ....

işte böle...

geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına çok sevindim.

gerçekten biz çıldırıyoruz kendimizi dinleye dinleye. ama bu arada hemileliğimizin tadını çıkaramıyoruz. keşke bu pirpiriklikten kurtulmanın bi yolu olsa bugüne kadar okuduğum herşeyi unutsamzemuszemuszemuszemus

ah kıslar gercekten şu pımpırıklıkten bı kurtulsak herseyı kafamıza takıyoruz ılk gebelıgım oldugu ıcın korkuyorum bırde tup bebek 4 sene sonunda kavustum yavruma
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI

"stres anne karnındaki bebeğe fırtınada kalmış yaprak misali yansırmış...yaprak fırtınada ne yaparsalllanır sallanır sonra aman kopuyumda kurtulayım der ....bebekte onun gibi allah korusun..."

bunu bana bu sabah bi arkadasım söledı sakinlesmem için..onada genetık hocası sölemıs...ve gercektende dogru düşününceee kıslarrr

kızlar sizde çok üşüyomusunuz benim ayaklarım hiç ısınmıyor sadece çok uyuyorum ve üşüyorum ben kansızda değilim hergün pekmez yiyorumda ne bilim

"stres anne karnındaki bebeğe fırtınada kalmış yaprak misali yansırmış...yaprak fırtınada ne yaparsalllanır sallanır sonra aman kopuyumda kurtulayım der ....bebekte onun gibi allah korusun..."

bunu bana bu sabah bi arkadasım söledı sakinlesmem için..onada genetık hocası sölemıs...ve gercektende dogru düşününceee kıslarrr

doğrudur canım ama bazen düşünüyorum benim annem eskiden çok çekmiş kaynanadan kaynatadan ve diyorki sadece doğumda hastaneye gittim o kadar hemde ne işler yapıyordum diye hep anlatır valla şimdi hamilelikte zor hamile kalıp 9 ay geçirmekte nedense ya da biz çok nzlıyız gibi geliyor bana
:uhm:

Back
X