kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..
canim doktor ikinci üc ayda bile asla tedavi edemicem diyorgecmıs olsun canım diş agrısı çok kötüdür doktor ne dıyor
cok sagol tatlimgeçmiş olsun zehir ..
doğrusu ben eşimi yada bir başkasını istemiyorum doğumda ..
hos geldin tatlim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah :Saruboceq:Allah nasip ederse bende Nisan annesi olmaya adayım arkadaşlar , umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasib olur.
canim benime 3 gün pespese basim feci agridiBende bulantı yok şu an ama mide gazı var , sürekli ağzım sulanıyor bi de ğğğğğ , kasık bel ağrısı , baş ağrısı ve en korkuncu kulak çınlamaları ağrıları , sizde kulak çınlaması yada ağrısı oluyor mu?
iyi geceler arkadaşlarr
akşam iftardan sonra görümcem uğradı sağolsun kendime geldim bende
şimdide eşim onu götürdü bende yanınıza attım kendimi
hem midem yanıyo hemde karnım ağrıyo kızlaryaa bide afedersiniz gaz sancım var
bunada şükür tabi
kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..
merhaba kızlar nasılsınız,
ben iyi değilim dün yengemi kaybettik beyin kanamasından kötü bi gündü geç geldik ewe
bu günde düşünmemek için kendimi temizliğe verdim..
işim şimdi bitti ama bende bittim belim fena ağrıyor..
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın...
karından olunca geç duyulabilir.bende bugğn gideceğim ama doktorum vajinal bakıyor.sakıncası yokmuş merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?