angelskycığım nasılsın canım benimde bugün hiç iştahım yok sabahtan birazcık mide bulantım oldu canım olmuyo olmuyo diyodum olmaya başladı sanırım büyük konuştum :1no2:
kızlar nerdesiniz.ilk çıkarma olayını gerçekleştirmiş bulunuyorum.
Sarımelek senİn gÖrÜnmÜŞmÜydÜ bebek?
kızlar nerdesiniz.ilk çıkarma olayını gerçekleştirmiş bulunuyorum.
çubuk kraker falan ye tatlımm bastırsınn
naneli şeker de iyi gelir zeyracımm birde ayaklarını
üşütmee çokk dikkat ett tatlımm
kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..
esros ne güzel işte.
kese göründü doktor bebek içinde gelişmeye başlamış demişti.bugün kalp atışı için gideceğiz.allahım duymayı nasip etsin.
uok olurmu herkesin bünyesi başka.inşallah öyle rahat geçer.
kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?