2010 Nisan Anneleri

kıslar bende yarın dr gidiyorum 5 haftalk.
ama bazı arkadaşlarda miğde bulantısı,kusma,yemek yiyememe şikayetleri var.
bende hafif bir bulantı dışında hiç bişi yok.
iştahımda maaşallah yani.ama bende 7 haftadan sonra başlar kusmalar.
işkinde öyle olmuştu.netten bi araştırma yaptım sat üzerinden 35 gün geçtiğinde kalp atışları duyulur diyor.yani buda 5 haftalık oluyor.yarın duyabilirmiyiz acaba.birde liste nerde kıslar kim kaç haftalık.bakındım ama göremedim.

aslında zor dayanıyorum ama 2 gün geçti daha bi fark varmıdır ki?ondada görünmezse daha kötü olurum çünkü

canım bende ilk 5 haftalıkken gitmiştim alttan görmüştü doktorum bebişi 2 günönce gittiğimde 7. haftaydı karından hem gözüktü hem kalp atışını duydum canım yani bebişlerimiz hergün büyüyor içini ferah tut canım onlar için 1 saat bile çok önemli öyle bir çalışma varki içimizde mucize yani inşallah gittiğinde bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın kendisinide canım:Saruboceq:

sağol tatlım inşallah...

bende carsamba ılac yazdırmaya gıdıcem yıne baktırıcam bebişime
kendı doktoruma gıtmeme daha 15 gun var

canım benim doktoruma gitmeme çok var ayın 15de aslında izine çıkmasaydı daha erken giderdim ama izine çıkıyo o yüzden şimdi hangi testleri isteyecek bilmiyorum belkide benimki tüp bebekya ondanda istemiş olabilir o kadar çok kan tahlilini ultrasyon resmini aldım canım bu arada eşimde beceremedi resmi koymayı msneme resmini çekip koyduk belli olmadı canım:uhm:

yaaa öylemi bende 7 haftalığm seviniyodum çok rahatım diye.:uhm:

eksıktır canım testlerın oyuzden ıstemıstır ben transferden once butun testlerımı yaptırmıstım sadece eksık kalmıs 2 3 tane onları yaptırdım

kıslar herkesde aynı belırtıler oluyor herkesın bunyesı farklı mesela benım annemın hıc bulantısı olmamıs cok rahat gecırmıs hamılelıgı ama ben zor gecırıyorum

canım hoş geldin bendede şu ana kadar kusma falan yoktu ama bugün sabahtan beri idem çok bulanıyo ama kusmadım internet sitesinden okudum herkes bulantı yaşamazmış canım içini ferah tut canımopuyorumnanaktan

benim en büyük sorunum çok uyumam çok üşümem ve çok çabuk yorulmam hafifte mide bulantısı o kadar birde ara ara batmlar sizdede oluyomu bıçak keser gibi bi ağrı karnınızda bu aralar sık oluyo bende kızlar

Saolasın canım ben iyiyim sizleri sormalı.Maşallah akşam sohbet bolmuş 15 dakikadır okuyorum sadece akşam girmemiştim.Bebişlere eşyalar alınmaya başlamış bile:sm_cool:

bende ıyı sayılırım canım bas agrım basladı yıne
ay evet valla dayanamıyorumya cınsıyetı bellı olsun baslıcam ufak ufak almayazemuszemus

canım bılgılerını yaz ekleyelım

Son düzenleme:
Zeyracığım esroscuğum hoşbuldum teşekkürler.Esros fazla kafanı takıp strese girme bence.Başka bir doktora gitmeyi denesene bi.İçin rahatlar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…